.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Всяка кифла с половин тон грим и къса поличка е готина,ама видиш ли я без грим...
    То има и такива, които и с грим са ужасни; къде, 'щото не може да се гримира, къде, 'щото е твърде грозна.
    е те са за балъците,които нямат чак толкова финансии,но за това пък те ходят по зле в права линия,ако ме рабираш
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Аз пък забелязах, че всички задръстеняци, като ги Одреже някоя мадама и веднага почват с тея приказки. Интересно ми е що никой не се запита "А дали проблема не е в мен?" или си мислите, че постоянно да ви режат е нормално?
    Същото и на мен ми мина през главата, авторът на темата сподели какво е твоето разочарование, че си направи такива ГОЛЕМИ изводи
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

;]

{P}BuBi{P}
    МнениеПуснато на: Сря Юли 16, 2008 12:19 pm Заглавие:
    Ама спрете се бе хора !!! Какво ги повтаряте тези пари само ? Как може едно момиче да се върже на някой заради парите му не мога да разбера тъй като тези пари не са нейни и няма да получи и стотинка от това все пак са само гаджета не са женени .А пък за външният вид е нормално да го гледат всеки човек го гледа а й хората са си казали " По дрехите те посрещат а по ума те изпращат ".

съгласна съм,аз примерно много се дразня,когато почнат да се хвалят колко пари имали,че те да не са техни и като им зададеш този въпрос,отговора е "Един ден ще са мои!" Еми да,но не се знае,дали 1 ден няма да се пропилеят тези пари или какво друго ще се случи,никой от нищо не е застрахован в този живот!А колкото до въпроса по темата,всеки човек е различен и има различен идеал и вкус,не може да се държи сметка на никой защо харесвал курви или задръстени момиченца,всеки сам си знае за себе си!А има много красиви момичета/момчета които самочувствието им се гради основно на това,че са красиви,а не се сещат,че красотата може да е до едно време,те и хората са казали,че по външния вид посрещат,по акъла изпращат,какво се впрягате не мога да разбера

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: На къде отива този свят???

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    На къде отива този свят повечето момичета на мойта възраст (16-17) или са прости на фасул или ако случайно се намери някоя свястна тя си пада по някакви "Гъзарчета" (друг е въпроса дали тези гъзари имат покритие) а или пък гледат само красотата и колко пари има в джоба и накрая какво тези който не сме от най-красивите или нямаме кинти да го духаме сега съм убеден че поне 10 момичета ще кажат "ама аз не съм такава аз гледал човека какъв е по душа" моляви се всички така казват но истината е че нямаш ли страхотна визия (едва ли не на модел) или солидно количество кинти си оставаш сам никой не го интересува дали имаш интелект и какво би могъл да направиш за дадеия човек това е то това не се отнася само за 16-17 годишните принципно повечето жени са такива повърхностни

П.П.Просто вече ми писна и трябваше да кажа това което мисля

П.П.2 забравих да кажа че в групана на "гъзарите" включвам и така наречените "лоши мимчета"
    Еми кефят се на тези пръдльовци,
    щото ги водят по диско,с тях са на купони
    и т.н.
    И хи да не ти писва,бъди такъв какъвто си
    и ги пускай да пасат :P

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Аз пък забелязах, че всички задръстеняци, като ги Одреже някоя мадама и веднага почват с тея приказки. Интересно ми е що никой не се запита "А дали проблема не е в мен?" или си мислите, че постоянно да ви режат е нормално?
    Същото и на мен ми мина през главата, авторът на темата сподели какво е твоето разочарование, че си направи такива ГОЛЕМИ изводи
    ами трябвали да съм разичарован за да гледам реално на нещата от живота нали ги виждам хората около мен познавам много хора на които точно това е тяхното верую в живота моя много добра приятелка с която сме израснали от деца се хвана точно с такъв и казва че ако няма пари мъжът не струва нищо буквално се продава за кутия цигари кафенце колички и лъскави парцалки дори братовчедка ми е същата да не говорим за други който познавам просто адски много са и няма смисъл да ги изреждам а ако някой не е съгласен с мен да ме обори с факти а не с празни приказки
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    Разград

Re: На къде отва тоз свят???

