.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 78 от общо 78
    Повече от фен Аватара на elizabethg
    Да...познавам момичета-материалистки.Чудя се как може да не мечтаят за истинска любов...Аз искам това,а не пари,нито бижута и скъпи дрехи.Нямам нужда от това.Щастието за мен е да седя и да гледам звездите,облегната на рамото на любимия човек!Или да приготвяме заедно вечерята,или да отидем на кино,ако успеем да съберем пари...Щастието е в истинската любов

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Авторът да напише стихотворение по темата (тази молба е провокирана от предишни наблюдения върху безкрайния му лирически талант.)

По темата.

Ти си едно голямо мрънкало. Сигурно от 3 години пускаш теми, в които си нещастен и света ти е крив.
    Очевидно проблемите си са в теб, така че спри да се оплакваш.

На кривата ракета, космосът и е виновен.

Едит: тя темата била някаква антика, вече губя наблюдателността си...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    И двата вида ги има по много. ;D
    Познавам доста момичета, които поради една или друга причина гледат освен характера доста и парите. Даже такива, които гледат и само това, дори без външността.
    Но също знам и доста, които са на 180 градуса по критерии. Момичета, които дори не дават да на гаджетата си да им подаряват подаръци, еи така без причина.
    И всеки си има причина за държанието си. Някои, че са били наранени, други просто такива са им разбиранията. Но факт си остава, че както и да го погледна повечето "златотърсачки" са кифли.
    А ти няма защо да се оплакваш... Целиш в такива, получаваш такива. ;}
    the naughty look. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си