.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    В моя свят от меЧти ..

Въпрос относно месечния цикъл

Здравейте .. Има ли някакъв начин цикълът да ти дойде по-рано?
    In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..

Да, с хапчета. Попитай в някоя аптека. Има много такива теми, поразрови се малко. Бяха споменати някаква методи от рода на 2 лъжички канела и на другия ден ти идва или пък 2 ванилии в една чаша кока кола...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    В моя свят от меЧти ..
    sexa_na_kompleksa, мерси! : )) аз мислех да пия хапчета да ми закъснее, но смятам, че е по-добре да ми дойде по-рано и да не го мисля после
    In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..

Мега фен Аватара на Blab
    Тъпо е!
    Ще си разбишкаш(много хубава дума) организма.

Град
    В моя свят от меЧти ..
    знам, но трябва да ходя на море и точно тогава ми идва, а няма как д аотменя почивката

Използвай тампони. Аз така мисля да направя, ако ми дойде на морето.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    малее аз щях да ходя на море...и то то4но когато ми идва...молих се...моля те елааааа по-рано..и накрая морето се прецака,а на мен ми дойде по-рано...е кажете ми не съм ли най-големия балък>?? и на плаж ве4е се бях разбрала д аходя...ама наа...като искаш по-рано ето ти кефи му се...ина4е нз..май щото пих мн кафе..ама не ти го препоръ4вам!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    леле ами изпоулзвай тампони...според мен тези хапчета са вредни подкрепям мнението на be_true ....
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си