- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Имам нещо на клепача ;{
molq vi za savet imam top4ence na leviq klepa4 ot vatre6nata strana ne se zabelqzva no e nepriqtny pri migane i kato si pipna klepa4a bqlo e i nz kakvo e nqkoi da mu se e slu4valo?nz no me pritesnqva za6toto e otvratitelny to4ny v okoto na klepa4a mn e nepriqtny....![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
Има 2 възможности едното е пъпчица в окото, която може и сама да ти мине, но по добре върви на лекар и другата възможност - ечемик за което ненам много![]()
Ако е ечемик,много внимавай. Заразно е. Не се пипай за всеки случай. И задължително иди на лекар.
Най-вероятно е ечемик.На мен ми е излизал,знам-много е гадно.Най-добре отиди на лекар и не го пипай.
тва бяло топченце може да се е получило и от запушена слъзна жлеза.не е кой знае какво.ходи на лекар и ако наистина е от запушена жлеза ще трябва да си слагаш няколко дни капки.айде успех и дано ти мине по-бързо.![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Според мен е ечемик..Не знам, но със сигурност трябва да посетиш лекарУспех и дано да се оправиш :P
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Може да не е ечемик.При ечемикът не се ли подуваше окото?Аз също имам бяла пъпка,около окото.Не може да се стиска.Казаха ми,че се махала само с игла.Предполагам,че може и твоята пъпка на клепача да е такава..
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Една приятелка имаше такава пъпчица, отиде на лекар оказало се по-сериозно не знам точно какво и беше, но и правиха операция.
ОТИДИ НА ЛЕКАР!!!