- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- от4аяна съм ;(
ОМФГПървоначално написано от Vichko0o
Толкова плаках, че напълих 3 легена.
ПП: не се карам с никого. исках да кажа,че може би някоя всевишна сила има планове да ви сбере и да и помогне да научи що е правилно и що не е.
Такъв съм си.Първоначално написано от reallovr
Аз съм апостола на просвещението.
мислех,че в България това са Хилендарски и ЖефаровичПървоначално написано от w0sh
![]()
Еми аз съм МОДЕРНИЯТ апостол на просвещението.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ееее,та не знаех по-рано,можеше за теб да говоря на изпита![]()
Какъв изпит?
Нещо история на българия?
кандидатсвах в класическата,там нали единия от двата изпита е устен по история на БГИ да се похваля,приеха ме
![]()
![]()
![]()
Бравос. Аз пък кандидатсвам в софийския с история на българия :ДПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Абе толкова ли не можете да приемете че момичето е претенциозно.И си е права иска най-доброто за себе си.По-скоро вие сте идиоти като я нападате така .... по-скоро е във вас проблема, че не може да имате тортата и се задоволявате да ближете глазурата.Е аз също искам най-доброто за себе си и постояно ми се случва да връщам момичета,които искат да има нещо с мен, но не ми харесват.Какво по вашата логика всяко момичето трябва да ходи с някав посредсвен тип,който въобще не я привлича,че даже е и грозник само защото е много свястно и добро момче.Айде бягайте !!!!
ммм браво,браво!Някой ден може да станем колеги с шантава работаПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
Няма лошо. Колеги .....Колко странно звучи.
хах сега, като те приемат в софийския,ще свикнеш![]()
Сигурно. АКО ме приемат в софийския. Ако не ме приемат ше ходя в германия.
В какво превърнахме тематаВсе пак учението е по-важно от кифлите
![]()
Е зависи. ако са богати кифли.
по-скоро с мормолад![]()
Аз обичам с локум.
Не трябва да ти бъде фикс идея и животът е пред теб да се отчайваш от такива работиКогато най-малко очакваш ще се появи търсеният човек
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!