Абе аз вярно, че съм по-малка, ама все пак що не познавам толко много (като се замисля даже и не познавам такива), който са само за парите?! Ся ще кажете "еми попаднала си на свестни хора", на което бих отговорила не е така - познавам и тъпи, и нахални, и "гадни", и грозни, и красиви.. При всичките парите нямат такова значение (или нямат). Имам чувството, че всичките тия 'дето го казвате просто никога не сте били с момиче, защото сте повече задръстени отколкото "грозни", и затова си го изкарвате тука и си показвате и комплексите, което е смешно и тъпо. Може и да греша, но със сигурност има и такива сред вас.
А другата част - външния вид.. Няма как просто, генетично си ни е заложено, не че сме животни (за преносния смисъл повече говоря), но не можем да се обърнем с/у природата, защото сме част от нея...

Не искам да те успокоявам с поредната заучена реплика, но виждам, че си жалък и имаш нужда.. "За всеки влак си има пътници." И друго е че като се мислиш за "грозен и беден" и другите ще те мислят (и момчетата дори), т'ва е закона на привличането - привличаш безпаричието и дори да си хубав излъчваш грозни неща. :P