- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- от4аяна съм ;(
проблема ми е такъв 4е около мене има много мом4ета...но никои от тях не ме привли4а...искам да си имам гадже но просто вси4ки ми изглеждат еднаки никои не ми харесва...нзнам какво да правя ...![]()
Еми като искаш тропни с краче и това както всичко друго в живота ви на глезли ще стане реалност.
Проблема не е в тях....
Пробвай момичета.
Като не харесваш никой от тях, просто им го кажи по по-деликатен начин или пък се отдели от тях, не им пиши, ако те потърсят на gsm-а не им вдигай, да се надяваме, че имат поне малко мозък в главата та да разберат намека, а пък ти като не харесваш нито един от тях се оглеждай за някой друг![]()
Спокойно сигурно не е видяла некой фЕшЪЪЪЪЪънннПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
сред "онези" момчета
![]()
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
БОЖЕ ОТЧАЙВАМ СЕ ХОРА КОЛКО СТЕ ТЪПИ!!Първоначално написано от zaraaa
АЗ отдавна съм се отчаял...кретенизма е пълен...Първоначално написано от w0sh
спокойно,вси4ко идва с времето си....имай търпение.на колко си![]()
GregoryHouse и w0sh просто давам съвет, аз поне го правя, а вие не спирате с вашия сарказъм
не мога да разбера защо ТРЯБВА да имаш гаджеПървоначално написано от mihaelaaa
само защото така е ,,модерно ,, ли?не ме разбирай погрешно,не искам да съм груба,но...не ви разбирам хора,трябва да имаш гадже,и да имаш като не изпитваш чувства към него за какво ти е? само за да се фукаш с него ли
![]()
Първоначално написано от BrokenAngel
хаха не да се фукам...просто да не съм сама![]()
Първоначално написано от zaraaa
Съвета ти няма нищо общо с темата й...тя не иска да ги разкара...тя просто не харесва никой от тях...лол...ама то първо се чете после се мисли и чак тогава се пише...а не четеш до 1/2 и пишеш бързо кфот ти хрумне...пък после мислиш кфо си написал...(понякога и не мислите...)важното е да сте с 1вото мнение...
BrokenAngel
Може би гаджета не са само за фукане?...И кой е казал че тя не иска да има чувства към него? Просто се оплака че не може да намери такъф...
Ей такива кретени като GregoryHouse и w0sh се навЪртат около това момиче , те за тва и са еднакви и безлични
Ми затова съм и писала като не харесва никой да не се занимава с тях, ами да си потърси момче, което да и допадне, което да харесва, самата тема според мен е глупава, има много по сериозни неща от сорта на :"има много момчета, които ме харесват, ама аз не харесвам никой от тях, отчаяна съм!"
Първоначално написано от mihaelaaa
Ко ще кажеш първо да ги опознаеш добре?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Честичко ми се случва да навАртам. Жалко, да бях неграмотен, че да съм готин а?Първоначално написано от reallovr
започвам да мисля,че на тези ,коите се въртят около теб,чавка им е изпела акъла![]()
"Ох не ми харесват те са незнам си кви те са незнам си що....." Аве кифлу застреляна ти поглеждака ли си се в огледалото ? Да не би пък проблема да е в тебе ? Или ти си просто от типа хора "оф абе се нещо липсва тука и това не го искам и това и твао и това ....." Ми то ако чакаш да ги харесаш само зарад визията страхотната връзка ше имаш ..... Такива хора като тебе дето нямат угодия с багер да ги ринеш неможеш ги изрина бе аман от тъпи заблудени пу*ки ... Просто като гледам подрастващото поколение и се чуда родителите ви как изобщо ви търпят ! Ми като не ти харесват смени компанията бе дебил .... и така докато попаднеш на място където ти харесват момченцата и можеш да му дадеш на някое да ти бърка в гащите .... Ако не просто стани ЕМО и си отрежи главата да видиш дали наистина си жив още 8 секунди![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
хахаха![]()
не схвана мисълта ми!исках да кажа,че си толкова повърхностна,че само някой болен мозък ще се върти около теб...Първоначално написано от mihaelaaa
![]()
хаха колко си забавен.....Първоначално написано от Vichko0o
![]()
![]()
![]()
Съгласна съм с Vichko0o +1![]()
напълно ти схванах мисълта.болен мозък и повърхностна лиПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
на кви се правите си4ки тука не мога да разбера
![]()
![]()
думи на типичен с-е-л-с-к-и б-е-кПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
като давате такива отговори си мислите "я колко сме яки" само се заяждате....![]()
![]()
![]()