Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
На къде отива този свят повечето момичета на мойта възраст (16-17) или са прости на фасул или ако случайно се намери някоя свястна тя си пада по някакви "Гъзарчета" (друг е въпроса дали тези гъзари имат покритие) а или пък гледат само красотата и колко пари има в джоба и накрая какво тези който не сме от най-красивите или нямаме кинти да го духаме сега съм убеден че поне 10 момичета ще кажат "ама аз не съм такава аз гледал човека какъв е по душа" моляви се всички така казват но истината е че нямаш ли страхотна визия (едва ли не на модел) или солидно количество кинти си оставаш сам никой не го интересува дали имаш интелект и какво би могъл да направиш за дадеия човек това е то това не се отнася само за 16-17 годишните принципно повечето жени са такива повърхностни

П.П.Просто вече ми писна и трябваше да кажа това което мисля

П.П.2 забравих да кажа че в групана на "гъзарите" включвам и така наречените "лоши мимчета"
oF ne se spirate na den 1000 takiva temi kfo im darjite smetka na horata we?! ko sa praish na mnogo zrqla za ko sa mislite za mnogo stoka kato puskate takiva temi ai oshte pusnete