- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- от4аяна съм ;(
ми,не те познавам,не съм чела други твои постове,но оттози си правя такъв извод за теб,не знам, дано да греша...
Господин/госпожица гражданин със селски комплекс а?Първоначално написано от reallovr
Все по -честичко срещам такива заядливи типове. изглежда славата ми се носи и доста хора искат да се покажат знаещи и можещи на мой гръб.
Зараа като си съгласна с мене айде да те зимам за булка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Към авторката кифладжиика .... Абе ей ти ако имаше малко ум щеше да си поне малоумна бе .... Ние на какви се правиме ти обърнала ли си внимание КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ СИ ПИСАЛА И КАКВО ПРАВИШ ???????? Как може от 20 човека компания нито 1 да не ти хареса или от цялото даскало нито 1 да не ти хареса ? Кво ние ли сме виновни ? Не търси грешката в другите а погледни в празната си кутийка или както ти я наричаш ГЛАВА и търси проблема в тебе .... Нана сладурана много добре ти го каза и добре че обясни иначе щеше да си мислиш че хората около тебе са тъпи а то всъщтност ти си тази която просто не че няма угодия ТЯ НЕЗНАЕ КАКВО ИСКА .... Такива хора като тебе не заслужават съвети а заслужават бой ама яко бой !
De-Phazz - Anchorless
Не mihaelaaa не се заяждаме, има много по важни неща от това, много хора да те харесват, а пък ти нито един от тях и за това да си отчаяна, то отчаянието като те застигне тогава да видим какво ще правиш
Добре Vichko0o да се взимаме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти имаш доста комплексиПървоначално написано от Vichko0o
спри да се правиш на някъв философ
ми, в очите,сияещи от глупост,всички изглеждат философиПървоначално написано от mihaelaaa
![]()
За твое сведение момиче съм, май комплексарът си ти , а това за славата ти- е вярно, заемаш челно място в категорията КРЕТЕН .....не исках да се заяждам ,но ти ме предизвика за w0sh
а ти mihaelaaa явно имаш голямо самочувствие
бих желала да кажа,че ако wosh е кретен,не знам какво остава за другите![]()
тва си е моя работа кво имам и кво не ,а явно вие сте по глупави от мен освен да се заяждате аз друго нищо не видях.ма то е така като имат хората комплекси да си ги избиват тука няма лошоПървоначално написано от zaraaa
![]()
![]()
![]()
ми ако темата ти беше нормална и без комплекси,нямаше да става спам :P
АУУУ бях наречен комплексар. Колко орининално.... Никога не съм отричал,че съм кретен, но фактът, че ти си очевидно си проста изглежда те кара да си търсиш хора, с които да се заяждаш и да си вдигаш мизерното си самочувствийце.Първоначално написано от reallovr
БТВ. Как те предизвиках, като ти имаш едва 10 поста и си прочела 1 мнение, а аз никога не съм чел твои и дори не съм ги коменитрал? Епа евала направи черното бяло. Боже, колко мъка има по този свят,боже.
Направо те съжалявам , ти започна пръв с коментара си към zaraaa..... и не ,не си търся хора с които да се дразняПървоначално написано от w0sh
Ти да не си и адвокат на зара. Като е проста ще си носи последствията.
Разбирам да и беше майка. Но да се правиш на Защитничка на добрия морал и ценности си е направо лицемерно.
ПП. благодарим на Нана_сладрурана за защитата![]()
Михаела ето някой неща които имаш и които нямаш !
Акъл - НЕ
Самочувствие - ДА
Покритие - НЕ
Приятели - НЕ
Хора които харесват теб - Може би ако си красива.....
Самовлюбена си - ДА
Аз не съм професор просто само като погледнах темата и като видях какво си писала просто ми се прииска да те хвана и да ти блъскам главата в стената докато не падне стенатаМомиче хвани погледни ЗАЩО не ги харесваш а не какво им има на тях престани да се мислиш за перфектната и почни да търсиш проблеми в себеси защото той е точно там проблема просто си сляпа и не го виждаш ...
De-Phazz - Anchorless
Ей wosh защо ме обиждаш без да ме познаваш, това е напълно погрешно, аз просто дадох съвет, това че ти не го приемаш си е твоя работа, но да ме обиждаш не е правилно, аз не съм те обиждала
Нито съм и майка , нито съм и адвокат ... сестра ми е.......а това за морала и ценностите аз поне ги имам , за теб не мога да кажа същото
не ме познаваш за да кажеш дали имам акъл приятели и каквото и да билоПървоначално написано от Vichko0o
![]()
Първоначално написано от zaraaa
Аз обиждам хората.
Аз свалям хората на земята
Аз си вършата работата
Вие си вършете своята и ме оставете на мира
Позволявам ви да ми се възхищавате.
ПП:Щом ти е сестра, обърнете се към родителите си и им кажете, че не е хубаво брат и сестра да си раждат деца.
ми,запознайте сеПървоначално написано от mihaelaaa
![]()
![]()
![]()
Нана сладурана може ли да не предлагаш такива идей !! Толкова ли ме мразиш че на такива ме предлагаш бре ;( Михаела ако можеш да си ползваш това на раменете по предназначение не само да ти пази равновесие ще разбереш колко съм правНана сладурана а тебе ще те ухапя по дупето за да не предлагаш повече такива гадни идеи :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Току виж си паснали.....
извинявай,мило другарче,повече няма да правя такаПървоначално написано от Vichko0o
![]()
Уош с теб се разбрахме не ме почвай и мен ! Онази вечер в темата на психясъла те накарах да си плачкаш тихо в ъгълчето не ме подтиквай да го правя пак разбрахме се че няма да се караме с тебе !
De-Phazz - Anchorless