- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo da pravq?
az sum detstvena a gadjeto mi ne ve4e go e pravil nqkolko puti ... dali da si spukam sama detstvenata cipa za6toty znam 4e boli ...kakvo da pravq?????????
t1rsa4ka .. ima mnogo temi kato taq... i po dobre nese otvarqi sama ..
даже са отвори с дъното на бирена бутилка да помисли гаджето ти че много са та порили![]()
Темата ебавка ли е???
Ако не е ще ти кажа ,че ще постъпиш тъпо ако се отвориш сама...първия път тряя да е специален.Не е нормално сама да се отваряш,просто когато си с приятеля си се отпусни и се наслади на момента и така може да не те боли мн...
Macko,az bih te posavetvala da ne pravi6 ni6to sama.TO 6te si doide momenta,prosto trqbva da si sigurna dali tova e pravilniq partnior i sa6to trqq da si ubedena,4e toi nqma da deistva barzo i 6te bade vnimatelen...PS: ne boli tolkova mnogo,kolkoto go opisvat...no pri vseki e razli4no.kasmet i pi6i kato stane...
I will love you forever!
OMFG
E това вече ме уби... ми.. какво да ти кажа... давай сама.. той за къф ти тоз твоя приятел...![]()
Eй,мъжо,не си само ти!!Първоначално написано от and1streetball
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Ае бе, де са губиш, няма ли целувкаПървоначално написано от spiderka
![]()
![]()
Streetball is my job!
Pusni si defloraciqta na turg v eBay. Pone nqkoq kinta shte vzemesh.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от and1streetball
И мене се така
давай
така по-малко ще те боли
направи го с химикалка
само не разбирам що е толкова страшно да си девствен?
да не би вс да се раждат отворени!
до преди няколко години момче,което отваря едно момиче беше толкова поласкан,че тя му се е отдала,само и единствено на него,а в днешно време ги е срам да си кажат че са девствени![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
spukai si q spokoino![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
По - добре го направи, когато си готова и с човека, когото обичаш.
За мен това е един от най - специалните моменти от живота и не би трябвало да го проваляш, като се отвориш сама. Помисли си преди да направиш тази грешка.
Моето мнение е да бъде с човек, с когото искаш да го направиш и си сигурна в него.
Успех![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Между другото мен ме беше срам да кажа на приятеля си, че бях девствена като тръгнахме.
И като му казах той се побърка от радост.![]()
Според мен момчето трябва да се раздва, че някое момиче е толкова сигурно в него, че да му даде да я отвори.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
верно си е за рев![]()
Фащай и късай бе - кво ги слушаш тея тука![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Недей. Кажи на приятеля си, че си девствена и нека той да те дефлорира![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от mishaaaaa
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Така еПървоначално написано от Girlicious
Освен това пак ще те боли ,защото къде къде е пръст ,къде е пенис
![]()
ot kade na kade puk ti da si "puka6" sama destvenata cipa.nali go e pravil i predi bi trqqlo da znae kak stava i kvo da pravi![]()
nakolko godini si be momiche???