- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кога останах без приятели ?!?
Олее ... тфа тфойто ми е леко познато........
от на4алото на 5ти клас до ... преди половин година - 2рия срок на 7ми клас съм сменила около 10/11 ''най-добри'' приятелки .......
НО оттогава .. и до сега намерих то4ните хора ( 5 4овека и 6-тия Азз ) - най готината и задржна компания![]()
![]()
hypn0tized* Според теб трябва да съм човек с ужасно мн късмет ..
но мисля 4е го заслужавам поне малко след вси4ки ''истински'' фр , които минаха през живота ми![]()
И до авторката : с идването на 15-ти септември се надявам нещата с теб да се променят .. УсПеХ !!!![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Roni, предполагам името ти идва от Перуника, не знам защо искаш непременно приятелка?
По мои наблюдения приятелства между момичета много рядко се получават, защото все едната ще е крива, все ще има завист и прочее. Според мен е най-добре да намериш такова момиче, което да гледа на тебе като човек, а не като на момиче. Същото се отнася и за момче. От опит ти казвам, че ако намериш приятел от противоположния пол ще ти е много по-добре, но и аз си противореча, защото момчето може да е същото като момичето..
Не видях някъде да пише на колко си години, но си още ученичка предполагам. Най-добре си хвани някоя от класа, както направих аз. Хем по цял ден ще си с нея, хем ще имате за какво да говорите и няма да ви е скучно. Не съм чувал за неразделни приятелки, може би има, но са много редки случаи. Винаги ще има за какво да се скарат, сдърпат, сбият и каквото още се сетиш.
Моят съвет е да не се притесняваш, защото на тези години всичко е за не повече от 3 дни. Малко са свестните хора, на които можеш да разчиташ, пък още по-малко са тези с акъл. Не си попаднала на правилния човек, независимо дали е момче или момиче.
Не увисвай нос и гледай да не ти е гадно. Едно от най-важните неща също е да не се разкриваш пред първия срещнат "приятел".
И запомни, че са малко важните неща в тоя живот !! Има неща, без които можем, но това което ти е най-важно го имаш, обеден съм.
Успех и горе главата.
П.П. Това ми е първия емоушън, който пиша във форум.
Don't tell me what I can or can't do !
Споко мила и аз съм така точно едно кошче за душевни отпадъци,когато ги търся и ми трябват тях винаги ги няма,а когато те искат си ме натварват с техните си проблеми и така.Такъв е живота просто...Никога не отдавай цялото си доверие на някой защото нз до колко той ти вярва и ти е приятел![]()
![]()
Ти си наистина много добро момиче,мислиш много за другите и за техните проблеми и ги преживяваш все едно са се случили на теб.Според мен щом 1-те ти много приятелки не искат да сте заедно не се натрапвай,те ще осъзнаят че са изгубили повече отколкото за предполагали.Все пак избора е техен,нали?![]()
За втората ти приятелка с която по-късно си се запознала и си я защитавала мисля че тя те използва и не се интересува много от теб.
За момичето,на което ти решаваш проблемите и което се интересува само за това,мисля че то се възползва-само си говорите за нея,за нейните проблеми,за нейните неволи.Запитала ли си се а кга тя ще попита дали аз имам проблем,какво ми е на мен?това няма да стане никога,момичето ще бърбори постоянно само за себе си и за неволите който е преживяла.По добре ги зарежи всичките,колкото да ти е неприятно.Защото както се вижда те те използват.Ти си много добро момиче и заслужаваш приятелки като теб а не използвачки,който да те лъжат че са ти приятелки.Успех!
И аз съм така никога с нищо не съм искала да навредя нанякого, жинаги съм се опитвала да развеселявам хората около мен. В един момент, оба4е какво става на никого не му пука за мен не го и малко грижа... Да не говоря , че кото си разкривам чувствата едва ли не всички ми се изсмиват в лицето и ми обръщат гръб!В предишното даскало се бяха разделили но по двойки... аз бях сама. Сега съм в ново даскало, намерих си 3 нови фр, но се скарах с тази , която най-много обичам. И сега разбирам ,че винаге ще съм сама, защото всички си имат много фр преди да ме срищнат и аз ни съм нужна на никого! не се безпокой не само ти се сблъскваш с подобни проблими![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
И аз съм така.Колкото и да се опитвам да им помогна,да ги развеселя,или като направя някоя глупост и после им се извинявам ама не те се правят се едно съм им за украса и когато им трябва нещо - идват.В момента имам една "фр" дето само ми се оплаква и ми писва честно като свърши да ми разказва за тва,че тоя дето харесва ходил с целия град,ама не ги харесвал и т.н. и кво аре и веднага да ме заебе.Писна ми направо ми се реве как може така да се привързвам и то все към хора,които не ги е*е за мен...Първоначално написано от Hrupanka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()