- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2-ро клосиране
100 % съм в същото мнение !!!Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
АВЕ Я СИ *** МАЙКАТА ПИСНАЛ МУ Е ОЩЕ Е Новак НЕ Е НАПИСАЛ ДОРИ 50 МНЕНИЯ И МУ ПИСНАЛ и да ти кажа ЧИЧО ГУГЪЛ НЕ ЗНАЕ ВСИЧКО!!! а казваш че ЧАКАТ ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ВЛЕЛИ В ПЪРВОТО начи не съм видял по тъпо изречение от това АБЕ ПРОСТ НЯКОИ МОЖЕ ДА СА ГО ПРИЕЛИ НО НЕ В ТАЗИ КОЯТО ГО ЖЕЛАЕ ТОЛКОЗ и за тва отива на 2.ро и ти кат си влязал без никакве паники начи си отишъл в ТОХА( не искам да обиждам тези дет учат в ТОХ) и ако не искаш такива теми ЩО ВЛИЗАШ БЕ МАЛОУМНИК ТАКЪВПървоначално написано от bokoboko
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
+1Първоначално написано от onlylovenosex
и не ми обиждай темата![]()
![]()
![]()
ОХ КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА ТЕМАТА ПРОСТО НЕ ВЛИЗАИТЕ ТЪ....П... и кой ви кара да пишете като сте 9 класПървоначално написано от lisi4ety
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
абе просто да не пишат,тези,на които темата им се струва тъпа.мен ме кефи .. така де,с или без тяхното мнение нищо не променят.. не им обръщайте внимание
и тоз лаф "Чичо Гугъл знае всичко " се изтърка![]()
така си е като не им харесва просто да не пишат а и тука пишем деца които са кандидатствали маля да не пишат такива които не им харесва темата сдържаите мнението си
мхмм..някои хора трябва да се научат да бъдат по-любезни и учтиви.. хахаха намери кой да го каже (АЗ![]()
)
![]()
![]()
![]()
аре пишете хора за кое училище се борите на 2-ро класиране
Не ме обиждай, най-малкото защото дори не ме познаваш.Не съм влязал в "тоха", дори незнам какво е това.Сега ще ми кажеш, че нямам право да пиша, защото нямам 50 мнения ли?Браво, ти си шампион, имаш 90 ЧЕСТИТО, ПЕЧЕЛИШ ВАФЛА.И да, чичо гугъл знае всичко, можеш да бъдеш сигурен/на.Тези теми са обсъждани и на други места, и каквото ви трябва вече е обсъдено.Ако искате да си обсъждате може да се направят няколко теми 1-во класиране, 2-ро класиране, 3-то класиране, и обсъждане на училища, където всеки да пита и да се обсъжда, а не за всяко училище да се пуска нова тема!И пак, не ме псувай на майка, защото изглеждаш жалко и смешно.Първоначално написано от onlylovenosex
П.п.Изразът "Който не е приет на 1-во, чака 2-ро" включва и тези които не са влязли където искат...замисли се...ако можеш....
Peace!
стига сте се карали като не ви изнася просто не пишете ати като си приета в тоха защо пишеш на по малките от теб като те дразним не пиши все пак тази тема е за кандидатстващите!
Ми за 73 СОУПървоначално написано от desityyy
...Ама ако не стане...Поне да дръпна с друг профил,че се канвасих с природоматематически
...Или пък в крайна сметка...И да не ме приемат от 2ро класиране и си остана в същата паралелка,здраве да е! ...тамън разбрах,че в моята има още 4 Даяни(Аз съм Даяна
)
![]()
ахам аз ще участвам на 2-ро класиране искам да ида в 35то соу неискам в 18то
az iskam vuv frenskata spored vas s bal 31.108 na 2 ili 3 klasirane 6te mi stigneli(sujalqvam 4e pak pitam)
еми можеби във второ класиране ще влезнеш във френската но недей да чакаш 3-то класиране
И аз ще чакам 2ро.Са ме приеха в НТБГ Банково дело с немски,но искам да видя дали ще стане в езиковите...Ако не-и тва е добре![]()
35-то като образование не е зле, малко е зор, ама сигурно ше си намериш някви пичове тамПървоначално написано от desityyy
![]()
ами и аз чакам второ класиране. Боря се за 157-мо и "Джон Атаансов" на второ класиране и се надявам да ме приемат. А относно темата е мн добра, защото сега нас това ни интересува.![]()
1-ва анг едва ли...иначе за 2-ра ако си момче влизаш на 100%Първоначално написано от pencho1991
Иначе и аз чакам 2-ро много малко не ми е достигнало за френската на 1-во и на 2-ро имам добър шанс за там![]()
а има ли някой , който да е от ГХП " Св.св Кирил и Методий " гр.Пловдив с руски език![]()
![]()
някой знае ли в кои саит ще изкарат резултатите от 2-ро класиране пак там където са от първо ли ?Плс някои ако знае да каже
Ами би трябвало в РИО-тата и в МОН мисля . А отснонно темата (аз съм от Пловдив) и 3-4 човека от моя клас чакат 2ро класиране ,не защото не сса приети ,а за да пробват да влезнат в училищата по-нагоре . И силно се надявам ,че някой от тях ще дойде при мен :С мн е кофти да отидеш в нова среда,с нови хора,без да имаш поне 1 познат. Аз от новия си клас се запознах с 3ма човека (ам бтв ще има само 5-6 момчета в клаа ми :Д ) .Сори ,че малко се отклоних от темата .![]()
![]()
НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..
Аз се бора за френската ама нямам шансЗа това вече се готва за 133
![]()
Аз съм приета в "Джон Атанасов" по 5-то желание,ама аз не съм много доволна и чакам да вляза в НТБГУспех на всички за 2-ро класиране
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
--------------------------------------------------------------------------------
Аз съм приета в "Джон Атанасов" по 5-то желание,ама аз не съм много доволна и чакам да вляза в НТБГ Успех на всички за 2-ро класиране
Ти с какво чакаш да те приемат там? Аз съм приета с Банково дело немски.