.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: На къде отва тоз свят???

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    На къде отива този свят повечето момичета на мойта възраст (16-17) или са прости на фасул или ако случайно се намери някоя свястна тя си пада по някакви "Гъзарчета" (друг е въпроса дали тези гъзари имат покритие) а или пък гледат само красотата и колко пари има в джоба и накрая какво тези който не сме от най-красивите или нямаме кинти да го духаме сега съм убеден че поне 10 момичета ще кажат "ама аз не съм такава аз гледал човека какъв е по душа" моляви се всички така казват но истината е че нямаш ли страхотна визия (едва ли не на модел) или солидно количество кинти си оставаш сам никой не го интересува дали имаш интелект и какво би могъл да направиш за дадеия човек това е то това не се отнася само за 16-17 годишните принципно повечето жени са такива повърхностни

П.П.Просто вече ми писна и трябваше да кажа това което мисля

П.П.2 забравих да кажа че в групана на "гъзарите" включвам и така наречените "лоши мимчета"
    oF ne se spirate na den 1000 takiva temi kfo im darjite smetka na horata we?! ko sa praish na mnogo zrqla za ko sa mislite za mnogo stoka kato puskate takiva temi ai oshte pusnete
    и междодругото съм момче какво в ника ми те кара да мислиш че съм момиче????

и немисля че съм много зрял но мисля че имам достатъчно акъл да знам че 2 и 2 прави 4
    туй и в детската градина го знаят
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

самочувствието му е майката...

явно ти сам си си втълпил, че трябва да имаш пари да те харесват момичетата. От тук следва, че ти липсва нужното самочувствие. И накрая се оказва, че не момичетата са проблема (аз съм момиче и повечето не ги интересуват парите) ами ти. Ти не си ядосан на тях ами на себе си.

Както казах... трябва ти самочувствие, не пари.

Колкото до външният вид...
    Един човек трябва да хваща окото... но не е нужно да изглежда като манекен/ка. Пък и всеки човек има различни схващания за "красотата." Нямам да давам примери щото ти знаеш че 2 и 2 прави 4... и би трябвало да ме разбереш Умът е също много важен... но той е вече за евентуална връзка.
    както винагисъм казвала... "looks and brains go together"
    (не живея в България... и се извинявам ако има правописни грешки )

пп: ся ако си решил да спориш с мен... ще те спра, (или поне ще се опитам) защото:
    1. няма да се върна обратно в тази тема и няма да го прочета...
    2. аз се опитвам да ти отворя очите... ако не си съгласен... значи не съм успяла за жалост..........хмммм ....... Преживях го

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от babity
    StEaLtHy_girl, ти пък ми разби всички представи всички представи. Т'ва твойто буквално е да си "откровен до болка"! Иначе към автора... ок, упрекваш пиклите, че търсели модели с пари и те ебавали за нещо си там... А ти колко пъти си се заглеждал в зле облечено/пълно/откровено грозно момиче?
    така е...

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: На къде отива този свят???

На къде отива този свят повечето момичета на мойта възраст (16-17) или са прости на фасул или ако случайно се намери някоя свястна тя си пада по някакви "Гъзарчета" (друг е въпроса дали тези гъзари имат покритие) а или пък гледат само красотата и колко пари има в джоба и накрая какво тези който не сме от най-красивите или нямаме кинти да го духаме сега съм убеден че поне 10 момичета ще кажат "ама аз не съм такава аз гледал човека какъв е по душа" моляви се всички така казват но истината е че нямаш ли страхотна визия (едва ли не на модел) или солидно количество кинти си оставаш сам никой не го интересува дали имаш интелект и какво би могъл да направиш за дадеия човек това е то това не се отнася само за 16-17 годишните принципно повечето жени са такива повърхностни

П.П.2 забравих да кажа че в групана на "гъзарите" включвам и така наречените "лоши мимчета"
    Еми,Честито....
    Като се замисля...Вие момчетата не гледате външният ни вrд..нали??!!..Ако не си някоя кифличка разглезена или топ модел..Не ставаш Така,че не се оплаквай..
    Каквото повикало-Такова се обадило

Mn hora te mislqt za momiche,shot imash ebasi mujestveniq avatar...a za temata,pisna mi sao da se oplakvate bahti....na tazi vuzrast kakto ti kaash 16-17 vuobshte ne se gledat parite,horata nito mislt za brak,nito nishto,povecheto momicheta na tazi vuzrast hodqt s vrustnici ili aide s nqkolko godini po golemi,e ima i sluchai det razni hoqt i s po 50 godishni,ma tfa che si grozen,ne znachi che momichetata tursqt sao sex i pari....prosto kakto kazaha nqkoi hora zalojeno si e v choveka da izbira po hubavoto,kolkoto i cenno i krasivo otvutre da e groznoto,spored mene si nekuf zadrusten i poznaash 5 momicheta na krust i se chudish shto i 5-te tursat pari i ebanie...awe ae pisna mi se zanimaam,jivei si v izmisleniq svqt,v koito qvno se izqvqvash kato jertva

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    6om si si napravil takuv izvod,zamislql li si se,4e i vie mujete ste takiva,a???predpo4itate blondinka s hybavo tqlo ili nqkakvi fe6uki i t.n. ,ot kolkoto nqkoe dobro momi4e,a?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Оф не са всичи така ве брат.Има си и много свестни момичета,а не мисля,че на тази вързраст парите имат някакво особено значение.Познавам много момичета,които изобщо не ги интересува това,всичко си е до излъчването.Външният вид винаги има значени ,но след време то все повече намалява.Нима и ти би излязъл с момиче,което ти е неприятно на външен вид.Просто се огледай и недей да прибързваш със изводите!

