Здравейте. Ще ви споделя проблема си, който най-ясно изпъкна днес ( на 18 мия рд) . Имам приятел, който ме обича и го доказва непрекъснато. За мен той е страхотен и сме заедно от доста време ( първо приятели, сега гаджета, но все неразделни) Единственият проблем е че той е много ревнив, а аз имам доста приятели от мъжки пол. Първо приятелите ми от детинство са повчето момчета. За мен е нормално да с епрегръщам с тях примерно, но приятелят ми адски мн се дразни. ( само да отбележа че единият ме харесваше мн мн време, но аз съм нямала нищо общо с него). За жалост се е случвало приятелят ми да вижда хронологии в скайп и от др източници как си пиша с тези мои приятели ( с някви закачки) и това е огромен проблем за него. Другото което е че непрекъснато говори няки простотии за всички момчета около мен ( като някое дете 6 клас, а той е на 19...но все пак не го виня). НО днес ми беще рдто. Бяхме в едно кафе с хора от класа ( и от двата пола). Той още от самото начало се сърдеше че аз се прегрущам с момчетата ( когато ми дават подаръка). После се сърди като се прегръщам с тях на снимки и т.н. По време на рдто не му обръщах мн внимание. Накрая пак се прегърнахме за чао и един от тях каза "обичам те " ама просто като се беше разлиогавил. Приятелят ми се разсърди и си тръгна едва ли не демонстративно, което беше супер гадно за мен. Успя да ми скапе настроението от рдто донякъде. след като благоволи да ме изчака след 1 км аз му казах че ми писна от неговоите сръдни ( което си е така). Наистина си представете че щом не може да се въздържи на рож ми ден..какво остава за всеки ден... Много пъти сме говорили. И аз съм му обяснявала че някакви такива неща (прегръдки) са нормални и той мие казвал че съжерлява че се сърди....но кажете какво да направя? Да не се виждам с никой, да не се прегръщам с никой ( дори на рдто ми)? Не мога да търпа вече. всеки ден преминава с няколко "разяснявания" на това за какво той се сърди. Какво да направя ?