.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Анален секс

Значи с приятеля ми правихме анален секс и той свърши вътре. Има ли вероятност спермата да се стече към влагалището и да забременея?

Олее ш ме уморите тука
    Streetball is my job!

:)

Да, има. Даже мисля, че вече си бременна.. Честито, да си го гледате със здраве
    There Is Only One..

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Аман от тъпи въпроси ... Ще се замоубия накрая Сега ако кажеш, че си неразопакована и се страхуваш да не забременееш, хептен ...
    mindscan

Не се ебавайте де, наистина питам просто защото нямам никакъв опит.Чакам някой по сериозен отговор.

Тегли си коршума.
    we give it all.

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от bLuE_LagOoN
    Не се ебавайте де, наистина питам просто защото нямам никакъв опит.Чакам някой по сериозен отговор.
    Вашите не са ли те учили как става?
    mindscan

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    хахаха Т'ва е все едно някоя като попита: "Глътнах спермата на гаджето ми! Бременна ли съм?! " Ми на пък, да те е яд....бременна си!
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Аман от тъпи въпроси ... Ще се замоубия накрая Сега ако кажеш, че си неразопакована и се страхуваш да не забременееш, хептен ...
    Напълно съм си "разопакована" просто ме е страх, знам че сперматозоидите няма как да пропътуват... но нз просто знам че дори като попадне сперма на влгалището е възможна бременност.

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Божеее ест ,че може....приготвяй се след 9 месеца да люшкаш бебенце...ти на колко години си???

сега сериозно...не неможе да забременееш така и ще те посъветвам преди да правиш секс пак да се образоваш малко щот вс мн ще ти се смеят ся на темата....надявам се да не е ебавка

По средата между влагалището и ануса има една малка дупчица и ако мине сперма от там, забременяваш директно с тризнаци
    Честито, да са ви живи и здрави и тринките
    Streetball is my job!

Въпроса е не затова че е свършил върте, а дали ако попадне сперма може да забременея.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от bLuE_LagOoN
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Напълно съм си "разопакована" просто ме е страх, знам че сперматозоидите няма как да пропътуват... но нз просто знам че дори като попадне сперма на влгалището е възможна бременност.
    Случайно ако не знаеш, ануса, няма нищо общо с вагината ти! И няма как от ануса ти, да отиде сперма във влагалището ти!!! Доволна ли си?!
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    София, Люлин
    Защо правите секс без да имате елементарна сексуална култура?! По тази причина болните от СПИН стават все повече, повече непълнолетни майка и така нататък.... btw Как ще го кръстиш?
    mindscan

:)

е как ще го кръсти... Кико ще го кръсти много ясно!
    There Is Only One..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има теоритична вероятност, но на практика едва ли. Виж ЛС!

Град
    Sofia :*
    sa 6e rodi6 ciganeta ;D ama sled 18 meseca 4e sa murzelivi i gi murzi da izleznat

hottie
    Guest
    Щом е свършил в теб би следвало веднага да отидеш до тоалетната и да изкараш дази сперма - не за друго, ами не мисля, че би искала да потече докато си навън или въобще извън тоалетната

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Moderated by miloto
    т.11 от Правилника
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си