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    На къде отива този свят повечето момичета на мойта възраст (16-17) или са прости на фасул или ако случайно се намери някоя свястна тя си пада по някакви "Гъзарчета" (друг е въпроса дали тези гъзари имат покритие) а или пък гледат само красотата и колко пари има в джоба и накрая какво тези който не сме от най-красивите или нямаме кинти да го духаме сега съм убеден че поне 10 момичета ще кажат "ама аз не съм такава аз гледал човека какъв е по душа" моляви се всички така казват но истината е че нямаш ли страхотна визия (едва ли не на модел) или солидно количество кинти си оставаш сам никой не го интересува дали имаш интелект и какво би могъл да направиш за дадеия човек това е то това не се отнася само за 16-17 годишните принципно повечето жени са такива повърхностни

П.П.Просто вече ми писна и трябваше да кажа това което мисля

П.П.2 забравих да кажа че в групана на "гъзарите" включвам и така наречените "лоши мимчета"
    oF ne se spirate na den 1000 takiva temi kfo im darjite smetka na horata we?! ko sa praish na mnogo zrqla za ko sa mislite za mnogo stoka kato puskate takiva temi ai oshte pusnete
    Слава богу ,че има такива теми! Защото явно все още има хора, които не са тотално деградирали и мислят!!!
    А за автора на темата - такива ги има, и ще ги има винаги, важно е ние да останем НОРМАЛНИ хора, и да вярваме, че има и други,макар и малко като нас.

На къде отива тая България с младото си поколение ?
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    World Wide Web
    Цитирай Първоначално написано от Inloveee_
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    по принцип когато харесваш някого(и си влюбен в него) ти харесваш вси4ко в него(вклю4ит и външния вид) и не се интересуваш особено от парите щот единственото което искаш е да си до него и той да те оби4а
    тва отдавна е изтъркано....
    Било изтъркано ли ... ? Ама чакай малко, от кога любовта е изтъркана ?
    От както момичетата започнаха да си губят девственоста непълнолетни...

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Средно богат и средно красив - идеално.

"Да го духа парата, на думи всеки е богат."

DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Абе въпрос към автора - Е не се ли се питал някога, че на гъзарите им трябват гъзарки или пък че на лошите момчета им трябват послушни загубени момичета? Ами какво остава до тия, които не влизат в тая листа? Не можеш ли да се насочиш към тях, може би там ще си намериш сродната душица... И не казвай сега, че няма такива... Тва, че не ги забелязваш, не означава, че ги няма... Просто се поогледай... Поогледай се за по-нормалните момичета, не тези накичорините, напудрени и превзети по гъзари и лоши момчета... Щото ти явно само такива забелязваш, както те самите забелязват само гъзарите... И по същия начин, по който казваш "Ми погледнете малко и за момчетата, различни от образа на гъзаря", еми и по същия начин и ти погледни за момичета, далеч от този образ...
    The reasons of love... <3

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Абе въпрос към автора - Е не се ли се питал някога, че на гъзарите им трябват гъзарки или пък че на лошите момчета им трябват послушни загубени момичета? Ами какво остава до тия, които не влизат в тая листа? Не можеш ли да се насочиш към тях, може би там ще си намериш сродната душица... И не казвай сега, че няма такива... Тва, че не ги забелязваш, не означава, че ги няма... Просто се поогледай... Поогледай се за по-нормалните момичета, не тези накичорините, напудрени и превзети по гъзари и лоши момчета... Щото ти явно само такива забелязваш, както те самите забелязват само гъзарите... И по същия начин, по който казваш "Ми погледнете малко и за момчетата, различни от образа на гъзаря", еми и по същия начин и ти погледни за момичета, далеч от този образ...
    Не съм казал че ги няма ако забелязваш в нито един пост не съм казал всички са такива казвам че тези момичета са болшинство и познавам такова момиче (да само едно е) а повярвай ми за добро или за лошо познавам адски много хора от всякакви прослойки в обществото и имам доста добро наблюдение над нещата и както споменах в една друга тема да и момчетата не сме цвете за мирисани ние момчетата по природа сме си пълни идиоти (поне доколкото се отнася до любовта) но поне не се продаваме за нещо било то цигари, алкохол, дрехи и каквото се сетиш просто днешните момичета в по голямата си степен са толкова деградирали че не е истина
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Апропо, абе, как 16-17-годишен е богат? Вярно, че аз примерно работих на 16, но повярвайте ми, богат от това не станах:V. Богати са мама и тати, а ако някой е богат на 17 със свои усилия, най-вероятно няма да му личи:V. Бахти тъпотията....

