Първоначално написано от
babity
Става дума за един сладур. Всичко започна преди около 6 месеца. Запознахме се тъпо, мисля, че от някакъв сайт беше, не помня. После разменихме по някоя дума в скайп, няколко смс-а и една вечер, на един мой купон се видяхме. Аз го повиках вкъщи и той дойде. Изкарахме си една хубава вечер, но не сме правили секс. На другият ден се видяхме пак, но се сдърпахме, аз се разсърдих и го накарах да си ме прибере вкъщи. Оттогава много време нямахме никакви контакти. От време на време пишеше по нещо в скайп, но по за малко никой не е имал време за повече. Един път говорихме. Исках да го видя, ама той ми постави условие тогава, че трябва да направя нещо за него... И по една или друга причина не можахме да се видим. Преди няколко дни пак ми писа в скайп-а. Нещо го изнервих там и той ме блокна. Не можах да скърбя много дълго и... вече го бях отписала, в смисъл... нито ме нарани по някакъв начин, нито нищо, може би единствено ми засегна малко самочувствието, но това беше всичко. И... снощи ми се явява и започваме да си говорим празни приказки. Как ме е шубе да си легна, защото майка ми я преследват богове на смъртта в сънищата и ме е страх и при мен да не дойдат, как зайците ми се измъкват от кафеза и как тичам из двора, с токчета, в оранжерията за да си прибера гадините... абее празни приказки. И започвам да му задавам хипотетични въпроси относно една друга тема в този раздел, защото имах спор по темата с трети човек и исках да се уверя, че съм права. И аз му казвам, че е тъпо един месец да се раздаваш за човек, който познаваш от съвсем скоро и как не е мн по - умно да се засягаш кой знае колко много затова, че въпросният си е обрал чукалата. И тогава той започна да ми обяснява как един месец можело да бъде адски много време, как за супер кратко време си ме харесал и искал още дълго да е с мен (уат дъ фак?!) иии колко трудно се е добрал до мен онази вечер, в която се видяхме за сефте, после на другият ден как не е имал време, ама пак е дошъл... и накрая между другото така ми съобщи, че "някак си ме обичал". Аз поисках аргументация и тя беше завидно добра. И после го питах някаква друга простотия и той каза само: Еми щом ти е по - лесно да си мислиш, че съм лъжлив задник... добре. Това си е твоят избор. И се изнесе. И сега... след като маса време имах съмнения, че той иска да ме вижда само за да правя разни нещица за него... сега дали аз преувеличавам като си мисля, че е наистина "лъжлив задник"? Той винаги се е държал добре с мен, въпреки че съм му се качвала по всевъзможни начини на главата и съм го мотала и всичко... Дали наистина е възможно да има някакви чувства (говоря по - скоро за някаква привързаност или силна симпатия) или просто умее да чака за да получи това, което иска?