- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2-ро клосиране
koлко ти е балът??? аз влезнах на 1во във френската , имам и 2 приятелки , които са влезли в 133то с френски като теб - кажи ми и мога да ти кажа ориентировъчно дали можеш да влезнеш...Първоначално написано от lisi4ety
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
А някой да знае в петък ли ще излезнат резултатите от 2-ро класиране или има вероятност в четвъртък вечерта![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
Мисля че ако в четвъртък вечерта са излезнали ще има линк на заглавната страница на рио-софия.Трябва да проверим.Ако не тогава,то в петък около обяд със сигурност.
аз се надявам по скоро да излезнат![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
аз чакам 2ро класиране ... утре или др ден излизат резултатите?Първоначално написано от desityyy
Чакам второ класиране за 1 АЕГ, иначе засега съм във 2 АЕГ...
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Добре ве мама ви стара , какво само се правите на голяма работа че сме флоодели с тези теми , ами аджеба като не ви интересува хващай си чантата пътя и за гъби със стълбата .......... ай сектир от тука като не те интереусва за кво четеш бе бастун ? нямате отговор нали само да дразните тука хората които се интересуват от нещо.........![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Днес вечерта вероятно ще излезнат резултатите за по-малките градове.За София можем да се надяваме на резултати наи-рано утре следобяд.Първоначално написано от desityyy
![]()
Ееее чак тогавааа ... надявах се след няколко часаПървоначално написано от Brunoo
омръзна ми да чакам
![]()
за село(демек Хасково) вече са излезли![]()
![]()
не е честноПървоначално написано от balbuk-balbuk
.... а с нов сайт ли е или със стария http://7klas.mon.bg
![]()
нз ма май за софия ше е на тоя шот и за резултатите и за класирането в риото не пишеше нищоПървоначално написано от magity
![]()
дано да ви излязат по-бързо ае успех на вс
![]()
![]()
ти къде си влязъл/влязлаПървоначално написано от balbuk-balbuk
![]()
в НПМГ ма нз дали не збурках ма беше по първо желание та нямам право на др изборПървоначално написано от magity
![]()
а.....а ти за къде се бори6![]()
![]()
ееемиии за 31во ... ти от Хасково ли си, щото ако си сигурно не го знаеш :PПървоначално написано от balbuk-balbuk
пс: момче или момиче си?
момче съм и съм от софия просто в едно село до хасково живее баба ми и такаПървоначално написано от magity
![]()
а и в 31 с къв език
шот аз познаам няколко човека които учат там па и такива които от др година ше учат там![]()
оо супер може да ме запознаеш ... аз с испански искам ... дано вляза де ...Първоначално написано от balbuk-balbuk
каф ти е бала веПървоначално написано от magity
![]()
![]()
29.606Първоначално написано от balbuk-balbuk
аа да те питам как се казвашедин приятел влезе в НПМГ
![]()
имам едно предчувствие че те познавам ноПървоначално написано от magity
![]()
![]()
![]()
![]()
хах аз съм сидар а ти май си маги
![]()
![]()
знаех си че си тиПървоначално написано от balbuk-balbuk
ситии
![]()
кво правиш бе
![]()
![]()
и аз още от началото но щеше да е тъпо да кажа па да не си ти и...................ахахахахахахах хахахахахахахахахаахПървоначално написано от magity
![]()
![]()
ми ни6то ти
ахахаххах аз мислех, че се пишеш нещо от рода на MoJoJoПървоначално написано от balbuk-balbuk
и аз нищо
![]()
така се пишех ама се пишеХ шот ми го баннахаПървоначално написано от magity
![]()
ахаха ок ... айде чао ... аз ставам