- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета с какво си чистите лицето..?
Използвах на Clean & Clear тва за почистване на черни точки, но ми свърши и се чудя него ли да си взема или Garnier 3 в 1.
За грим - първо почистващо мляко ( Евтерпа с бадем ) после тоник Clean Teen, после тоник Acne Out и накрая крем Acne Out.И от време на време използвам маска за лице на Adda със зелен чай и глина за мазна кожа.
почиствам си лицето с тоалетно мляко на Елеа за мазна и смесена кожа (зелената серия) и 2-3 пъти в седмицата си правя дълбокопочистваща маска за лице анти акне ... иначе имам накупени още сумати спиртове от аптеката които само дехидратирват кожата... имам кислородна вода 3% и антибактериална пудра Сулфициазол когато съм си стиснала някоя пъпка си слагам тея двете неща...Сама си прецени пробвай.при всеки е различно...на мене например тея продукти на Клийн&Клиър не ми помагата тъи 4е....опитвай различниУспех в избора!
По принцип всяка серия за почистване на лице включва измиващ гел, лосион за почистване и крем. В зависимост от проблемите на твоята кожа подбери продуктите, но те съветвам, ако кремът е един(а не два- дневен и нощен) го слагай само сутрин. Вечер оставяй лосиона да действа,за да не запушиш порите. Аз лично ползвам продуктите на Елеа, не за друго, просто съм остановила, че те действат най-добре на кожата ми. Посъветвай се и с козметик или дерматолог, ако имаш възможност, за да те насочи по-добре. Не е зле и да си купиш маска за лице, която да ползваш веднъж седмично( ако се чудиш коя, пиши на лс, ще те посъветвам. Успех
![]()
Аз нямам проблемна кожа,но съм влюбена направо в Garnier 3in1..Използвам го за измиване на лицето си всеки ден.Също така използвам няколко продукта от серията Visibly Clear -Neutrogena.Също страхотниКрем за лице на Nivea,ексфолиант два пъти седмично,понякога използвам и трици за дълбоко почистване.И май това са моите грижи за кожата ми
![]()
първо си почиствам лицето с тоалетно мляко,дори и да нямам грим.Млякото е Garnier Essentials .След това с тоник. Моя е на нивея .А иначе всяка сутрин си мия лицето с измиващия гел на нивея,а веднъж на 3 дена с Garnier Pure 3 in 1 ...
clean&clear avon
гелче за черни точки в една тубичка и едно синьо в шишенце
Ползвам на Avon-Clearskin Dual Action-маха черните точки и мазнината и мръсотията,която се полепва по лицето.
http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0...=1180746876000
За грим таолетно мляко па па а ина4е на козметик за вс др
Аз имам много чувствителна кожа и по здравни проблеми имах и много проблеми с нея. Сега използвам Лосиони за лице, натурални приготвени от козметичката ми, те са 1 сутрешен, 2 дневни и 1 вечерен, крем на Орифлейм, матиращ.. един зелен нз точно как се води, Синяк (това е лечебен фон дю тен), бебешка пудра. Иначе мн е полезно да се използва смелено кафе за ексфолиант на тялото. Имам и много ексфолианти на Клийн и Клиър и на Елеа, но са мн груби за лицето ми и е по-добре да не се ползват. Иначе 1 месеца ходя и на козметик.
И аз, ама нещо не съм много доволна.Първоначално написано от Madness
![]()
Аз използвам гела на Гарние от тази серия, за която питаш. Съчетавам го с тоника и дневен крем.
Адски добре ми се отразява![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Garnier Pure. Доволна съм.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
аз си чистя лицето със серията на avon. и съм много доволна.![]()