.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Добрите момчета... Винаги съм харесвала по-грубите и по-едри момчета, но ето сега съм влюбена в едно момче което е толкова мило, толкова е внимателен, че за мен остава само да се наслаждавам... Добрите момчета имат шанс, стига да си намерят добро момиче

ДОБРО МОМЧЕ !!! Има ли все още такива ... Супппееееер ... определено имаш шанс .. онези които са ти казали че нямаш и т.н. просто са били от онези така наречени "ТРУДНО ДОСТЪПНИ КУЧКИ"
    И като заключение ще ти кажа :
    Don't give up Just Be yourself , Cuz life is too short to be anybody else
    В превод :
    Бъди себе си , защото живота е твърде кратък , за да бъдеш някой друг ...
    Make Some Noise ... ;]]]

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Имат естествено Точно такъв ми трябва добричък и много красив

Град
    Там, където е сърцето...
    Най-важното е да си себе си, а не да се правиш на "лошо момче", защото изобщо няма да си щастлив като знаеш, че дадено момиче е с теб, не заради теб самия, а заради това ,на което се правиш...
    За всеки влак си има пътници.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Re: Имат ли шанс добрите момчета?

Цитирай Първоначално написано от str802
    Пиша тази тема защото повечето ми приятели и познати и аз самият сме на мнение, че съм прекалено добър и интелигентен, а момичетата не се чувастват сигурни с добри и предпочитат далеч по- "агресивни" момчета. Та моето питане към Вас е има ли все пак такива момичета които да не са съвсем на това мнение? По принцип аз съм красив и според повечето около мен дори излъчвам сексапил. Но проблема е, че съм прекалено добър човек, а да си кажа, че от днес ставам по- лош просто не става. Аз не искам да се променям. Просто това съм си аз. Досега имам само разочарования, свързани с това, че на повечето момичета бързо им омръзвам и оправданието им е, че съм прекалено добър, че за кратки връзки ставам, но не и за нищо повече. Та кажете бих ли могъл да имам шанс в този живот с това което съм в момента или трябва вечно да се задоволявам с кратки авантюри и да си умра в самота.

Моля бъдете искрени и не пишете безсмислени коментари. Ако има момичета които са заинтересувани от портрета ми можете да ми оставите някъкви координати
    Mmmm dosta stranno..6toto az naprimer sum hodila i s mn lo6i mom4enca no i s po dobri4ki..i mai sum za teq po krotkite..po milite.. p.s na KOLKO SI?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Сигурно е имала предвид, че си прекалено добър - постоянно внимаваш да не я нараниш с нещо (което е нормално, де), угаждаш и с квото може.. Просто тръпката при тях се губи..
    И аз бях така преди, но нещо ми стана и се промених..
    Съгласна съм Тинейджърките сме такива ,че обичаме ние да тичаме след момчето . . . когато стане време за сериозна връзка с зряло момиче ,повярвай всички ще плачат за такова момче ,което ги носи на ръце
    Обаче наистина не показвай много на момичетата ,че даваш всичко за тях - не е добър подход ако си с момиче 14-17 години

Ne sa otkazvai, to da sa otkajesh e nai-lesno, prosto qvno vse vse hodish pri edin i syshti tip momicheta che da si na tva mnenie - to koi nema da e, kato za nachalo zemi si razshiri krygozora. Ne vidqh na kolko si godini, prosto shtoto ma myrzi da preglejdam cqlata tema, no i vyv vyzrastta syshto moje da e prichinata

Град
    Скитосвам по улиците
    За мен да си добро момче е супер...Не е нужно да си агресивен Мачо,за да си имаш момиче...Не,не е нужно,повярвай ми.Аз си падам по добри момчета,но не съм само аз.Ще си намериш момиче.Убедена съм
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Град
    паралелно
    При мен - не. Знам, че сама се прецаквам, занимавайки се с най-големите келемета, но не мога да направя нищо. Обичам риска, обичам някой да кара кръвта ми да кипва. Не на последно място - не си падам и по дългите връзки. Но боли, когато обичаш лошо момче, това не мога да го отрека. И то боли страшно много...
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Мега фен
    какво ТОЧНО имаш предвид по тва че си ''добро момче''? ако е това, че абсолютно винаги й угаждаш и т.н., не се учудвай , че нещата не стават, тръпката изчезва не казвам да не я обичаш,да не ти пука за нея или нещо подобно, но се научи да си интересен и донякъде непредсказуем. това ще ти помогне.

Хах като за начало пич : Намали малко темпото и спри да имаш чаааааак толкова голямо самочувствие ,може и именно в него да е проблемът ти.Иначе по темата и въпросите ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ .АКо не го мислиш толкова може и да си хванеш някоя ,която да е добра също толкова колкото и ти (щом казваш) и да се заформи нещо .Успех!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Аз си падам по агресивни... А добрите ги намирам за страшно сладки

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Re: Имат ли шанс добрите момчета?

