Абе хора всичко се прави по любов...
Любов към парите,любов към колата,любов към човека...Все любов е необходима...
(Това съм го чувала от свако ми,и много ми харесва като мисъл )
Та така де пич...нема да тръгвам и аз да те разубеждавам че не всички са такива и ала бала и прочие...То е ясно,че има и свестни,има и нормални,има и смотани и т.н. - типове жени и мъже много.
Виж сега работата е там че всяко едно момиче обича вниманието,жестовете и показността.Едни в повече - други по-малко.Всяко момиче,и всяка жена се радват на мила дума,мил жест или неочаквано подаръче...Разликата е в това че възрастта за която ти говориш в интервала 14-17 годинки любовта се изразява по-много странен начин.За повечето момичета (не казвам всички,не ме нападайте) е по-важно да се покажат пред приятелките си с какъв ходят и какво има той,в каква кола ги вози и какви подаръчета им прави,защото това ги прави интересни и велики.Всъщност са смешни,но това ще го осъзнаят няколко годинки по-късно не и сега.
Но мещата могат да се погледнат и от друг ъгъл.Когато едно момче неможе да има дадено момиче,започва да говори какви ли не щуротии по неин адрес.Тук се получава ситуацията "Гроздето е кисело..." и от там следва " Сестра ти е курва,върви обяснявай че нямаш сестра".И много често от ей такива тъпи истории момиче дето си няма и идея за какво става на въпрос,разбира за себе си велики неща,че ходи с гаджетата си за пари,че си ляга със всеки и т.н. и т.н.
Така че едва ли някои ще намери разумно решение на този въпрос...Не се замисляй чак толкова,ами излез разходи се малко,запознай се с нови хора и така може и да попаднеш на подоходящата за теб.