.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

от4аяна съм ;(

проблема ми е такъв 4е около мене има много мом4ета...но никои от тях не ме привли4а...искам да си имам гадже но просто вси4ки ми изглеждат еднаки никои не ми харесва...нзнам какво да правя ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Еми като искаш тропни с краче и това както всичко друго в живота ви на глезли ще стане реалност.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Проблема не е в тях....

Пробвай момичета.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Като не харесваш никой от тях, просто им го кажи по по-деликатен начин или пък се отдели от тях, не им пиши, ако те потърсят на gsm-а не им вдигай, да се надяваме, че имат поне малко мозък в главата та да разберат намека, а пък ти като не харесваш нито един от тях се оглеждай за някой друг

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Еми като искаш тропни с краче и това както всичко друго в живота ви на глезли ще стане реалност.
    Спокойно сигурно не е видяла некой фЕшЪЪЪЪЪъннн сред "онези" момчета
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Като не харесваш никой от тях, просто им го кажи по по-деликатен начин или пък се отдели от тях, не им пиши, ако те потърсят на gsm-а не им вдигай, да се надяваме, че имат поне малко мозък в главата та да разберат намека, а пък ти като не харесваш нито един от тях се оглеждай за някой друг
    БОЖЕ ОТЧАЙВАМ СЕ ХОРА КОЛКО СТЕ ТЪПИ!!

и last.fm-ец

БОЖЕ ОТЧАЙВАМ СЕ ХОРА КОЛКО СТЕ ТЪПИ!!
    АЗ отдавна съм се отчаял...кретенизма е пълен...

Lupus in fabula

спокойно,вси4ко идва с времето си....имай търпение.на колко си

GregoryHouse и w0sh просто давам съвет, аз поне го правя, а вие не спирате с вашия сарказъм

Re: от4аяна съм ;(

Цитирай Първоначално написано от mihaelaaa
    искам да си имам гадже но просто вси4ки ми изглеждат еднаки никои не ми харесва...нзнам какво да правя ...
    не мога да разбера защо ТРЯБВА да имаш гадже само защото така е ,,модерно ,, ли?не ме разбирай погрешно,не искам да съм груба,но...не ви разбирам хора,трябва да имаш гадже,и да имаш като не изпитваш чувства към него за какво ти е? само за да се фукаш с него ли

Цитирай Първоначално написано от BrokenAngel
    искам да си имам гадже но просто вси4ки ми изглеждат еднаки никои не ми харесва...нзнам какво да правя ...
    не мога да разбера защо ТРЯБВА да имаш гадже само защото така е ,,модерно ,, ли?не ме разбирай погрешно,не искам да съм груба,но...не ви разбирам хора,трябва да имаш гадже,и да имаш като не изпитваш чувства към него за какво ти е? само за да се фукаш с него ли

хаха не да се фукам...просто да не съм сама

GregoryHouse и w0sh просто давам съвет, аз поне го правя, а вие не спирате с вашия сарказъм

Съвета ти няма нищо общо с темата й...тя не иска да ги разкара...тя просто не харесва никой от тях...лол...ама то първо се чете после се мисли и чак тогава се пише...а не четеш до 1/2 и пишеш бързо кфот ти хрумне...пък после мислиш кфо си написал...(понякога и не мислите...)важното е да сте с 1вото мнение...

BrokenAngel

Може би гаджета не са само за фукане?...И кой е казал че тя не иска да има чувства към него? Просто се оплака че не може да намери такъф...

Lupus in fabula

Град
    Никъде и Навсякъде
    Ей такива кретени като GregoryHouse и w0sh се навЪртат около това момиче , те за тва и са еднакви и безлични

Ми затова съм и писала като не харесва никой да не се занимава с тях, ами да си потърси момче, което да и допадне, което да харесва, самата тема според мен е глупава, има много по сериозни неща от сорта на :"има много момчета, които ме харесват, ама аз не харесвам никой от тях, отчаяна съм!"

проблема ми е такъв 4е около мене има много мом4ета...но никои от тях не ме привли4а...искам да си имам гадже но просто вси4ки ми изглеждат еднаки никои не ми харесва...нзнам какво да правя ...

Ко ще кажеш първо да ги опознаеш добре?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от reallovr
    Ей такива кретени като GregoryHouse и w0sh се навартат около това момиче , те за тва и са еднакви и безлични
    Честичко ми се случва да навАртам. Жалко, да бях неграмотен, че да съм готин а?

и last.fm-ец

започвам да мисля,че на тези ,коите се въртят около теб,чавка им е изпела акъла

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    "Ох не ми харесват те са незнам си кви те са незнам си що....." Аве кифлу застреляна ти поглеждака ли си се в огледалото ? Да не би пък проблема да е в тебе ? Или ти си просто от типа хора "оф абе се нещо липсва тука и това не го искам и това и твао и това ....." Ми то ако чакаш да ги харесаш само зарад визията страхотната връзка ше имаш ..... Такива хора като тебе дето нямат угодия с багер да ги ринеш неможеш ги изрина бе аман от тъпи заблудени пу*ки ... Просто като гледам подрастващото поколение и се чуда родителите ви как изобщо ви търпят ! Ми като не ти харесват смени компанията бе дебил .... и така докато попаднеш на място където ти харесват момченцата и можеш да му дадеш на някое да ти бърка в гащите .... Ако не просто стани ЕМО и си отрежи главата да видиш дали наистина си жив още 8 секунди
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana

хахаха

хахаха
    не схвана мисълта ми!исках да кажа,че си толкова повърхностна,че само някой болен мозък ще се върти около теб...

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    "Ох не ми харесват те са незнам си кви те са незнам си що....." Аве кифлу застреляна ти поглеждака ли си се в огледалото ? Да не би пък проблема да е в тебе ? Или ти си просто от типа хора "оф абе се нещо липсва тука и това не го искам и това и твао и това ....." Ми то ако чакаш да ги харесаш само зарад визията страхотната връзка ше имаш ..... Такива хора като тебе дето нямат угодия с багер да ги ринеш неможеш ги изрина бе аман от тъпи заблудени пу*ки ... Просто като гледам подрастващото поколение и се чуда родителите ви как изобщо ви търпят ! Ми като не ти харесват смени компанията бе дебил .... и така докато попаднеш на място където ти харесват момченцата и можеш да му дадеш на някое да ти бърка в гащите .... Ако не просто стани ЕМО и си отрежи главата да видиш дали наистина си жив още 8 секунди
    хаха колко си забавен.....

Съгласна съм с Vichko0o +1

хахаха
    не схвана мисълта ми!исках да кажа,че си толкова повърхностна,че само някой болен мозък ще се върти около теб...
    напълно ти схванах мисълта.болен мозък и повърхностна ли на кви се правите си4ки тука не мога да разбера

Град
    Никъде и Навсякъде
    Цитирай Първоначално написано от reallovr
    Ей такива кретени като GregoryHouse и w0sh се навартат около това момиче , те за тва и са еднакви и безлични
    Честичко ми се случва да навАртам. Жалко, да бях неграмотен, че да съм готин а?
    думи на типичен с-е-л-с-к-и б-е-к

като давате такива отговори си мислите "я колко сме яки" само се заяждате....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си