Цитирай Първоначално написано от spongkata
taka mn sujalqvam za latinicata no kirilicata mi e izcheznala..
a eto i problema mi znachi az ne sm grozna dosta momcheta sa mi predlagali no dosega ne sm si imala gadje nikoga na 15 godini sm ako ima nqkakvo znachenie..znachi haresvam si az 1 momche,toi me haresa i mi predloji i az izvednuj spiram da go haresvam i se oplashvam izgubvam interes kum nego..tova super mn me tormozi i si kazvam shte trugna sus sledvashtiq no pak nestava prosto vse otlagam..imala sm momcheta za 1 vecher v smi celuvali sme se i tva e..ne me e strah ot mochetata a ot samata vruzka..molq vi kajete mi kak da go prevuzmogna..popitah dr Tenn no toi mi kaza da ne pravq nishto kogato se pochuvstvam gotova togava..no zashto samo az ne sm gotova vsichkite moi priqteli i daje i po-malki se chuvstvat gotovi i sa imali po 100 gadjeta samo az nqmam..ne me razbiraite che poneje vsichki imat i az iskam da imam shtoto e moderno..ne e taka..prosto zashto me e strah ot vruzka i kak moga da go prevuzmogna..?!?! molq vi pomognete mi poburkvam se
Кой е казал,че непременно трябва да имаш гадже?Нека си имат твойте по-малки другари и другарки гаджета за по месец,два.Еми като не можеш да го превъзмогнеш занимавай се нещо,което да ти отвлече вниманието