- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2-ро клосиране
Боли ме кура ,чети след 3-та страница .BTW по темата аз съм в НТБГ обаче чакам 2-ро класиране за 9-та ФЕГПървоначално написано от pussycat_doll_nicole
![]()
![]()
Мен пък на 1-во класираме ме приеха във 33-та ЕГ ама ми е мн шибано ... и не искам чакам във 31, 32, или 22![]()
Успех днеска![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/ivito13 --------> cukaite pls
Добър ден за всички чакащи ?-ро може би за нас последно класиране.Разбрах че във някои градове като Пловидив и др са излезли резултатите.Пожелавам на всички мн усмивки през този ден и всеки да бъде приет там където желае.![]()
![]()
![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
МерсажПървоначално написано от desityyy
![]()
slivaka - стискам палци за 9 ФЕГ...с какъв език искаш и колко ти е балът? пиши на лично :P
obi4am te slunceeeeeeeeee
ivito_13 ако те приемат в 31во пиши ЛСи всички които влязат там или вече са влязли да пишат да се запознаем :P
magity аз съм в 31 стоп.мениджмънт(1во класирне) с АЕ,писах ти,но може би не си го видяла!Стискам ти палци днес,а и на всички останали,които чакат 2ро класиране![]()
Anime ...Not just a passion,but a way of life!!!
аз съм в 7 соу в понеделнико отивам да се записвам![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
Налазвайте http://7klas.mon.bg/ Защото излязохра резултатите !
нещо не мога да вляза ;(
хорааааа не ставааа![]()
![]()
138- mo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
35 ne;re;bel същата паралелка като 1 класиране![]()
![]()
![]()
My народ is very древен
My народ is very твърд
I am българче forever
чак до finish of the world!
честито то и аз съм в същото у-ще и в същата паралелка акто от първо ама исках в 157 но сега съм с български, испански и английски
Оставам в руското![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ееех...мамка му оставам си...
18 СОУ
ПрМ.;НЕ - НЕ; М...
И аз си оставам в НТБГНо се радвам
като че ли там най-много исках
![]()
awe hora to kato gledam pochti vsichki sa si v uchilishtata ot purvo kalsirane pak![]()
А знаете и защо на една приятелка й излизат само оценките?![]()
Подала си е документите за второ класиране, писала е паралелки с много по-нисък бал от нейния, а нищо..![]()
![]()
![]()
What you give is what you get!
ами то не може а пише паралелки, защото те могат да се пренареждат само и то чак на трето калсиране, но да пробва пак отново или ако има проблек ако искаш дай входящия и номер и егн-то и и аз ще проверя и ще пиша![]()
Може да е въвела стария входящ номер.Трябва с този дето са й дали от училището гнездо при 1вото класиране.
Е тя не си ги е пренареждала..останали са така, както и при първо класиране. Много странно..и гадно.![]()
Има бал 24 и нещо май, а е писала паралелки дори с 18-19 за всеки случай. И пак нищо..![]()
What you give is what you get!
То не може да се пренареждат.Според мен е объркала входящия номер.А пък ако иска нека потърси в списъците в РИО.Там са всички за второ класиране.Трябва да се намери.
оставам си в 33егдано е хубаво там, макар че ми се искаше във 2ра аег
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!