- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите спестявания
Кътате ли си пари4ки ..как ги пестите .. и колко сте събрали досега .. а за какво събирате .. в смисал нещо определено ли искате да си купите или .. ?
аз ги събирам от джобните си. .. като ми дадат нашите пари за излизане и колкото хартисат ги събирам .. а ако са дребни 4акам да станат 10 и ги оедрявам в магазинаИ по Коледа вси4ко замимнава ..
за подаръци.. за мен ако си харесам нещо и така ..
от коледата до сега съм ги закътала 119![]()
а и детските си тегля в края на годината за велииката коледа
![]()
~Remember,remember...25th of November~
...аз спестявания нямам...ако имам пари ги харча не мога да ги оставя така![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
и аз спестявам, ама най-често през учебната година, я рестото от джобните, я някоя баба си е прежалила 2-5 лв, я от някоя стипендийка...събрах 130 лв и набързо ги стопих на половина
Fuck you You fucking Fuckers
Ми аз не събирам за нищо определено но винаги имам поне 20 евро спестени в края на месеца. Понякога си купувам нещо малко за мене понякога ги оставям до края на следващия месец и си купувам нещо по-голямо... Абе зависи. Дават ми 100-150 евро на месец и от тях спестяам.
аа не искаш ли да разбереш къде ги "крия" и да ми откраднеш ценнииите 7 лв (които неска татко ми даде)
...
спестявам,но отиват толковааа бързо....
EMINEM ZAVINAGI !!!
Нямам спестявания![]()
Pri mene vseki kint koito artisa biva opolzotvorenNe moga da go gledam taka i vse da mislq kvo 6te si zema s nego
Ina4e sega nali poba4kah malko i imam okolo 40-50lv .... ama i na tqh 6te im namerq mqstoto burzo
![]()
Сега нямам спестявания, парите които ми дадоха отидоха за 2 вечери за алкохол ... иначе ако си направя усилия спестявам, ама трудно ...![]()
Спестявам си от джобните , които в интерес на истината не харча много -много ... До сега съм спестила 50 лв.![]()
Тъй като не мога да спестява, като отидох да уча във Виена сключих договор с банката, всеки месец на 25 число дами взимат по 20 евро от сметката (отделям от парите,които наще са ми пратили за месеца, които не са хич много) и така след 6 години да имам 1.700 евро. Това е перфектния вариант за мен, защото си знам, че тези пари не трябжа да ги пипам и просто си ги взимат и псоле не сана мое разположение, пъхнати под възглавницата. Така че така спестявам.![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Аз съм спестил 560 евро и мисля да ги направя 1000.
"Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
CSKA & Barcelona Forever!!!
Мии мога горе-долу да спестявам. ^^ От последното ми ходене на плаж преди една седмица ми бяха останали около 5 кинта ии после понеже наще за секи ден ми даваха още и аз ги бутах при ония 5 и така снощи за 4 дена бях събрала около 15И отидох на кино да ги изхарчаа
![]()
Мога до определено време,после всичко трябва да се изхарчи.
Ami az si imam bankova smetka i kato polu4a zalata vednaga otivam da vkaram parite v smetkata. Sabirah za da si platq taq godina v universiteta i za nujnite u4ebnici... no ve4e gi sabrah za koeto mn se radvam,
Ina4e na6te ne mi davat djobni ot godini, no v bg kato jiveeh vse sabirah ot djobnite kato nablizajav6e ne4ii praznik za da im kupq podarak![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Имам събрани около 30 евро....Но това за мен си е цяло чудо (имам ли пари в мен ги харча)
парите не са за да се спестяват
а за да се харчат на момента![]()
Моля ?!
Прахосница съм... голяма прахосница. А най - тъпото е, че като си харча париците, ги харча за пълни простотии.
Иначе ако се надъхам да пестя, пестя от джобни. За една седмица най - малко 25 кинта мога да си спестя. А броени секунди след това ги харча. Но хубавото е, че си ги харча за нещо, което съм искала отдавна.![]()
az ne moga da spestqvam kakvoto mi dadat trqbva da go pohar4a ina4e ne moga da spq spokoino![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
и аз не мога да спестявам.... такмо събера нещо и си харесам ту обувки.. ту някфа дрешка и..![]()
Иначе аз когато ми върнат някфи жълти стотинки си ги слагам в една касичка. и на месец г/д събирам по 15 лева
отивам в магазина на Мтел и ги давам там
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и после пак ги харча
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
апхахах, максимума ми на спестявания беше 17 левасами си вадете изводи дали пестя..
my sins they'll be forgotten
I believe I'll find peace in afterlife
iZack hearts Blackz <3
Имам към 500 лева, изобщо спестяването ми се отдава![]()
we give it all.
Pestq prez uchebnata godina kogato mi davat djobni sega imam 55lv ponqkoga i brat mi dava kriq gi v moito shkafche v edna kutiika izpolvam gi za cherni dni kakto ima edna pogovorka Beli pari za cherni dni i az taka
Не е точно спестяване...просто харча по-бавно. Преди няколко седмици майка ми ми даде 50лв, а баща ми 120. В момента имам 127, 25 от които оедрих от стотинки. Пазя си ги за Голямото есенно пазаруване. За него ми трбяват около още около 300.
Аз имам спестени 85 лева,които пазя за есента![]()
Суетата.Моят любим грях.