- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izkajete se az 6te vi pomogna
ako imate ne6to koeto vi teji na surceto i vi mu4i izkajete se az 6te vi pomogna
Да имам проблем. Мнохо харесвам кучето на съседката, но мисля ,че то ме отбягва. Какво да правя.
щом сама не мога да си помогна,надали някой друг ще го направи и то без да ме познава![]()
zdravei w0sh prosto se opitai da poigrae6 s nego pravi mu udovolstvie na tova koeto obi4a da igrae na tova igrai s nego prosto e !!!!
zdravei NaNa_SladuRana 6tom smqta6 taka tova si e tvoi problem no ako iska6 iskaji se 6te ti olekne![]()
ма ти верно се хванаПървоначално написано от djidjoleo
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
za koe da se hvana ????????????
Не знам.Първоначално написано от djidjoleo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе те подкрепям,трябва да има повече такива хора които могат да те изслушат.![]()
ROCK
ON!
айде да не правим спам на момичето,нека си се изживява като ангел пазител![]()
Нека,това е добре.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
ROCK
ON!
ne 4e se izjivqvam az obi4am taq rabota i zatova a zn 4e ima mn ora koito taqt tagata v tqh neka da q iskajat az pomaga![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aOzrz...eature=relatedПървоначално написано от djidjoleo
Това беше моето дете. какво да правя?
kak gi ka4vate tezi saitove az ne moga se mi izliza ne6tyyy pls kajete mi makar i da se otklonihme ot temata
На теб се е метнало-заблуден туристПървоначално написано от w0sh
![]()
Copy,след това Paste ,ако искаш да сложиш линк.Първоначално написано от djidjoleo
ROCK
ON!
Moderated by miloto
Нямаме нужда от такава тема, някой като има наболял проблем си прави индивидуална тема, така става объркване
А и си имаме Др Тийн, който считам е доста по компетентен по въпросите, свързаните с днешната младеж![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love