.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Град
    София

Една положителна тема ..

Ами реших да ви зарадвам .. Може и да не се радвате за мен, но аз се радвам за себе си ..

Онзи ден на шега предложих на приятеля ми да му духам и той започна да ми обяснява как, ако аз не го искам не съм длъжна да го правя и разни такива .. И, че и така му е добре .. Много съм доволна от начина по който го каза ..

Преди това направих една глупост .. и му казах, че ще се самоубия .. Той каза, че ако го направя ще се самоубие и той след мен .. После ме накара да му обещая, че няма да правя глупости ..

Май ме обича ..

Вие какво ще кажете ?

Моля ви не ми се карайте, че пускам глупави теми ..

Добре няма да ти се карам...
    Между другото приятелят ти е добро момче,пази си го.

Браво.... Пази го и му се радвай... Рядко се срещат момчета, който наистина да държат на човека да себе си, да го обичат и да знаят как да му го показват... Трябва да си истински щастлива

Мега фен Аватара на koalka
    Хубаво е, че те цени.

Дръж си момчетоо малко са такива
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

Приятелят ти е пич. (:
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    На ум сигурно си е казал ( Уееееее най-накрая се сети да ми духа,чакай се направа на пич ся..). Ти казваш, че се базикаш и той пак си мисли ( еех деба пропилях си шанса,трябваше веднага да и го дам... )
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    На ум сигурно си е казал ( Уееееее най-накрая се сети да ми духа,чакай се направа на пич ся..). Ти казваш, че се базикаш и той пак си мисли ( еех деба пропилях си шанса,трябваше веднага да и го дам... )

Priqtelq ti e mn gotin pi4, rqdko se sre6tat takiva dobri mom4eta, pazi si go :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

tCTt ako si4ki sa kato teb..........
    ina4e po temata mi radvai se :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мисля,че сте тъпи емота :Д ,които ще се самоубият някой ден.Get a life.

не всеки път реалноста е такава, каквато изглежда...
    не си мисли, че като е казал дадено нещо и е света вода ненапита.
    иначе ако мисленето му е наистина такова - супер!
    всички трябва да имат такова достойно отношение към приятелките си.

яка тема ако питате мен .. свежа на фона на 'как да отмъстя на съседката' или 'как да убия бившия си по-мъчително' (:
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    яка тема ако питате мен .. свежа на фона на 'как да отмъстя на съседката' или 'как да убия бившия си по-мъчително' (:
    Абсолютно

Животът е адът описан в Библията!

Браво, дано изкарате колкото се може повече заедно (:
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Само едно нещо: Ааааа =D>
    Много красиво, рядко се срещат толкова красиви теми.
    И да, момчето те обича.
    Радвам се, че съществуват и такива момчета, не само гадове, които търсят само своя кеф. Още повече се радвам, че и аз съм случила на такъв индивид.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•

Priqtelq ti e mn gotin pi4, rqdko se sre6tat takiva dobri mom4eta, pazi si go :P
    +1
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

пхахаха може ли да се изкажа като най-големия писимист..Казал ти го е за да се почувтсваш добре..най-много в главата му да се върти "Мале тая ако се самоубие,ще кажат гаджето виновно.."..А да и др-о да кажа: мн сте ми тъпи с тея изцепки "Ще се самоубия!" мда ее.. и аз така виках кат бях на 12-13..и кво..на не стана Иначе аз отде да знам дали те обича..то тва нещо ти трябва да го почувстваш,ако те обича-радвай,ако не-почакай има време!

П.С. И за да не си помислите,че съм няква незадоволена и вечно не обичана,ха отсякъде с любов съм обгърната

Blagorodno ti zavijdam
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Че си късметлийка,ще кажа браво.Наистина, си го пази.

Град
    somewhere over the rainbow
    Ех...да ви се ненасити човек

По това , което казваш изглежда , че приятелят ти е свясно момче !

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Браво, дано изкарате колкото се може повече заедно (:
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Това само трябва да те радва

Град
    София
    Скарахме се .. Беше крайно време ..

Нищо де .. Той си ме обичка и утре като ме види няма да може да ми устои .. ( в кръга на шегата го казвам ! Да не ме помислите за някаква надута и т.н. )

Ще пиша утре какво е станало !

П.С. Ако някой има желание да ми стиска палци !

А между другото това за самоубийството и него го казах на шега .. Той вече ми свикна ..

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Само едно нещо: Ааааа =D>
    Много красиво, рядко се срещат толкова красиви теми.
    И да, момчето те обича.
    Радвам се, че съществуват и такива момчета, не само гадове, които търсят само своя кеф. Още повече се радвам, че и аз съм случила на такъв индивид.

моят приятел е същият ще станат 10 месеца от както сме заедно и много си го оби4ам !
    а по темата мн се радвам 4е има такива мом4ета и наистина както по горните мнения пази си го щото такива като него много за желани.
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си