.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Ще ме нарани ли?

imam si gadje ot 2 meseca toi mi e purviq pri nego mi e purvata celuvka si4ko ... boli li ako me izostavi za6toty imam takiva 6ansove???????

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Колко си глупава... Ако го харесваш много или го обичаш.. АМА ИСТИНСКИ! ... много ясно, че ше боли!

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че ще те заболи...що за въпрос.Но, ако и той те обича, както и ти - няма да стане скоро и обстятелствата го позволяват.

Боли да те набучат с нож....но за това не съм компетентен...въпреки че си мисля - би трябвало след като има толкова теми със заглавие "боли"...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Еми тогава за да не те боли, бори се за него и му докажи че е попаднал на правилното момиче
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Ахахаха ходещ не се ебавай със алекс че ще пусне някоя диалектна рап песен за тебе и ще ти скрие шапката хаха ...
    Мацка не бе за кво да боли ? То нали ако не болеше нямаше да ИМА 10000000 ТЕМИ ЗА ЛЮБОВТА БЕ ? Абе кой ги пуска тея хора по форума бе ? То вярно че глупави теми има ама то тая тема си е цяла гавра .....
    De-Phazz - Anchorless

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Ами всеки човек приема различно разделите...едни просто ги приемат и продължават напред,а други дълго време тъгуват или изпадат в депресии...аз лично при всяка раздяла се чувствам кофти,дори да не е била сериозна връзката...вече два месеца си с твойто момче и според мен ще ти е кофти , ако се разделите,защото малко или много ти си свикнала с него(нз дали имаш някфи по- силни чувства) тькь си мисля аз....пък и той ти е първия...

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Еми тогава за да не те боли, бори се за него и му докажи че е попаднал на правилното момиче
    Боже адски ме дразниш
    mnogo si prav!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Ахахаха ходещ не се ебавай със алекс че ще пусне някоя диалектна рап песен за тебе и ще ти скрие шапката хаха ...
    Мацка не бе за кво да боли ? То нали ако не болеше нямаше да ИМА 10000000 ТЕМИ ЗА ЛЮБОВТА БЕ ? Абе кой ги пуска тея хора по форума бе ? То вярно че глупави теми има ама то тая тема си е цяла гавра .....
    Не се ебавайте с Радомирската бе!Това и е рап-псевдонима.
    Е Радомирската,да купиш на Бачи си Кико шоколад или селска пастичка поне за дето ти е кръстник!!!
    Радомирската вярно много дразни

По темата:Винаги боли,особено първия път(не се смейте,вярно е и в 2-та смисъла)
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Ем, сама казваш, че имаш такива шансове...възползвай се и ще разбереш дали и колко боли

Боли,боли да.....Много ... Гадно е....
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

боли?!ти да не раждаш,че да те боли?!

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    боли?!ти да не раждаш,че да те боли?!
    Ти знаеш ли какво е болка?а?Като разбереш ми са обади.Като влезеш в моето положение ще разбереш.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

ми,тук си прав/а,за радост,не знам .Също така не знам в какво положение си,но като гледам,няма начин да си щастлива,нали?Съжелявам,ка вото и да ти се е случило,дръж се...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си