Здравейте !Имам един проблем и искам да ви го споделя и да си кажете мненията ако можеЗначи на 2ри юни правих секс с приятеля си със презерватив.Всичко си беше нормално,но аз се притеснявах и малко преди да изтече третия ден пих ескапел.След това на 16ти юни ми дойде(на точната дата на която трябва да си ми идва).Обаче проблемът е в това че си мисля че корема ми расте.Когато стана сутрин нямам коремче ама след това се появявя.Направих си тест и излезе отрицателен,но пак се притеснявам.Незнам какво да правя.Моля ви кажете ! Благодаря предварително
![]()
AHAHAH КОРЕМА ТИ РАСТЕ ВЕЧЕ 4-ТИ ДЕН? АХАХАЬъАХАХАХА ехЕХХх
Малееееее, супер е тоя форум казвам ви!!!
spri da qde6 i nqma da ti raste![]()
.. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..
Ma ti verno li si '90Първоначално написано от gabeto_90
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може би ти се е образувало бирено коремче
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Е па нека да успокоим момичето поне!
Не, скъпа, не си бременна! Пила си Ескапел, тестът ти е отрицателен... какво повече искаш???
А за коремчето... толкова си се стресирала, че може да си бременна, че ядеш повече (нормална реакция) и коремчето ти е порастнало!
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
![]()
![]()
![]()
1.Пила си Ескапел
2.Тестът ти е отрицателен
3.Дошло ти е на точната дата
Абсолютно сигурна съм и с целия си медицински опит ще ти съобщя добрата новина!Ще си имаш бебенце![]()
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Спокойно.Не яж толкова и няма да расте![]()
maleee malee NE SI BREMENNA WE...spx nqma ti ni6to..raste ti korem4e hxahxha
![]()
Бебето-фантом избра теб.![]()
Абе как така сутрин нямаш бебе, после имаш, а и корема няма да ти порасте толкова бързо, както казаха вече.![]()
test ,do6lo ti e haha mi radvai sa nqq bade6 mama a korem4ety ti se e podulo 6totu ne6ty rejima hranitelniq ne e kakty trqbva q malkuu relaksirai i 1-2 dena poemai zelen4uci i plodove da ti se pro4isti organizma
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~