- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде ядете?
на всякаде![]()
ся ако не ми са стаа от компа на компа ядем![]()
Пред компютъра, пред телевизора.. различно
+1 ili na terasata mnogo obi4am da qm na "safaluk"Първоначално написано от x.Ox.O`GoSsIp_gIrL
![]()
Em nai 4esto v kuhnqta pred tv-to sednala na divana,mn rqdko qm pred pc-to nz nemoga da qm i da 4atq.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
на леглото пред телевизора...мн е яко![]()
![]()
Всеки път различно..най-често пред тв-то
...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....
zawisi ko praq :d:d winagi razli4no
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
пред компа и тв-то едновременно шото са едно до друго и са ОБЛЪЧВАМ мноГО![]()
![]()
![]()
![]()
Ако съм сама ям пред компа,иначе или в кухнята пред тв-то или в хола пак пред тв-то![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Навсякаде и по всяко време![]()
Пред телевизора и пред компа(наи-вече),не си спомням последния път,когато ядох в кухнята![]()
Абе обикновено пред телевизора или пред компа, ама сега лятото майка ми не ми дава да ям в нашата стая, а иска в кухнята, защото миришело на храна в нашата стая и трохи и нз кви други работи..Иначе през зимата в кухнята е студено и ям където ми падне..после си чистя..ама гласувах за кухнята![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
пред тв-то,пред компа, в леглото..но никога не ям на определените за тази цел места..
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
в кухнята
Ами пред тв-то най-често...и много обичам и пред компа,ама не гледам мн да го правя,защото майка ми казва,че в стаята ми сякаш е имало земетресениеи ще се наложи да направя основно чистене на ''бърлогата си"
![]()
![]()
:P
![]()
За вечеря винаги в кухнята,но винаги закъснявам много и все ям сама.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Пред компааи в кухнята също, но пред компа си е най-сладко
![]()
В кухнята естествено. Само когато дават интересен филм струпвам всичко на една табла и се изнасям към хола или вися пред телевизора в моята стая и папам... и след тва почиствам![]()
Ако наще ги няма- пред компа, ако са вкъщи- в трапезарията. А може и пред ТВ-то. А може и в леглото![]()
![]()
![]()
мале и аз мразя да ям с някой другПървоначално написано от Lunatic-hai
не само заради мляскането...дразня се![]()