- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Честно ли е ?!
Първоначално написано от love_shu
mne 2 razli4ni momi4eta sme![]()
"приятел с привилегии" се използва само за секс.НЕ МОЖЕ ДА ГО ОБИЧАШ.Откажи се.Не разваляй на човека връзката или ще те наругая по най-лошия начин.Аман от тъпи пикли, дето искат да преебат живота на някой, който ги е отрязъл...![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
koga sum kazvala 4e iskam da preeba vruzkata my zamomenta nqmam protiv dori i da sum samo drygata a 6to se otnasq za gadjeto my o6te ne sa trugnali da se jelqt i dano ne se![]()
Аз го плюя то си мисли, че дъжд вали...Първоначално написано от bebok
Остави човека на мира!
=D>Първоначално написано от love_shu
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Хора спрете малко One Tree Hil от там го научихте "приятели с привилегии"
божееееееее ,кой затри света![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
божееееееее ,кой затри света![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф .. айде спрете се с тоя One Tree Hill .. досадни ставате вече ..Първоначално написано от dirty_stinkin
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
horata sa se filmirali nqma lo6o vseki si jivee v sobstven film:P
![]()
![]()
Ясно е колко държиш на него, след като ще се чукаш с друг/и в негово отсъствие.А ако разбереш, че и той го прави, вместо да му 'отмъщаваш' просто зарежи тая връзка.Като си нямате доверие, защо ходите въобще?
ako znae6 kolko te razbiramПървоначално написано от dirty_stinkin
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
ooof AMAN...ili ediniq ili drugiq...kvi sa teia...xodq s edin ama eba i drug egati tapite kakto kaza 4i4ko policai kurvarski istoorii...neosaznat narod..
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
sprete da yprekvate momi4eto ,nqkoi prosto nego razbira ima hora,koito prosto si pasvat idelno v sexsa,pravqr prekrasen sex ,no ne se obi4at i tarsqt lubovta nqkade drygade ,za6to nikoi nerazbira 4e sexsa neyzna4ava 4e trqbva da ima 4yvstva ,prosto e i predpolagam vseki koito pi6e v taq tema nemoje da se postavi na neinoto mqsto ,za da znae kak eПървоначално написано от bebeT00
obi4kam te beb4eto mi!
a ti pedalПървоначално написано от N0Rull5
obi4kam te beb4eto mi!
ima hora,koito prosto si pasvat idelno v sexsa,pravqr prekrasen sex ,no ne se obi4at i tarsqt lubovta nqkade drygade ,za6to nikoi nerazbira 4e sexsa neyzna4ava 4e trqbva da ima 4yvstva ,prosto e ypitai se da go razbere6 ,za6to vsqka stava kyrva ,samo za6toto pravi ne6to,koeto na teb ili na nqkoi dryg nemy haresva ????????Първоначално написано от N0Rull5
obi4kam te beb4eto mi!
Защото в това общество все още има морал, и повечето хора не одобряват това,което прави, следователно се превръща в курва, ако обаче обществото беше съставено от повече хора като нея, на никой нямаше да му прави впечатлениеПървоначално написано от bebeT00
![]()
a na kogo my pyka tova taka e re6ila i taka praviПървоначално написано от N0Rull5
obi4kam te beb4eto mi!
И кой е Лукас и кои са Пейтън и Брук ?![]()
Не сте наред! "Приятели с превилегии" е излислица от сериал !
И сексът никога не е само секс! -> И аз съм гледала сериала!![]()
Като искаш да спиш с бившия си , а настоящия ти се натиска с предишната си приятелка за какви "приятели с привилегии" говорим? То това си е разврат...
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
![]()
![]()
![]()
![]()
kato taka..e re6ila da ne puska tema i da ne ne iska mneniqtat
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!