- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще ме нарани ли?
imam si gadje ot 2 meseca toi mi e purviq pri nego mi e purvata celuvka si4ko ... boli li ako me izostavi za6toty imam takiva 6ansove???????
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Колко си глупава... Ако го харесваш много или го обичаш.. АМА ИСТИНСКИ! ... много ясно, че ше боли!
Животът е адът описан в Библията!
Естествено, че ще те заболи...що за въпрос.Но, ако и той те обича, както и ти - няма да стане скоро и обстятелствата го позволяват.
Боли да те набучат с нож....но за това не съм компетентен...въпреки че си мисля - би трябвало след като има толкова теми със заглавие "боли"...
Еми тогава за да не те боли, бори се за него и му докажи че е попаднал на правилното момиче![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Ахахаха ходещ не се ебавай със алекс че ще пусне някоя диалектна рап песен за тебе и ще ти скрие шапката хаха ...
Мацка не бе за кво да боли ? То нали ако не болеше нямаше да ИМА 10000000 ТЕМИ ЗА ЛЮБОВТА БЕ ? Абе кой ги пуска тея хора по форума бе ? То вярно че глупави теми има ама то тая тема си е цяла гавра .....
De-Phazz - Anchorless
Ами всеки човек приема различно разделите...едни просто ги приемат и продължават напред,а други дълго време тъгуват или изпадат в депресии...аз лично при всяка раздяла се чувствам кофти,дори да не е била сериозна връзката...вече два месеца си с твойто момче и според мен ще ти е кофти , ако се разделите,защото малко или много ти си свикнала с него(нз дали имаш някфи по- силни чувства) тькь си мисля аз....пък и той ти е първия...
mnogo si prav!Първоначално написано от ХодещСъвет
Не се ебавайте с Радомирската бе!Това и е рап-псевдонима.Първоначално написано от Vichko0o
Е Радомирската,да купиш на Бачи си Кико шоколад или селска пастичка поне за дето ти е кръстник!!!
Радомирската вярно много дразни![]()
![]()
![]()
По темата:Винаги боли,особено първия път(не се смейте,вярно е и в 2-та смисъла)![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ем, сама казваш, че имаш такива шансове...възползвай се и ще разбереш дали и колко боли![]()
![]()
Боли,боли да.....Много ... Гадно е....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
боли?!ти да не раждаш,че да те боли?!
Ти знаеш ли какво е болка?а?Като разбереш ми са обади.Като влезеш в моето положение ще разбереш.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ми,тук си прав/а,за радост,не знам.Също така не знам в какво положение си,но като гледам,няма начин да си щастлива,нали?Съжелявам,ка вото и да ти се е случило,дръж се...