И, честно, това е пълна тъпотия... момичета, изчакайте да станете на 25 и тогава гонете за пари, сега ходете с момчета за любов, секс, такива работи, кво ви требват пари на 16?

От както момичетата започнаха да си губят девственоста непълнолетни...
    Айде бе, масово понеже става това...

Освен това, когато имаш ситуация, в която свестно момиче си е харесала гъзар, то е на основа незрялост и хормони... Ударило го е, намерила си е някакъв... Само се надявай да не изпати много и я изчакай да порасне, това е всичко... Чакането му е майката понякога.

ами трябвали да съм разичарован за да гледам реално на нещата от живота нали ги виждам хората около мен познавам много хора на които точно това е тяхното верую в живота моя много добра приятелка с която сме израснали от деца се хвана точно с такъв и казва че ако няма пари мъжът не струва нищо буквално се продава за кутия цигари кафенце колички и лъскави парцалки дори братовчедка ми е същата да не говорим за други който познавам просто адски много са и няма смисъл да ги изреждам а ако някой не е съгласен с мен да ме обори с факти а не с празни приказки
    това за което говориш, се нарича провинциално мислене, не че го няма и в София примерно, ама идва от там, че като отидеш някъде извън "големия град" и кажеш "имам гарсониера в София и карам Голф 3" и моментално се превръщав в бог и селянката зарязва лозата и търчи след тебе да я ебеш, че да е газарка
    което лично на мен не пречи хич, не че съм богат или тарикат, ама не са само тва начините

по-забавни сте обаче вие дето казвате "за мен парите нямат значение" ... кво значение ще имат като сте на 15 или 17 и мама и тати ви хранят и ви обличат.... ама един ден като завършите гимназия и одидете самички в големия град, без значение да учите или просто защото не ви се седи на село, и ваще могат да ви пратят по едно бурканче лютеница
    да видим тогава дали няма да си търсите гаджета с пари
    като се почвате да се праскате на 11 е хубаво, че поне си запазвате детската наивност...

... и те така

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Не съм казал че ги няма ако забелязваш в нито един пост не съм казал всички са такива казвам че тези момичета са болшинство и познавам такова момиче (да само едно е) а повярвай ми за добро или за лошо познавам адски много хора от всякакви прослойки в обществото и имам доста добро наблюдение над нещата и както споменах в една друга тема да и момчетата не сме цвете за мирисани ние момчетата по природа сме си пълни идиоти (поне доколкото се отнася до любовта) но поне не се продаваме за нещо било то цигари, алкохол, дрехи и каквото се сетиш просто днешните момичета в по голямата си степен са толкова деградирали че не е истина
    Еммм, тогава странно аз ли нещо се въртя в такъв кръг, ама в цялата ни компанийка, която е към 20 души, от които към 13 момичета, нито едната не е такава... Всичките са весели ведри хора и повечето си ходят с нормални момчета... Ни един превзет или надут сред тях, работят и учат едновременно момчетата... Не че в нашата махала няма такива превзети и нагримосани шматки, ама те са си само три, ние ги изолираме и те си вървят самички тринките... При тях обикновено е тълпа от някакви гъзарчета и от време навреме до нас достигат мълвите, че единият зарязал едната, тръгнал с другата и тем подобни... Използваме ги само като теми, на които да се похилим... Та как само една познаваш? А аз познавам толкова много? Може би аз се въртя в такъв кръг от хора и затова и познавам повече такива... Нз... Бе пак поогледай се... А и защо не се насочиш към въпросната една? Нали ушким е добра партия?

