- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжки прашки
Ot nekolko sedmici imam zelanie da si kupia mzki prazki! Prosto tova e mnogo izvrateno i nenormalno i mi dopada! Kakvo ste kazete?
т.7
krem4et0
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
mi huu kupi si,nema lo6o
PP vseki s nujdite si![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Mnogo ste pravolineini i primitivni! Tova ce nekoi nosi prazki koito za napraveni za muzi ne znaci ce e edva li ne "pedal" i "nenormalnik"!
Sutien, tamponi i drugi takiva ne iskam prostata pricina ce ne mi haresvat takiva igri,no nakoito ot vas mu haresvat "zasto ne"? probvaite!!!
sexual revolution!
На мене ми харесва да се разкарвам с Миг-29 заврян в задника... ама руснаците мн стиснати не искат да ми отпуснат на изплащане 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abe az sega govoria seriozno, a ti go udari na maitap!Първоначално написано от Komar
Вярно прав си.. тя работата е за рев, че не можеш да си намериш прашки... ние се побъркваме от смях...![]()
Аз с дамски превръзки.. от онея на метър каде са..Първоначално написано от asdfrewq
Какъв правопис ... какво слово ...Първоначално написано от Jaden
![]()
![]()
.... и задължително ли е за най-малката глупост от ежедневието ти да правиш нова тема?! ...
emi 4e kato iska6 vzemi si kvo lo6o![]()
Vsusnost moiata priatelka me posuvetva da si kupia takiva praski, na naia mnogo i dopadalo!
Първоначално написано от Jaden
mi 4e davai kvo 4aka6![]()
![]()
Ama te nema li da mi vlizat v guza?Първоначално написано от bebok
тцтц като ти 4етох 1-вото мнение помислих 4е иска6 мъжки превръзки ,нау4и се да пи6е6 е мом4е дори да няма6 кирилица пи6и - prashki ili pra6ki ,a не pruzki ili praski
Първоначално написано от Jaden
6te ama se svikva a i ako si vzeme6 malko po-gol nqma da e tolkova zle
![]()
Abe nali razbra kakvo iskam da kaza.... Togava...?!?!?!?!?Първоначално написано от FlipY
ot kade si ? da vzema da ti kupa edni za da spre6 da mranka6 ...![]()
.. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..
А посъветва ли те да посещаваш по често училище,защото имаш голяма нужда от това да се научиш как се пише правилно...Първоначално написано от Jaden
П.П И в комплект с прашките (за предпочитане да са розови) си купи и белезници - пухени и пак розови..много ще си шик..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
6om priqtelkata ti iska,zemi si
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е щом толкова искаш си вземи ..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Само не разбрах ние какво трябва да направим. И да да те кажем и не да ти кажем ти ще направиш каквото СаМ си искаш. Защо ни питаш?
Голям размер на картинката! /machoka/
многоооо зле![]()
модерния ви начин на живот минава секфи граници![]()
I Love
Vania
Kabakova