- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам друг :(:(
вмомента ходя с едно мом4е...ходим някаде от месец и половина...ноо аз харесвам приятеляя мусупер гадноо ми е...мисляя да ск1сам с сегашния ми приятел,( да поясняя 4е си го харесвам...ама имам супер големи сипматии кам другото мом4е) мисляя 4е ии притяляя му ме харесва...амаа знамм 4е никога няя да трагна с негуу...щот ш ми е мн странно да трагнаа с негоо катОо знам 4е сам хоила преди тваа с другото мом4е...авее общо взетоо супер обаркана история...даже нзз дали ш разберетее каквоо имам предвидд (think)
То хубо ама помисли как ще се почувста приятеля ти,откъде знаеш че приятелят му няма да те остави,ако е много загрижен за приятелите си?Първоначално написано от elki4ka
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
значи искаш да скъсаш със сегашното си гадже,въпреки,че няма да тръгнеш с другото момче???
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Аз мисля преди да мислиш за гаджета, да се научиш да пишеш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Все едно чета мойта манджа....Същото е и с мен..
Не знам к'во да ти кажа щото и аз имам нужда от помощ...
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
+1Wrathchild
МнениеПуснато на: Нед Юли 13, 2008 2:34 pm Заглавие:
Аз мисля преди да мислиш за гаджета, да се научиш да пишеш.![]()
скъсай сегашния си приятел и недей тръгва с другияПървоначално написано от elki4ka
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Аз пък е ивъ с друг. аххахахахаха
Шигичкь.
Ако онзи му е истински приятел се съмнявам да тръгне с теб![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
мн0г0 добро предложение...
Гякни го на 1 стол, земи едно листче и почни да му изкарваш лошите черти.. после си го лепни на плакат на станата у вас и готово..
Еми разбери дали др момче наистина те харесва..пък след като мислиш,че няма да тръгнете какъв ще е смисъла да нараниш другото момче..ако си сигурна,че ше тръгнеш с другия тогава вече се чуди как да му кажеш за да не го нараниш мн ..ако изобщо имаш за цел да не го наранявашПървоначално написано от elki4ka
!!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Скъсай с настоящия си приятел..., а после..времето ще покаже. Сега и да го мислиш и да не го мислиш..все тая. Но поне не го залъгвай, че имаш сериозни чувства към него.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да!!! Точно. Пишеш като лиглаПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Testis unus,testis nullus...
Най-вече.. Пък по темата - остави ги и 2мата да се съберат това ще е най-добре за тебПървоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()