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)

a ne moje li bogat i krasiv, i umen, i mil, i zabaven? prosto pitam...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e

Едно на милион освен...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e

Едно на милион освен...
    edin ama 6te e moqt
    oh, me4ti, me4ti!

no vse pak ne moga da otreka, 4e v bednoto, no sladko, lo6o mom4e ima nqkakyv skrit 4ar
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Абе хора всичко се прави по любов...
    Любов към парите,любов към колата,любов към човека...Все любов е необходима...
    (Това съм го чувала от свако ми,и много ми харесва като мисъл )

Та така де пич...нема да тръгвам и аз да те разубеждавам че не всички са такива и ала бала и прочие...То е ясно,че има и свестни,има и нормални,има и смотани и т.н. - типове жени и мъже много.
    Виж сега работата е там че всяко едно момиче обича вниманието,жестовете и показността.Едни в повече - други по-малко.Всяко момиче,и всяка жена се радват на мила дума,мил жест или неочаквано подаръче...Разликата е в това че възрастта за която ти говориш в интервала 14-17 годинки любовта се изразява по-много странен начин.За повечето момичета (не казвам всички,не ме нападайте) е по-важно да се покажат пред приятелките си с какъв ходят и какво има той,в каква кола ги вози и какви подаръчета им прави,защото това ги прави интересни и велики.Всъщност са смешни,но това ще го осъзнаят няколко годинки по-късно не и сега.
    Но мещата могат да се погледнат и от друг ъгъл.Когато едно момче неможе да има дадено момиче,започва да говори какви ли не щуротии по неин адрес.Тук се получава ситуацията "Гроздето е кисело..." и от там следва " Сестра ти е курва,върви обяснявай че нямаш сестра".И много често от ей такива тъпи истории момиче дето си няма и идея за какво става на въпрос,разбира за себе си велики неща,че ходи с гаджетата си за пари,че си ляга със всеки и т.н. и т.н.
    Така че едва ли някои ще намери разумно решение на този въпрос...Не се замисляй чак толкова,ами излез разходи се малко,запознай се с нови хора и така може и да попаднеш на подоходящата за теб.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Абе хора всичко се прави по любов...
    Любов към парите,любов към колата,любов към човека...Все любов е необходима...
    (Това съм го чувала от свако ми,и много ми харесва като мисъл )

Та така де пич...нема да тръгвам и аз да те разубеждавам че не всички са такива и ала бала и прочие...То е ясно,че има и свестни,има и нормални,има и смотани и т.н. - типове жени и мъже много.
    Виж сега работата е там че всяко едно момиче обича вниманието,жестовете и показността.Едни в повече - други по-малко.Всяко момиче,и всяка жена се радват на мила дума,мил жест или неочаквано подаръче...Разликата е в това че възрастта за която ти говориш в интервала 14-17 годинки любовта се изразява по-много странен начин.За повечето момичета (не казвам всички,не ме нападайте) е по-важно да се покажат пред приятелките си с какъв ходят и какво има той,в каква кола ги вози и какви подаръчета им прави,защото това ги прави интересни и велики.Всъщност са смешни,но това ще го осъзнаят няколко годинки по-късно не и сега.
    Но мещата могат да се погледнат и от друг ъгъл.Когато едно момче неможе да има дадено момиче,започва да говори какви ли не щуротии по неин адрес.Тук се получава ситуацията "Гроздето е кисело..." и от там следва " Сестра ти е курва,върви обяснявай че нямаш сестра".И много често от ей такива тъпи истории момиче дето си няма и идея за какво става на въпрос,разбира за себе си велики неща,че ходи с гаджетата си за пари,че си ляга със всеки и т.н. и т.н.
    Така че едва ли някои ще намери разумно решение на този въпрос...Не се замисляй чак толкова,ами излез разходи се малко,запознай се с нови хора и така може и да попаднеш на подоходящата за теб.
    добре поне с някой стигнахме до консенсус а междодругото идеята за излизането е добра ама нямам много време да се мотая на вънка работя даже преди малко се прибрах от работа и целият съм в латекс и съм скапан но това е вече друга тема на разговор иначе до някаде съм съгласен с теб (само до някаде)ама точно в момента не ми се обяснява какво що :P но определено твойто мение е едно от най-добрите ако мога така да се изразя

П.П. А междодругото за повечето хора (подчертавам повечето) се отнася това което съм написал на подписа си :P

И аз съм съгласна с подписа ти
    Аз също не съм се задълбочавала,защото все пак работя и нямам много време да разтягам локуми.Но както ти казах и в предният пост така и сега го казвам пак.По света хора всякакви,идеали различни.