StEaLtHy_girl, ти пък ми разби всички представи всички представи. Т'ва твойто буквално е да си "откровен до болка"! Иначе към автора... ок, упрекваш пиклите, че търсели модели с пари и те ебавали за нещо си там... А ти колко пъти си се заглеждал в зле облечено/пълно/откровено грозно момиче?
    Еми,то тея момичета вече са рядкост...Всяка кифла с половин тон грим и къса поличка е готина,ама видиш ли я без грим...

не е чак толкова важна визията да е на модел, по-скоро да не го мяза на кремвирш...от там нататък по характер искам само да мога да се забавлявам с него..нищо друго
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Град
    sofiq
    mm..po temata..nz..sys sig ima i takiva momicheta no ne moga da se syglasq che absl vsichki tyrsqt samo parichkite..
    i do avtora..na men mi e int da vidq tvoq snimka..bi li bil taka dobur da pusnesh..ako ne tyk..moje na lichno..

Град
    в мазето ;dd

Парите въобще не са важен фактор..поне за мен
    Е виж..визия някаква трябва да има но всичко се преодолява
    ..Gia panta tha meino an rotas (music)

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run

не е чак толкова важна визията да е на модел, по-скоро да не го мяза на кремвирш...от там нататък по характер искам само да мога да се забавлявам с него..нищо друго
    КРЕМВИРШ ???
    т.е. мноооого дебел, грозен и убит по х-р; казах важното да се хилим като идиоти заедно

Мега фен Аватара на babity
    може би пича имаше в предивид, че се пише и казва креНвирш....

хаха съжалявам

може би пича имаше в предивид, че се пише и казва креНвирш....
    Не нямаше това в предвид(поне до колкото го пазнавам)

еми нека все пак той да се изкаже..

Момичетата до колкото да такива харесват да гледат джоба, а не друго. Все пак има и свестни ама те са прекалено малко, за да има за всеки. Вчера ходих на море и забелязах накаква тенденция.. 16-20 годишни момичета със 30-45 годишни мъже. Това не е изкурвяване, нали ? Да го наречем куптизанстване.. Все едно положението ще става и по-лошо.

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    по принцип когато харесваш някого(и си влюбен в него) ти харесваш вси4ко в него(вклю4ит и външния вид) и не се интересуваш особено от парите щот единственото което искаш е да си до него и той да те оби4а
    тва отдавна е изтъркано....
    Било изтъркано ли ... ? Ама чакай малко, от кога любовта е изтъркана ?

Цитирай Първоначално написано от foreigner
    Момичетата до колкото да такива харесват да гледат джоба, а не друго. Все пак има и свестни ама те са прекалено малко, за да има за всеки. Вчера ходих на море и забелязах накаква тенденция.. 16-20 годишни момичета със 30-45 годишни мъже. Това не е изкурвяване, нали ? Да го наречем куптизанстване.. Все едно положението ще става и по-лошо.
    Знаеш ли, като бях на морето с няколко приятелки, отидохме на дискотека няколко пъти. Първият - бях облечена с по-затворена блузка и дълъг панталон. Резултатът беше - 2-3 момчета, които цъфнаха. На следващият ден бях с разголен потник и адски къси панталонки. Цъфнаха най-малко 5 мъже - над 30 годишни.

Какво да ти кажа - търсят се курви и прости момичета, тъй че какво се оплаквате?

Прост народ, какво да се прави.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    да и мъжете сме ИДИОТИ и гледаме визята самоче при нас няма значение дали момичето има пари и при нас исключенията са повече някой зададе въпроса дали бих харесал някое дебело и грозно момиче отговорът ми е да влюбвал съм се в такова момиче ама нестанаха нещата поради други причини за който не ми се говори в момента и колкото да се опитате да ме разубедите в това в което мисля няма да успеете аз държа на мненито си и по никакъв начин няма да ме разубедите както и аз немога да ви разубедя
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    pz city
    просто факт

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Той света от много отдавна е тръгнал на някъде (не знам точно но къде),но мога да ви кажа едно.Ние просто не можем да го догоним
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Всяка кифла с половин тон грим и къса поличка е готина,ама видиш ли я без грим...
    То има и такива, които и с грим са ужасни; къде, 'щото не може да се гримира, къде, 'щото е твърде грозна.

Ама спрете се бе хора !!! Какво ги повтаряте тези пари само ? Как може едно момиче да се върже на някой заради парите му не мога да разбера тъй като тези пари не са нейни и няма да получи и стотинка от това все пак са само гаджета не са женени .А пък за външният вид е нормално да го гледат всеки човек го гледа а й хората са си казали " По дрехите те посрещат а по ума те изпращат ".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си