.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    ми,не те познавам,не съм чела други твои постове,но оттози си правя такъв извод за теб,не знам, дано да греша...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от reallovr
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ей такива кретени като GregoryHouse и w0sh се навартат около това момиче , те за тва и са еднакви и безлични
    Честичко ми се случва да навАртам. Жалко, да бях неграмотен, че да съм готин а?
    думи на типичен с-е-л-с-к-и б-е-к
    Господин/госпожица гражданин със селски комплекс а?
    Все по -честичко срещам такива заядливи типове. изглежда славата ми се носи и доста хора искат да се покажат знаещи и можещи на мой гръб.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Зараа като си съгласна с мене айде да те зимам за булка
    Към авторката кифладжиика .... Абе ей ти ако имаше малко ум щеше да си поне малоумна бе .... Ние на какви се правиме ти обърнала ли си внимание КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ СИ ПИСАЛА И КАКВО ПРАВИШ ???????? Как може от 20 човека компания нито 1 да не ти хареса или от цялото даскало нито 1 да не ти хареса ? Кво ние ли сме виновни ? Не търси грешката в другите а погледни в празната си кутийка или както ти я наричаш ГЛАВА и търси проблема в тебе .... Нана сладурана много добре ти го каза и добре че обясни иначе щеше да си мислиш че хората около тебе са тъпи а то всъщтност ти си тази която просто не че няма угодия ТЯ НЕЗНАЕ КАКВО ИСКА .... Такива хора като тебе не заслужават съвети а заслужават бой ама яко бой !
    De-Phazz - Anchorless

Не mihaelaaa не се заяждаме, има много по важни неща от това, много хора да те харесват, а пък ти нито един от тях и за това да си отчаяна, то отчаянието като те застигне тогава да видим какво ще правиш

Добре Vichko0o да се взимаме

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Към авторката кифладжиика .... Абе ей ти ако имаше малко ум щеше да си поне малоумна бе .... Ние на какви се правиме ти обърнала ли си внимание КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ СИ ПИСАЛА И КАКВО ПРАВИШ ???????? Как може от 20 човека компания нито 1 да не ти хареса или от цялото даскало нито 1 да не ти хареса ? Кво ние ли сме виновни ? Не търси грешката в другите а погледни в празната си кутийка или както ти я наричаш ГЛАВА и търси проблема в тебе .... Нана сладурана много добре ти го каза и добре че обясни иначе щеше да си мислиш че хората около тебе са тъпи а то всъщтност ти си тази която просто не че няма угодия ТЯ НЕЗНАЕ КАКВО ИСКА .... Такива хора като тебе не заслужават съвети а заслужават бой ама яко бой !
    ти имаш доста комплекси спри да се правиш на някъв философ

Цитирай Първоначално написано от mihaelaaa
    ти имаш доста комплекси спри да се правиш на някъв философ
    ми, в очите,сияещи от глупост,всички изглеждат философи

Град
    Никъде и Навсякъде
    За твое сведение момиче съм, май комплексарът си ти , а това за славата ти- е вярно, заемаш челно място в категорията КРЕТЕН .....не исках да се заяждам ,но ти ме предизвика за w0sh

а ти mihaelaaa явно имаш голямо самочувствие

бих желала да кажа,че ако wosh е кретен,не знам какво остава за другите

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    а ти mihaelaaa явно имаш голямо самочувствие
    тва си е моя работа кво имам и кво не ,а явно вие сте по глупави от мен освен да се заяждате аз друго нищо не видях.ма то е така като имат хората комплекси да си ги избиват тука няма лошо

ми ако темата ти беше нормална и без комплекси,нямаше да става спам :P

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    За твое сведение момиче съм, май комплексарът си ти , а това за славата ти- е вярно, заемаш челно място в категорията КРЕТЕН .....не исках да се заяждам ,но ти ме предизвика за w0sh
    АУУУ бях наречен комплексар. Колко орининално.... Никога не съм отричал,че съм кретен, но фактът, че ти си очевидно си проста изглежда те кара да си търсиш хора, с които да се заяждаш и да си вдигаш мизерното си самочувствийце.
    БТВ. Как те предизвиках, като ти имаш едва 10 поста и си прочела 1 мнение, а аз никога не съм чел твои и дори не съм ги коменитрал? Епа евала направи черното бяло. Боже, колко мъка има по този свят,боже.