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Цитирай Първоначално написано от babity
    StEaLtHy_girl, ти пък ми разби всички представи всички представи. Т'ва твойто буквално е да си "откровен до болка"! Иначе към автора... ок, упрекваш пиклите, че търсели модели с пари и те ебавали за нещо си там... А ти колко пъти си се заглеждал в зле облечено/пълно/откровено грозно момиче?
    Еми,то тея момичета вече са рядкост...Всяка кифла с половин тон грим и къса поличка е готина,ама видиш ли я без грим...
    ох неее аз видях една и санувах кошмари... ПРИЛИЧАШЕ НА ЧУДОВИЩЕТО ОТ ЛОХНЕС
    hahhaahaha ama pove4eto mom4eta samo v takiva se zaglejdat.... i kum avtora.. ti qvno si tursi6 vuprosnite ligli i kifli a te moi 4ovek nikoga nqma da se otnesat dobre s teb. nz kakvo o4akva6 ot takiva momi4eta ama v nikakuv slu4ai ne sa vsi4ki takiva. az mn se draznq na nekvi koito samo po takiva tur4at i si mislqt 4e 6te im mine nomera ama hi4 ne sa za tqh i posle "olele-bre-vare" .... a sega se 4udi suma vreme 6to stava i se oplakvai na toz i onq.. hora vsqkakvi. qvno ti takiva si tursi6 i zatova. te teq se poznavat ot pruv pogled samo kato gi vidi6 i poneje na teb takiva ti haresvat posle si udrq6 glavata.. emi opravqi se.
    sam si si vinoven
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Цитирай Първоначално написано от gostut
    това за което говориш, се нарича провинциално мислене, не че го няма и в София примерно, ама идва от там, че като отидеш някъде извън "големия град" и кажеш "имам гарсониера в София и карам Голф 3" и моментално се превръщав в бог и селянката зарязва лозата и търчи след тебе да я ебеш, че да е газарка
    което лично на мен не пречи хич, не че съм богат или тарикат, ама не са само тва начините

по-забавни сте обаче вие дето казвате "за мен парите нямат значение" ... кво значение ще имат като сте на 15 или 17 и мама и тати ви хранят и ви обличат.... ама един ден като завършите гимназия и одидете самички в големия град, без значение да учите или просто защото не ви се седи на село, и ваще могат да ви пратят по едно бурканче лютеница
    като се почвате да се праскате на 11 е хубаво, че поне си запазвате детската наивност...
    olele samo takuv ne bqh sre6tala tuka.. poredniq tup sofiqnec... az 6te se otklonq mn ot temata ama edno ne mi e qsno.. s kakvo se mislite za po vis6i sofiqncite be.... (ne kazvam 4e vsi4ki sa takiva) 4ak me nervite kato se po4ne o6te s dumata "provinciq" . sq kato sme ot sofiq i sme golqma rabota i vsi4ki drugi ot "selo" sa copy-paste na vas i samo ot vas gledat i se "u4at" ... vie me ubivate. ei za tova go mrazq toq grad i ne iskam da hodq tam i na eksurziq daje.... 6te dam edin primer
    otivame v "sofia land" i 4akame da otvorqt za da vlezem. ve4e stava 11h i o6te ne sa otvorili i nqkoi ot na6ata grupa kazva aide be kolko h stana nqma li da otvarqt" i do nas se 4uva glasa na edno 12-13 godi6no kele64e koeto s cqlata si naglost kazva "NIE sme go napravili za vas da se kefite na nevijdali ne6ta puk vie se oplakvate!!!" povtarqm "NIE" .... koi ste vie be?!?!?!?
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dimanushka

