- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Малее .. напрао немога да повярвам ...
Хора еи сега случаино затърсих една велика песен с неитото видео и никаде неможах да го намеря. става дума за песента Ах Морето на Тони Димитрова. Айде ако някои намери видеото на песента да даде линкче плс.. Blagodarq predvaritelno!![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
nqkoi moje li da pomogne s tyrseneto na videoto na pesenta ?![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
nikoi li nqma predstava ot kude moga da namerq videoto na pesenta ?
Да си чувал за vbox7 ?
Ти въобще виждал ли си видео на "Ах, морето", 'щото аз не?![]()
има видео. тони димитрова ходи по брега и пее шибанта си песен. Тъпи бургазлии.Първоначално написано от be_true
am ti da zeme6 da pogledne6 ? 6tot nqma ni6too osven nqkolko prezentacii. ako nameri6 video na pesenta obadi mi se 6ta 4erpq !!Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
klip4e ima. davali sa go mnogo puti po planeta no mi e 4udno 4e nikade v neta go nqma ...Първоначално написано от be_true
![]()
![]()
![]()
![]()
typ si ti beee... i tooo mnooo.. pra6ti6 ot glupost. Na baa mi galo6a ne e tolkoa typ kat teb !!!Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да нямаш лимит да пускаш по 10 поста минимум в тема???
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ne prosto dokaam 4e si4ki rysqt gluposti ? ami ti ko prai6 be ? samo tyrsi6 da namira6 kosuriПървоначално написано от `noтhИng...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako moje6 pomogni, kato nemoje6 nedei pisa bezsmislen post
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислиш ли, че като се държиш така някой ще ти помогне?Първоначално написано от DoomShadow
mindscan
ti misli6 li 4e mi e priqtno da mi drynkat gluposti, za6to kato nemogat da pomognat pi6at po temata ???Pogledni kolko gledaniq ima taq tema. Koito moje pomaga a v drugiq slu4ei kato nemogat da pomognat pone mul4at i ne rusqt gluposti. Kak tolkova narod imat mozyk , nqkoi deto nqma ko da praqt samo brashtolevqt gluposti koito s ni6to nemogat da mi pomognat ?Първоначално написано от preichetoy
![]()
I pak shte pomolq, ako nqkoi moje da mi nameri klip4eto, shte sam mu mnogo blagodaren! A za hora koito pishat samo bezsmisleni postove po dobre da ne gi pi6at... smeshni sa![]()
![]()
има гугъл за тая работа![]()
леле хора тая песен е от панти века само нея пеех когато бях млада
![]()
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!