.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

харесвам друг :(:(

вмомента ходя с едно мом4е...ходим някаде от месец и половина...ноо аз харесвам приятеляя му супер гадноо ми е...мисляя да ск1сам с сегашния ми приятел,( да поясняя 4е си го харесвам...ама имам супер големи сипматии кам другото мом4е) мисляя 4е ии притяляя му ме харесва...амаа знамм 4е никога няя да трагна с негуу...щот ш ми е мн странно да трагнаа с негоо катОо знам 4е сам хоила преди тваа с другото мом4е...авее общо взетоо супер обаркана история...даже нзз дали ш разберетее каквоо имам предвидд (think)

Re: харесвам друг :(:(

Цитирай Първоначално написано от elki4ka
    вмомента ходя с едно мом4е...ходим някаде от месец и половина...ноо аз харесвам приятеляя му супер гадноо ми е...мисляя да ск1сам с сегашния ми приятел,( да поясняя 4е си го харесвам...ама имам супер големи сипматии кам другото мом4е) мисляя 4е ии притяляя му ме харесва...амаа знамм 4е никога няя да трагна с негуу...щот ш ми е мн странно да трагнаа с негоо катОо знам 4е сам хоила преди тваа с другото мом4е...авее общо взетоо супер обаркана история...даже нзз дали ш разберетее каквоо имам предвидд (think)
    То хубо ама помисли как ще се почувста приятеля ти,откъде знаеш че приятелят му няма да те остави,ако е много загрижен за приятелите си?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    значи искаш да скъсаш със сегашното си гадже,въпреки,че няма да тръгнеш с другото момче???
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Аз мисля преди да мислиш за гаджета, да се научиш да пишеш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Все едно чета мойта манджа.... Същото е и с мен.. Не знам к'во да ти кажа щото и аз имам нужда от помощ...
    Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(

Wrathchild
    МнениеПуснато на: Нед Юли 13, 2008 2:34 pm Заглавие:
    +1

скъсай сегашния си приятел и недей тръгва с другия
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

И ти не знаеш какво искаш!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз пък е ивъ с друг. аххахахахаха
    Шигичкь.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако онзи му е истински приятел се съмнявам да тръгне с теб
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

от цялата ситулациа, най-много да ги скараш тях двамата
    и накрая от 2та стола на земята ... стой си с него пък забрави за приятеля му намери лошите му черти и така haha

Я малко Усещaне

Град
    РЮАР
    мн0г0 добро предложение...

Гякни го на 1 стол, земи едно листче и почни да му изкарваш лошите черти.. после си го лепни на плакат на станата у вас и готово..

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    мн0г0 добро предложение...

Гякни го на 1 стол, земи едно листче и почни да му изкарваш лошите черти.. после си го лепни на плакат на станата у вас и готово..
    еми да кво ме дразниш са аз пък така правя !! ;ddd
    са ще си сложа някой твой

Я малко Усещaне

Град
    РЮАР
    хм... няма да можеш и да зап1лниш и една страница..

Еми разбери дали др момче наистина те харесва..пък след като мислиш,че няма да тръгнете какъв ще е смисъла да нараниш другото момче..ако си сигурна,че ше тръгнеш с другия тогава вече се чуди как да му кажеш за да не го нараниш мн ..ако изобщо имаш за цел да не го нараняваш !!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Скъсай с настоящия си приятел..., а после..времето ще покаже. Сега и да го мислиш и да не го мислиш..все тая. Но поне не го залъгвай, че имаш сериозни чувства към него.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Да!!! Точно. Пишеш като лигла
    Testis unus,testis nullus...

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Най-вече.. Пък по темата - остави ги и 2мата да се съберат това ще е най-добре за теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си