- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Значи с приятеля ми правихме анален секс и той свърши вътре. Има ли вероятност спермата да се стече към влагалището и да забременея?![]()
Да, има.Даже мисля, че вече си бременна.. Честито, да си го гледате със здраве
![]()
There Is Only One..
Аман от тъпи въпроси ... Ще се замоубия накраяСега ако кажеш, че си неразопакована и се страхуваш да не забременееш, хептен ...
mindscan
Не се ебавайте де, наистина питам просто защото нямам никакъв опит.Чакам някой по сериозен отговор.
Вашите не са ли те учили как става?Първоначално написано от bLuE_LagOoN
mindscan
хахаха![]()
![]()
![]()
![]()
Т'ва е все едно някоя като попита: "Глътнах спермата на гаджето ми! Бременна ли съм?! "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми на пък, да те е яд....бременна си!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Напълно съм си "разопакована" просто ме е страх, знам че сперматозоидите няма как да пропътуват... но нз просто знам че дори като попадне сперма на влгалището е възможна бременност.Първоначално написано от preichetoy
![]()
![]()
Божеее ест ,че може....приготвяй се след 9 месеца да люшкаш бебенце...ти на колко години си???
сега сериозно...не неможе да забременееш така и ще те посъветвам преди да правиш секс пак да се образоваш малко щот вс мн ще ти се смеят ся на темата....надявам се да не е ебавка![]()
По средата между влагалището и ануса има една малка дупчица и ако мине сперма от там, забременяваш директно с тризнаци
Честито, да са ви живи и здрави и тринките![]()
Streetball is my job!
Въпроса е не затова че е свършил върте, а дали ако попадне сперма може да забременея.
Случайно ако не знаеш, ануса, няма нищо общо с вагината ти! И няма как от ануса ти, да отиде сперма във влагалището ти!!! Доволна ли си?!Първоначално написано от bLuE_LagOoN
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Защо правите секс без да имате елементарна сексуална култура?! По тази причина болните от СПИН стават все повече, повече непълнолетни майка и така нататък.... btw Как ще го кръстиш?
mindscan
е как ще го кръсти... Кико ще го кръсти много ясно!![]()
There Is Only One..
Има теоритична вероятност, но на практика едва ли. Виж ЛС!
sa 6e rodi6 ciganeta ;D ama sled 18 meseca 4e sa murzelivi i gi murzi da izleznat![]()
![]()
![]()
![]()
Щом е свършил в теб би следвало веднага да отидеш до тоалетната и да изкараш дази сперма - не за друго, ами не мисля, че би искала да потече докато си навън или въобще извън тоалетната![]()
ima po golqma veroqtnost toi da zabremenee
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love