- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По-мекички УСТНИ !!!
хора някои може ли да ми помогне...зна4и как мога да си направя устните по меки4ки и по...абе по меки4ки без да са напукани,грапави и твърди...примерно дали има някаква маска за омекотяване абе не6то такова !!! КАТО ИМАТЕ В ПРЕДВИТ 4Е ИЗПОЛЗВАМ БАЛСАМ ЗА УСТНИ !!! ...та такам ще може ли да помогне някои... :S ... мс предварително!![]()
![]()
Модерирано от Бандитка по т.1
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Сперма.
Сериозен съм.
т'ва - голяма красотаПървоначално написано от jujit0
ПП:мед
Пробвай с друг балсам или с повече балсам, балсама е за да са меки "устничките" и щом не ги прави такива значи е боклук.![]()
Може и с зехтин, нещо такова, но в БАЛСАМА си е истината.
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Слагаш мед и отгоре полепваш захар.След това масажираш,по този начин ще ти се махнат грапавините и след това измиваш и слагаш само мед...Като го изядеш слагаш пак..
of i tova v temata LUBOVПървоначално написано от jujit0
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
от личен опит ли казвашПървоначално написано от w0sh
Точно т'ва щях да кажа..Първоначално написано от w0sh
Четох няк1де, че с1що помагала против акне и там тинейдж1рските му глупости..по лицето..
+1 Има си раздел за тия раб0ти!!!Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Ха-ха.Първоначално написано от kuklichka_bg
мога да ти кажа,че спермата също така е полезна, зашото спомага за имуннтата защита на организма, поддържа в добро състояние зъбите, кожата и косата.
Съдържа минерали и витамини.
Знам го защото съм начетен, а не просто някаква травмиращо тъпа кифла.
да разбирам ли,че си фен на оралната любов и се опитваш да я разпространиш сред младото поколение ...?Първоначално написано от w0sh
съветваш я да си маже устните със сперма хахаха спести си обидите безсмислени спорове не водяПървоначално написано от w0sh
Абе вие сте някакви идиоти ... един път уощ да каже нещо сериозно и вие да го вземете на шега ... като не вярвате питаи гугъл той ще ви каже по ясно !!! Бтв спермата найстина ги има тези свойства !!!! Това дори го бях гледал по Дискъвъри !!!! Ако не се лъжа в замунда е качен филм но не помня как се казва !!!! Абослютно сериозно спермата помага и то много ! Също така изглажда малки бръчици !!!! Не се бъзикам и аз попитайте гугъл за това нещо ще прочетете !!!
De-Phazz - Anchorless
Спермата -рулз![]()
PFFFFFFFFFFF tuka ne e mqstoto za taq tema pf.I da spermata pomaga w0sh e prav.Su6to taka meda az taka pravq ponqkoga i naistina savat mn meki4ki.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Както и за рака на гърдата.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Впрочем освен мед, захар също става. Както и това, което ти каза Уош.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от w0sh
![]()
oxx 1- NQMA DA SE MAJA S SPERMA ILI KAKVATO I DA E DRUGA PROSTOTIQ , 2-blagodarq na tezi sus suveta za meda i 3- AZ NE SUM SLOJILA TAQ TEMA V TOQ RAZDEL QSNO ?!![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Попринцип, когато са напукани и има кожички по устните ти взимаш едно памуче и го потапяш в гореща вода(не да топлиш ми оставаш малко да потече от чешмата) после минаваш с него по устните, така се махат мъртвите клетки, и след като го направиш това си слагаш балсамче![]()
Имаше и някакъв трик с четка за зъби и много студена вода... Абе няква такава дивотия беше.
xahxh momi4eta majete liceto si sus sperma ....
Ти явно трябва да си мега малоумна, за да пишеш с включен caps lock и то на шльокавица. Да не говорим, че наричаш спретмата "простотия", по-натурален и може би качествен метод едва ли имаПървоначално написано от jujit0
![]()