и last.fm-ец

Град
    Никъде и Навсякъде
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    АУУУ бях наречен комплексар. Колко орининално.... Никога не съм отричал,че съм кретен, но фактът, че ти си очевидно си проста изглежда те кара да си търсиш хора, с които да се заяждаш и да си вдигаш мизерното си самочувствийце.
    БТВ. Как те предизвиках, като ти имаш едва 10 поста и си прочела 1 мнение, а аз никога не съм чел твои и дори не съм ги коменитрал? Епа евала направи черното бяло. Боже, колко мъка има по този свят,боже.
    Направо те съжалявам , ти започна пръв с коментара си към zaraaa..... и не ,не си търся хора с които да се дразня

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Ти да не си и адвокат на зара. Като е проста ще си носи последствията.
    Разбирам да и беше майка. Но да се правиш на Защитничка на добрия морал и ценности си е направо лицемерно.

ПП. благодарим на Нана_сладрурана за защитата

и last.fm-ец

Град
    Михаела ето някой неща които имаш и които нямаш !
    Акъл - НЕ
    Самочувствие - ДА
    Покритие - НЕ
    Приятели - НЕ
    Хора които харесват теб - Може би ако си красива.....
    Самовлюбена си - ДА
    Аз не съм професор просто само като погледнах темата и като видях какво си писала просто ми се прииска да те хвана и да ти блъскам главата в стената докато не падне стената Момиче хвани погледни ЗАЩО не ги харесваш а не какво им има на тях престани да се мислиш за перфектната и почни да търсиш проблеми в себеси защото той е точно там проблема просто си сляпа и не го виждаш ...
    De-Phazz - Anchorless

Ей wosh защо ме обиждаш без да ме познаваш, това е напълно погрешно, аз просто дадох съвет, това че ти не го приемаш си е твоя работа, но да ме обиждаш не е правилно, аз не съм те обиждала

Град
    Никъде и Навсякъде
    Нито съм и майка , нито съм и адвокат ... сестра ми е.......а това за морала и ценностите аз поне ги имам , за теб не мога да кажа същото

Акъл - НЕ
    Самочувствие - ДА
    Покритие - НЕ
    Приятели - НЕ
    Самовлюбена си - ДА
    Аз не съм професор просто само като погледнах темата и като видях какво си писала просто ми се прииска да те хвана и да ти блъскам главата в стената докато не падне стената Момиче хвани погледни ЗАЩО не ги харесваш а не какво им има на тях престани да се мислиш за перфектната и почни да търсиш проблеми в себеси защото той е точно там проблема просто си сляпа и не го виждаш ...
    не ме познаваш за да кажеш дали имам акъл приятели и каквото и да било

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Ей wosh защо ме обиждаш без да ме познаваш, това е напълно погрешно, аз просто дадох съвет, това че ти не го приемаш си е твоя работа, но да ме обиждаш не е правилно, аз не съм те обиждала

Аз обиждам хората.
    Аз свалям хората на земята
    Аз си вършата работата
    Вие си вършете своята и ме оставете на мира
    Позволявам ви да ми се възхищавате.

ПП:Щом ти е сестра, обърнете се към родителите си и им кажете, че не е хубаво брат и сестра да си раждат деца.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от mihaelaaa
    Акъл - НЕ
    Самочувствие - ДА
    Покритие - НЕ
    Приятели - НЕ
    Самовлюбена си - ДА
    не ме познаваш за да кажеш дали имам акъл приятели и каквото и да било
    ми,запознайте се

Град
    Нана сладурана може ли да не предлагаш такива идей !! Толкова ли ме мразиш че на такива ме предлагаш бре ;( Михаела ако можеш да си ползваш това на раменете по предназначение не само да ти пази равновесие ще разбереш колко съм прав Нана сладурана а тебе ще те ухапя по дупето за да не предлагаш повече такива гадни идеи :P :P :P
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Току виж си паснали.....

и last.fm-ец

Нана сладурана може ли да не предлагаш такива идей !! Толкова ли ме мразиш че на такива ме предлагаш бре ;( Михаела ако можеш да си ползваш това на раменете по предназначение не само да ти пази равновесие ще разбереш колко съм прав Нана сладурана а тебе ще те ухапя по дупето за да не предлагаш повече такива гадни идеи :P :P :P
    извинявай,мило другарче,повече няма да правя така

Град
    Уош с теб се разбрахме не ме почвай и мен ! Онази вечер в темата на психясъла те накарах да си плачкаш тихо в ъгълчето не ме подтиквай да го правя пак разбрахме се че няма да се караме с тебе !
    De-Phazz - Anchorless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си