olele samo takuv ne bqh sre6tala tuka.. poredniq tup sofiqnec... az 6te se otklonq mn ot temata ama edno ne mi e qsno.. s kakvo se mislite za po vis6i sofiqncite be.... (ne kazvam 4e vsi4ki sa takiva) 4ak me nervite kato se po4ne o6te s dumata "provinciq" . sq kato sme ot sofiq i sme golqma rabota i vsi4ki drugi ot "selo" sa copy-paste na vas i samo ot vas gledat i se "u4at" ... vie me ubivate. ei za tova go mrazq toq grad i ne iskam da hodq tam i na eksurziq daje.... 6te dam edin primer
    otivame v "sofia land" i 4akame da otvorqt za da vlezem. ve4e stava 11h i o6te ne sa otvorili i nqkoi ot na6ata grupa kazva aide be kolko h stana nqma li da otvarqt" i do nas se 4uva glasa na edno 12-13 godi6no kele64e koeto s cqlata si naglost kazva "NIE sme go napravili za vas da se kefite na nevijdali ne6ta puk vie se oplakvate!!!" povtarqm "NIE" .... koi ste vie be?!?!?!?
    Не се беспокой и аз необичам много много София (нищо че съм от софия) омръзнала ми е а и защо се впечатляваш на 12-13 годишно лапе (примерно за да се оцелее в София човек трябва да е бездразличен пълен непокист (междо другото до този извод тигнах наскоро ) но това е друга тема :P

П.П. С удоволствие бих се преместил в някое малко радче (даже и село) иначе дъшай дълбоко и да не ти пука тъпи и ограничени хора има навсякаде даже понякога почвам да се плаша като гледам колко прости хора има ама това вече е друга тема

П.П.2 нещо почнах да тазмишлявам пак което не е добре

Цитирай Първоначално написано от dimanushka

гледай сега
    нямах предвид само София, ами големите градове принципно
    и нямам нищо против хората от "провинцията" (както ти се изрази), а против провинциалния манталитет. не казвам, че всички хора в провинцията са такива, нито че сички софианци са граждани, пример за тва е хлапето, което си е със провинциален манталитет. КАТО КАЗВАМ ПРОВИНЦИАЛЕН НЯМАМ ПРЕДВИД, ЧЕ ИДВА ОТ СЕЛО, АМИ ЧЕ РАЗСЪЖДАВА ЕЛЕМЕНТАРНО, ТАКЪВ Е ИЗРАЗА. Аз лично не се мисля за повече от никой човек, независимо от къде е и колко има или няма, поне до момента в който не почне да си избива комплекси .
    А относто примера, който съм дал в предишния ми пост... не те знам от къде си, но ако си от по-голям град, няма начин да не си забелязала този тип момичета, които напускат родните си места за да отидат в "големия град" и се лепват на някой с пари. Просто е пълно с такива пикли и лошото отношението ми е насочено към тях, не само зещото си мислят че са хванали Господ за шлифера.. така малките градове и села запустяват а тях едва ли не ги е срам да кажат от къде са
    Тъжното в случея е, че ги има и стават повече и повече.. и мойте наблюдения са, че тези момичета като малки (13-15-17 годишни) са романтични, за тях парите нямат значение и бла бла бла и като станат на 21 и техните не могат да се грижат вече за тях и правят това за което говорих.

А иначе мн харесвам хора, които се гордеят с това от къде са и искат да помогнат това място да се запази, но тези хора са радкост.

НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ПОВЕЧЕ ОТ ХОРАТА КОИТО НЕ СА ОТ СОФИЯ, А ОТ ТЕЗИ КОИТО КОИТО СА ЗАРЯЗАЛИ ДОМА СИ ЗА ДА ОТИДАТ В СОФИЯ И ДА СЕ ЛЕПНАТ НА НЯКОЙ БАТКО С КОЛИЧКА И ПАРИЧКИ
    щото познавам и такива, който са дошли за да работят и секи месец пращат пари на техните и се прибират при сяка възможност

... и те така

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    по принцип когато харесваш някого(и си влюбен в него) ти харесваш вси4ко в него(вклю4ит и външния вид) и не се интересуваш особено от парите щот единственото което искаш е да си до него и той да те оби4а
    тва отдавна е изтъркано....
    в света на к***те е изтъркано... в моя свят не е и никога няма да се изтърка
    изтъркано.. БОЖЖЕЕЕ
    awerw

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си