- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Преинсталиране
От Windows XP Profesional ми се прецакват много програми (скайпа и линампа включително). Казаха ми, че трябва да го преинсталирам, но си нямам на представа как става. Бихте ли ми помогнали като ми разясните стъпките? плсссс
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
6tom ne znae6 kak po dobre ne se zahva6tai.zanesi si komputura pri nqkoi koito razbira i toi da ti go preinstalira po dobre ne si pravi exsperimenti za da ne go precaka6 pove4e![]()
Рисувай ме със пръсти!
чертай по мене като по лист хартия.
затвори очи,стаи дъха си,
отдай се на поредната магия...
Рисувай ме с устни и не спирай!
Създай ме цяла и неповторима.
Дъхът да бъде багра пъстра,
а художника-ти самия...
Всеки започва от някаде!!! Ти да не си великия хакер.Първоначално написано от Mucankata*mrR
Нов човек съм
ако иска да се научи това вече е друг въпрос...![]()
Рисувай ме със пръсти!
чертай по мене като по лист хартия.
затвори очи,стаи дъха си,
отдай се на поредната магия...
Рисувай ме с устни и не спирай!
Създай ме цяла и неповторима.
Дъхът да бъде багра пъстра,
а художника-ти самия...
ole zabravi da se spravish sama!
vikni nqkoi zadaljitelno.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Шо да не се справи, тва че вие примерно не сте успявали от първия път, не значи че тя нямаАйде по така го давайте, нека да пробва
![]()
Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш...
преди да започнеш да преинсталираш се увери че имаш дискове с драйверите особено тези за дънната платка или лан картите защото ако нямаш може да станат проблеми след инсталациятадобре е да си приготвиш драйверите предварително
УСПЕХ ще се справиш не е трудно![]()