- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- даите съвет моля ви
бате ше те послушамПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
нененеПървоначално написано от reallovr
![]()
![]()
Абе няма да му казваш да се отказва. изтинския мъж или го рмазят , или го обичат. По това се познава.Първоначално написано от reallovr
mejdy drygoto na kolko e tva momi4e koeto xaresva6 prosto ot lubopitstvo pitam
ми аз съм на 17 тя на 16![]()
emi malko ne se vrazva edin den te xaresva i ti pravi nameci a na sledva6tiq vse edno ni6to ne e bilo ...prosto nemoga da si go obqsnq
ми аз също...
епа аз мога щом е на 16 сигурно е 92 набор, от тука нататък всичко става ясно..Първоначално написано от reallovr
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Обяснение- жена е.Първоначално написано от reallovr
Обяснение- някой и е казал нещо лошо за теб
Обчснение - минало е въздействието на алкохола/наркотиците
Още обяснения искаш ли?
![]()
![]()
vtoroto e nai veroqtno nqkoi da te e oplul pred neq
^^ Намекваш нещо свързано с мен? Ако е така, не бих си позволила да те повторя, ако няма друг изход от ситуацията, не се мисли за толкова велик - не си и АЗ ти го казвам.Първоначално написано от w0sh
![]()
Параноята те гони....
Пък ти каквото и да ми кажеш няма да го приема за чиста монета, ако ще светът да се обърне.
Е, много ясно, но държах да ти го кажа.Първоначално написано от w0sh
![]()
aide leka vi no6t na vsi4ki ......i lubo nadejdata umira posledna ..pak ako ne stana s tova momi4e ima i drygi
лека мерси за съветитеПървоначално написано от reallovr
![]()
abe kvo tolkova pi6e6 i pita6 q 6to e sprqla da ti pi6e i tka..tfa puk hi4 ne e slojno spored mensamo malko kuraj..smelost..i v kraen slu4ai nahalen
![]()
нахален? не мисля ....Първоначално написано от sladkoto_bonbon4e_92
Мм ... аз същ0 не пиша на м0мчет0 к0ет0 харесвам, а чакам т0й да се сети ...![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
така е ама като тои ти пише му отговяряш налиПървоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
и като те покани някъде отиваш ако си свободна нали
![]()
![]()