.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от valolady
    Ne vinagi afi6ram s uspeha si .Izlizam i moga da se zabavlqvam, tova 4e u4a ne zna4i 4e s1m zubra4ka..
    Я обясни какво приемаш ти за забавление? Как точно се забавляваш?

П.П - Щом имаш такъв успех в училище, знаеш много и т.н.. Защо пишеш на кирилица? На всичкото отгоре с 4,6 и 1...
    Не че нещо но тя пише на ЛАТИНИЦА и 4/6/1 са просто по удобни са за някой хора .... За това ги ползват дори и на кирилица ...
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Там, където е сърцето...
    Успеха в училище не е гаранция за успех в любовта. Може би трябва да излизаш повече с връсници, все пак у вас няма как да си хванеш някой...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Усмивката :Р
    баси хора! Отличен успх имала и за тва си нямала гаже! Мисех че тези изтъркани изразчета и тъпи определения като "зубър", "отличник" и т.н са излезли от мода... Какво означават въобще знаете ли? И какво е да си такъв а? Жалко е ако има много хора които мислят толкова повърхностно! Мога да ви извадя десетки примери, че това да имаш успех в училище не означава, че си някъв затворен и необщителен... даже в повечето от случеите е точно обратното!
    А за теб, не се притеснявай, много хора са така, просто не си го поставяй като фикс идея и цел. Мисли си за други неща, радвай се на това което имаш и се замисли върху себе си, не изпадай до моменти, в които да питаш другите какво ти е, разбери че никой не може да ти каже истинската причина, просто обичкновено стечение на обстоятелствата, неподходяща среда, компания или пък не много късмет
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Много сте прости обаче. Като се хванахте за тая дума зубър. ВИЕ ТУк може д ане мислите така, но 90% от учениците в момента точно така разсъждават. Така че спрете с тъпите недоосмислени отговори и се замислете малко.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Много сте прости обаче. Като се хванахте за тая дума зубър. ВИЕ ТУк може д ане мислите така, но 90% от учениците в момента точно така разсъждават. Така че спрете с тъпите недоосмислени отговори и се замислете малко.
    Едно смислено мнение да прочета....уоу... Това,че учи не значи че е ЗУБЪРКА....прекалявате кога ще престанете да лепвате етикети на хората без да ги познавате... ? Мила не ги слушай ще си намериш човека. Успех.

Супер фен
    нямаш цици сигурно

Момчетата по принцип се срамуват може някой да те желае откъде знаеш?!?!?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

awe hora q se stegnete bila yzbarka i ay imam 6.00 yspex ama ne si sedq samo v nas i si imam gadje ...ne e v tova problema...mislq 4e prosto ne si sre6tnala podhodq6tiq 4ovek...nasila ni6ty ne stava...samo se zabavlqvai i lubovta sama 6te doide ne se obremenqvai...na 17 si (az sy6to) ima vreme i za vryzki i za svatbi adi bylka kysmet i tyrpenie

az sam na 15 i ne sam imala gadje do sega predlagali sa mi oba4e vse nepodhodq6ti i nz kvo da pravq taka4e spoko i az sam taka

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Излизай повече Забавлявай се, срещай нови хора
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

най-големия "зубар" от нашия клас си има приятел вече 1 год, така че не мисля, че това е някакъв проблем. още повече, че е дебела и мирише...
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    еми пък дай пик да те видим...как така да преценят случайни хора,без да са те виждали,защо нямаш гадже??....
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    абе вие идиоти ли сте нито я знаете ито я познавате и щом чухте че има отличен успех веднага почхте че няма цици или че е дебела и тем подобни глупости можели да сте такива идиоти бас ловя че голяма част от тези който испозлваха са тъпи колплексарчета или някой курвички който знаят само как да си слагат грима бахти идиотите

сега по темата не се беспокой нищо ти няма и аз съм на 17 и не съм имал гадже самоче успеха не ми е много добър ама имам повечко акъл от голяма част от тези на мойта възраст такаче това не е проблема просто хората са идиоти и немогат да оценят това което си заслужава такаче споко рано или късно ще намериш някой свестен
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

спох мацка няма зн на колко си години...още не си срещнала подходящия

Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    баси хора! Отличен успх имала и за тва си нямала гаже! Мисех че тези изтъркани изразчета и тъпи определения като "зубър", "отличник" и т.н са излезли от мода... Какво означават въобще знаете ли? И какво е да си такъв а? Жалко е ако има много хора които мислят толкова повърхностно! Мога да ви извадя десетки примери, че това да имаш успех в училище не означава, че си някъв затворен и необщителен... даже в повечето от случеите е точно обратното!
    Напълно съм съгласна.
    В моя клас има от този тип момичета,на които момчетата лепват етикети "яка","готина","фешънка","курв а" т.е. от най-харесваните,но те са отличнички,така,че според мен успеха не е критерий. Поне в обкръжението ми тези детинщини за зубарите са отживелица.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    кфо е тва зубър...
    вече стана демоде хората да са умни ли???
    ако някой има хубави оценки тряаа да го е срам да каже ли??
    .....до къде стигна света.......

ПП:не е по-темата ама нямаше как да не попитам....
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Никъде и Навсякъде
    taq duma zubur se lepva kato etiket za vseki koito ima po visoki ocenki ....spored men ne e pravilno ........a tova za momi4eto vsi4ko stava s izlizane kompanii novi pr i taka

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Защо съм сама?????

На 17 съм, а още не съм имала връзка. Аз съм от хората с различни интереси. Какво ми има?
    Ние от къде да знаемммммммммм
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Излизай повече Забавлявай се, срещай нови хора
    +1
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    На 17 съм, а още не съм имала връзка. Аз съм от хората с различни интереси. Какво ми има?
    Ние от къде да знаемммммммммм
    колко смислено, така си е, нии не сме баба Ванга
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Град
    РЮАР

Дефинирай словос1четанието " различни интереси "

Мега фен Аватара на babity
    Сигурно иска да каже, че е многостранно развита личност и все пак може да се говори с нея...

Град
    РЮАР
    или е шашава?

Хаха Това лесно може да го оправимсамо трябва да се свържем,че и без това един по-голям(с няма и 10 години) ми каза,че трябва да си намеря кака,че момичетата на мойта възраст били всичките(95%) тази дума ще си я запазя за себе си

За повече контакти на Лично съобщение или си вземи разклонител

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си