.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Цитирай Първоначално написано от love_shu
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Не разбрахте ли, че "приятели с привилегии" се използва само, ако и двамата си нямате приятели, иначе си е чисто курварство...
    \/

prosto iskam da sum s 4oveka koito love ako zna4i da me nari4at kyrva ok
    Ти обичаш "приятеля с привилегии" ли?

da i mi e biv6 i ve4e ne mi e fr s privilegii no iskam pak da e
    Докато имаш приятел? ..

nqmam gadje toi ima
    Ама нали ти имаше приятел дето бил незнам си къде си и си искала с бившия незнам си какво си докато си с първия .. и питаше дали било честно...а сега изведнъж казваш, че и бившия ти имал приятелка.. нещо се обърках

mne 2 razli4ni momi4eta sme

Мега фен
    "приятел с привилегии" се използва само за секс.НЕ МОЖЕ ДА ГО ОБИЧАШ.Откажи се.Не разваляй на човека връзката или ще те наругая по най-лошия начин.Аман от тъпи пикли, дето искат да преебат живота на някой, който ги е отрязъл...

"приятел с привилегии" се използва само за секс.НЕ МОЖЕ ДА ГО ОБИЧАШ.Откажи се.Не разваляй на човека връзката или ще те наругая по най-лошия начин.Аман от тъпи пикли, дето искат да преебат живота на някой, който ги е отрязъл...

koga sum kazvala 4e iskam da preeba vruzkata my zamomenta nqmam protiv dori i da sum samo drygata a 6to se otnasq za gadjeto my o6te ne sa trugnali da se jelqt i dano ne se

Мега фен

koga sum kazvala 4e iskam da preeba vruzkata my zamomenta nqmam protiv dori i da sum samo drygata a 6to se otnasq za gadjeto my o6te ne sa trugnali da se jelqt i dano ne se
    Аз го плюя то си мисли, че дъжд вали...
    Остави човека на мира!

Град
    Варна
    Не разбрахте ли, че "приятели с привилегии" се използва само, ако и двамата си нямате приятели, иначе си е чисто курварство...
    \/
    =D>
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Хора спрете малко One Tree Hil от там го научихте "приятели с привилегии"

Нали трябва да се научи от някъде

божееееееее ,кой затри света

божееееееее ,кой затри света

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ми аз на тва му викам курвенска работа

Супер фен Аватара на miShle

Re: Честно ли е ?!

Цитирай Първоначално написано от dirty_stinkin
    Преди няколко дни тръгнах с едно момче и успоредно с това, скъсах с гаджето си до преди това. Но с бившия ми си останахме т.нар. приятели с привилегии ... Но сегашното ми гадже сега е до средата на август извън града и няма да се виждаме, единствената ни връзка са скайп и телефоните. Въпроса ми е честно ли е спрямо него да имам такъв тип "приятелски отношения" с бившия си, докато го няма толкова време.
    Оф .. айде спрете се с тоя One Tree Hill .. досадни ставате вече ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

horata sa se filmirali nqma lo6o vseki si jivee v sobstven film :P

Ясно е колко държиш на него, след като ще се чукаш с друг/и в негово отсъствие.А ако разбереш, че и той го прави, вместо да му 'отмъщаваш' просто зарежи тая връзка.Като си нямате доверие, защо ходите въобще?

Преди няколко дни тръгнах с едно момче и успоредно с това, скъсах с гаджето си до преди това. Но с бившия ми си останахме т.нар. приятели с привилегии ... Но сегашното ми гадже сега е до средата на август извън града и няма да се виждаме, единствената ни връзка са скайп и телефоните. Въпроса ми е честно ли е спрямо него да имам такъв тип "приятелски отношения" с бившия си, докато го няма толкова време.
    ako znae6 kolko te razbiram
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Виж сега,не ги разбирам хич тези които ходят с приятеля си а същевременно искат да подържат интимни отношение с бившия си приятел и то в остъствието на настоящето си гадже,това си е чиста изневяра приятелски отношение може да се подържат ама не и с тези "привилегии" .

ooof AMAN...ili ediniq ili drugiq...kvi sa teia...xodq s edin ama eba i drug egati tapite kakto kaza 4i4ko policai kurvarski istoorii...neosaznat narod..
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Цитирай Първоначално написано от bebeT00
    ako znae6 kolko te razbiram
    sprete da yprekvate momi4eto ,nqkoi prosto nego razbira ima hora,koito prosto si pasvat idelno v sexsa,pravqr prekrasen sex ,no ne se obi4at i tarsqt lubovta nqkade drygade ,za6to nikoi nerazbira 4e sexsa neyzna4ava 4e trqbva da ima 4yvstva ,prosto e i predpolagam vseki koito pi6e v taq tema nemoje da se postavi na neinoto mqsto ,za da znae kak e
    obi4kam te beb4eto mi!

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Ти си курва.Без извинение.
    a ti pedal
    obi4kam te beb4eto mi!

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    бе той ако знаеш какви щи ги върти номерца до кат го няма

Обоснови се.
    ima hora,koito prosto si pasvat idelno v sexsa,pravqr prekrasen sex ,no ne se obi4at i tarsqt lubovta nqkade drygade ,za6to nikoi nerazbira 4e sexsa neyzna4ava 4e trqbva da ima 4yvstva ,prosto e ypitai se da go razbere6 ,za6to vsqka stava kyrva ,samo za6toto pravi ne6to,koeto na teb ili na nqkoi dryg nemy haresva ????????
    obi4kam te beb4eto mi!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    za6to vsqka stava kyrva ,samo za6toto pravi ne6to,koeto na teb ili na nqkoi dryg nemy haresva ????????
    Защото в това общество все още има морал, и повечето хора не одобряват това,което прави, следователно се превръща в курва, ако обаче обществото беше съставено от повече хора като нея, на никой нямаше да му прави впечатление

Обоснови се.
    ima hora,koito prosto si pasvat idelno v sexsa,pravqr prekrasen sex ,no ne se obi4at i tarsqt lubovta nqkade drygade ,za6to nikoi nerazbira 4e sexsa neyzna4ava 4e trqbva da ima 4yvstva ,prosto e ypitai se da go razbere6 ,za6to vsqka stava kyrva ,samo za6toto pravi ne6to,koeto na teb ili na nqkoi dryg nemy haresva ????????
    Първо не ми пиши на тая маймуница,че не мога да го чета тва.
    Връзката какво е?Не се ли крепи на доверие най-вече.Тва е злоупотреба с доверието на другия.Ако прави секс с някой друг и приятеля е съгласен-както и да е.Но в случая го лъже.
    a na kogo my pyka tova taka e re6ila i taka pravi
    obi4kam te beb4eto mi!

И кой е Лукас и кои са Пейтън и Брук ?

Не сте наред! "Приятели с превилегии" е излислица от сериал !

И сексът никога не е само секс! -> И аз съм гледала сериала!

Като искаш да спиш с бившия си , а настоящия ти се натиска с предишната си приятелка за какви "приятели с привилегии" говорим? То това си е разврат...
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

kato taka..e re6ila da ne puska tema i da ne ne iska mneniqtat
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си