- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На къде отива този свят???
Да...познавам момичета-материалистки.Чудя се как може да не мечтаят за истинска любов...Аз искам това,а не пари,нито бижута и скъпи дрехи.Нямам нужда от това.Щастието за мен е да седя и да гледам звездите,облегната на рамото на любимия човек!Или да приготвяме заедно вечерята,или да отидем на кино,ако успеем да съберем пари...Щастието е в истинската любов![]()
![]()
Авторът да напише стихотворение по темата (тази молба е провокирана от предишни наблюдения върху безкрайния му лирически талант.)
По темата.
Ти си едно голямо мрънкало. Сигурно от 3 години пускаш теми, в които си нещастен и света ти е крив.
Очевидно проблемите си са в теб, така че спри да се оплакваш.
На кривата ракета, космосът и е виновен.
Едит: тя темата била някаква антика, вече губя наблюдателността си...
И двата вида ги има по много. ;D
Познавам доста момичета, които поради една или друга причина гледат освен характера доста и парите. Даже такива, които гледат и само това, дори без външността.
Но също знам и доста, които са на 180 градуса по критерии. Момичета, които дори не дават да на гаджетата си да им подаряват подаръци, еи така без причина.
И всеки си има причина за държанието си. Някои, че са били наранени, други просто такива са им разбиранията. Но факт си остава, че както и да го погледна повечето "златотърсачки" са кифли.
А ти няма защо да се оплакваш... Целиш в такива, получаваш такива. ;}
the naughty look. <3