- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Страх...
Така здравейте първо,нека в тази тема всеки да каже от какво се страхува,но не неща,като буболечки,змии и т.н., а неща като смъртта,страх от момента,в който ще загубим любим човек или нещо подобно.
Мен ме е страх от това,че няма да успея в живота си...от бъдещето...от това дали щи успея да реализирам мечтите си...дали ще имам хубаво семейство...![]()
Е вие сте,надявам се да ви хареся темата!![]()
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
Ако не се лъжа скоро имаше подобна тема ...![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Страх ме е от бедността, от това, че един ден няма да имам пари, за да имам нормален живот..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
страх ме е от самотата
даа... и менПървоначално написано от miloto_girl-4e
страх ме е също от война, от болести, от това че след като завърша училище няма да знам какво да правя с живота си и няма да се впиша сред останалите...
казано накратко - страх ме е от бъдещето![]()
strah me e che nqma da preospeq kato li4nost v toq sv1t v koito jiveem sega ...che nqma da uspeq da vaspitam dobre decata si
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
Страх ме е от самия страх.Ако него го нямаше,пред мен нямаше да има подобни пречки за постигането на целите ми.
Пример:ако ме е страх от неуспеха,няма да се пробвам,но ако този страх липсва,дори да се проваля ще продължа напред и това няма да ми повлияе.И така страх ме е от страха.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Страх ме е, че някой ден ще спра да мечтая ..![]()
Тогава няма да има за какво да живея ..![]()
Страх ме е от това че няма да мога да се справя, страх ме е че ще остана съвсем сама, страх ме е от мен самата
Страх ме е някога да не се окажа безсилна пред съдбата си, страх ме е от самотата, но най-големият ми страх винаги ще си остане смъртта.
не ме е страх
mm zna4i purvo me e stax ot tumnoto no ako stava vupros za istinskata tema...ami strax me e ot samiq jivot ..za tova 4e ne znae6 kakvo sledva vuv sledva6tiq moment...strah me e ot horata...ot tova koi kavao e sposoben da mi pri4ini..ot tova me e strah...[/u] i mislq 4e...vsa6nost trqbva da te e strax ot samiq strax... em..tova e..![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Ооо и мен адски ме е страх от смъртта ... :X немога да си представя как така умирашПървоначално написано от mrs.smith
спираш да дишаш,да говориш...спираш да живееш...и какво няма вече приятели,роднини и всякакви неща...заравят те и това е...
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
и аз имам същия страхПървоначално написано от nanyy
Samе shit... different way
И аз това щях да кажа !Първоначално написано от valentinka_1990
![]()
Страх ме е от високото.
От смъртта изпитвам неистов страх, както и от провалите.
От раздялата също се страхувам.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Най-много ме е страх ,от това да не загубя любим човек!Няма да го преживея...............всичко друго се преживява..............от смъртта не изпитвам страх(само от моята не изпитвам)..............
...и от височини...и от неизвестното за мен...Първоначално написано от Vancho_Vanchoviq
ОТ exploitedteen, да не ме намери, че мога та си навехна юмрука докато му пръскам главата с бокс.
Страх ме е да не се проваля пред себе си.
Страх ме е и от това, че може някой път нещата да не станат, както искам.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Страх ме е от дебели хора.
Имам и фобия от горещото. (най-вече огън, ама голям)
Страх ме е от неизвестното, от смъртоносните болести, а понякога ми се свива и корема без да знам причината...
Take care or u'll be erased!
Страх ме е от загубата на родителите ми или приятелите ми.Страх ме е да остана без тях. Най-много ме е страх ме е от самотата. Страх ме е също за бъдещето на децата в България.
Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwile...