- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На къде отива този свят???
туй и в детската градина го знаятПървоначално написано от ivakavlad
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
самочувствието му е майката...
явно ти сам си си втълпил, че трябва да имаш пари да те харесват момичетата. От тук следва, че ти липсва нужното самочувствие. И накрая се оказва, че не момичетата са проблема (аз съм момиче и повечето не ги интересуват парите) ами ти. Ти не си ядосан на тях ами на себе си.
Както казах... трябва ти самочувствие, не пари.
Колкото до външният вид...
Един човек трябва да хваща окото... но не е нужно да изглежда като манекен/ка. Пък и всеки човек има различни схващания за "красотата." Нямам да давам примери щото ти знаеш че 2 и 2 прави 4... и би трябвало да ме разберешУмът е също много важен... но той е вече за евентуална връзка.
както винагисъм казвала... "looks and brains go together"
(не живея в България... и се извинявам ако има правописни грешки)
пп: ся ако си решил да спориш с мен... ще те спра, (или поне ще се опитам) защото:
1. няма да се върна обратно в тази тема и няма да го прочета...
2. аз се опитвам да ти отворя очите... ако не си съгласен... значи не съм успяла за жалост..........хмммм....... Преживях го
![]()
Първоначално написано от babity
така е...
Cruel Intentions
Еми,Честито....Първоначално написано от ivakavlad
Като се замисля...Вие момчетата не гледате външният ни вrд..нали??!!..Ако не си някоя кифличка разглезена или топ модел..Не ставашТака,че не се оплаквай..
Каквото повикало-Такова се обадило![]()
Mn hora te mislqt za momiche,shot imash ebasi mujestveniq avatar...a za temata,pisna mi sao da se oplakvate bahti....na tazi vuzrast kakto ti kaash 16-17 vuobshte ne se gledat parite,horata nito mislt za brak,nito nishto,povecheto momicheta na tazi vuzrast hodqt s vrustnici ili aide s nqkolko godini po golemi,e ima i sluchai det razni hoqt i s po 50 godishni,ma tfa che si grozen,ne znachi che momichetata tursqt sao sex i pari....prosto kakto kazaha nqkoi hora zalojeno si e v choveka da izbira po hubavoto,kolkoto i cenno i krasivo otvutre da e groznoto,spored mene si nekuf zadrusten i poznaash 5 momicheta na krust i se chudish shto i 5-te tursat pari i ebanie...awe ae pisna mi se zanimaam,jivei si v izmisleniq svqt,v koito qvno se izqvqvash kato jertva
6om si si napravil takuv izvod,zamislql li si se,4e i vie mujete ste takiva,a???predpo4itate blondinka s hybavo tqlo ili nqkakvi fe6uki i t.n. ,ot kolkoto nqkoe dobro momi4e,a?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Оф не са всичи така ве брат.Има си и много свестни момичета,а не мисля,че на тази вързраст парите имат някакво особено значение.Познавам много момичета,които изобщо не ги интересува това,всичко си е до излъчването.Външният вид винаги има значени ,но след време то все повече намалява.Нима и ти би излязъл с момиче,което ти е неприятно на външен вид.Просто се огледай и недей да прибързваш със изводите!
Еми,то тея момичета вече са рядкост...Всяка кифла с половин тон грим и къса поличка е готина,ама видиш ли я без грим...Първоначално написано от babity
Първоначално написано от ivakavlad
не е чак толкова важна визията да е на модел, по-скоро да не го мяза на кремвирш...от там нататък по характер искам само да мога да се забавлявам с него..нищо друго
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
mm..po temata..nz..sys sig ima i takiva momicheta no ne moga da se syglasq che absl vsichki tyrsqt samo parichkite..
i do avtora..na men mi e int da vidq tvoq snimka..bi li bil taka dobur da pusnesh..ako ne tyk..moje na lichno..![]()
Парите въобще не са важен фактор..поне за мен![]()
Е виж..визия някаква трябва да има![]()
но всичко се преодолява
![]()
..Gia panta tha meino an rotas (music)
т.е. мноооого дебел, грозен и убит по х-р; казах важното да се хилим като идиоти заедноПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
може би пича имаше в предивид, че се пише и казва креНвирш....![]()
хаха съжалявам![]()
Не нямаше това в предвид(поне до колкото го пазнавам)Първоначално написано от babity
![]()
![]()
![]()
еми нека все пак той да се изкаже..![]()
Момичетата до колкото да такива харесват да гледат джоба, а не друго. Все пак има и свестни ама те са прекалено малко, за да има за всеки. Вчера ходих на море и забелязах накаква тенденция.. 16-20 годишни момичета със 30-45 годишни мъже. Това не е изкурвяване, нали ? Да го наречем куптизанстване.. Все едно положението ще става и по-лошо.
Било изтъркано лиПървоначално написано от kifla
... ? Ама чакай малко, от кога любовта е изтъркана ?
![]()
Знаеш ли, като бях на морето с няколко приятелки, отидохме на дискотека няколко пъти. Първият - бях облечена с по-затворена блузка и дълъг панталон. Резултатът беше - 2-3 момчета, които цъфнаха. На следващият ден бях с разголен потник и адски къси панталонки. Цъфнаха най-малко 5 мъже - над 30 годишни.Първоначално написано от foreigner
Какво да ти кажа - търсят се курви и прости момичета, тъй че какво се оплаквате?
Прост народ, какво да се прави.
да и мъжете сме ИДИОТИ и гледаме визята самоче при нас няма значение дали момичето има пари и при нас исключенията са повече някой зададе въпроса дали бих харесал някое дебело и грозно момиче отговорът ми е да влюбвал съм се в такова момиче ама нестанаха нещата поради други причини за който не ми се говори в момента и колкото да се опитате да ме разубедите в това в което мисля няма да успеете аз държа на мненито си и по никакъв начин няма да ме разубедите както и аз немога да ви разубедя
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Той света от много отдавна е тръгнал на някъде (не знам точно но къде),но мога да ви кажа едно.Ние просто не можем да го догоним![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
То има и такива, които и с грим са ужасни; къде, 'щото не може да се гримира, къде, 'щото е твърде грозна.Първоначално написано от A_B_C
Ама спрете се бе хора !!! Какво ги повтаряте тези пари само ? Как може едно момиче да се върже на някой заради парите му не мога да разбера тъй като тези пари не са нейни и няма да получи и стотинка от това все пак са само гаджета не са женени .А пък за външният вид е нормално да го гледат всеки човек го гледа а й хората са си казали " По дрехите те посрещат а по ума те изпращат ".