Цитирай Първоначално написано от str802
    Пиша тази тема защото повечето ми приятели и познати и аз самият сме на мнение, че съм прекалено добър и интелигентен, а момичетата не се чувастват сигурни с добри и предпочитат далеч по- "агресивни" момчета. Та моето питане към Вас е има ли все пак такива момичета които да не са съвсем на това мнение? По принцип аз съм красив и според повечето около мен дори излъчвам сексапил. Но проблема е, че съм прекалено добър човек, а да си кажа, че от днес ставам по- лош просто не става. Аз не искам да се променям. Просто това съм си аз. Досега имам само разочарования, свързани с това, че на повечето момичета бързо им омръзвам и оправданието им е, че съм прекалено добър, че за кратки връзки ставам, но не и за нищо повече. Та кажете бих ли могъл да имам шанс в този живот с това което съм в момента или трябва вечно да се задоволявам с кратки авантюри и да си умра в самота.

Моля бъдете искрени и не пишете безсмислени коментари. Ако има момичета които са заинтересувани от портрета ми можете да ми оставите някъкви координати
    Sveta ima nujda ot dobri mom4eta! ne se promenqi. Tezi koito sa te izostavili ne mogat da te ocenqt! Az sam za "THE GOOD BOYS" zavisi [padash li si po loshi momi4eta?]
    мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
    3а Повече Контакти Търсете Разклонител.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    по голямата част (подчертавам ПО-ГОЛЯМАТА) от момичетатаси падат по така наречените лоши момчета това е така поради простата причина че те така да се каже са "по-интересни" и се води че им вдъхват повече сигурност

П.П. И да оточня аз съм момче не момиче незнам защо толкова ми бъркате с момиче (все още на съм обърнал резбата моля ви се ) и моля без опити да ме убедите че не съм прав защото НЯМА ДА УСПЕЕТЕ!!!!!!!!!!!
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    те са за предпочитане
    +1
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Пич... Мина времето на добрите момчета.. Сега е модерно за повечето момичета да ходат с грозни момчета, гъзари и биячи.. Аз съм на това мнение. И ако са ти казвали, че ставаш само за кратки връзки, не значи, че това го мислят всички момчета..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Здравейте,бацета и бацки
    в тоя форум!
    1.Не ме взимайте насериозно.
    2.Гледайте си животите

По темата:
    Глей ся,баце!
    Я съм неграмотен,просто момче съм,
    ама добрите не вървят ,брат.
    Тряя одиш по вървиежни дискотечници,
    да се наливаш кат свиня и там на
    3-4 водки отиваш да зарибяваш мацки-
    така си "лош" да го ева.
    На следващия ден каниш момичето у вас,
    да му обърнеш хастаря,след 2-3 седмици късате.
    Така ставаш още по-лош.
    Хвалиш се на "приятелите си" как си скъсал
    с жената и как ти е мъчно
    и от тъга се напиваш.
    Отрязали са те,ама поне си лош.
    И така нататък.

Ся ще светна обаче.
    Ти си глей живота,прави си
    квот си знаеш и по-нататък ще си намериш
    готино момиче.Бъди себе си
    и чети Коелю като манекенките.
    Ае помисли и после ше ми благодариш.

Град
    Париж
    Пич,кфо си се отчаел?Не всички харесват ''лОшИ МоМчЕтА''

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Разбира се всеки може да обича и да бъде обичан,и за теб ще се намери момиче,някое свястно,а не някоя фукла или глезла...

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Имат ли шанс добрите момичета?
    Да.

Град
    Сахара
    а уж си умен...тоест понякога нещата не опират до това колко си умен, а колко си преживял...казаха ти-за всеки влак си има пътници...Ти просто чакай...Повярвай...Чакай...Ак успееш да се запазиш същия ще дойде време,когато момичетата около тебе вече ще са големи и в главата им няма да са щуротии а сериозни неща,такива каквито "агресивните" не могат да им дадат...Изчакай още...И ще намериш точната...Тогава ще се види какъв трябва да си в тоя живот... От всяка една връзка ще разбираш все повече и повече за себе си...
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Цитирай Първоначално написано от stop`looking`at`me
    ееее стига бе...
    кви са тея изтъркани изрази... "добри"... "лоши"... "агресивни" момчета
    аз такива не съм срещала.... всеки човек си има "моменти"
    А теб кво те прави "добро" момче?
    и сте ми много смешни като тръгнете да се описвате (примери давам, не само от тази тема) ... "излъчвам сексапил"... "мноо съм готян"... "мноу ма аресват пичките" .... бла бла бла
    Ти може да си мислиш така... ама момичетата....
    +1

Az pOznavam 1 "dobro" mom4e. i si4ki koito ne go poznavat tolkova dobre mislqt 4e e gei! No kato go opoznaqt razbirat 4e e PROSTO VAZPITAN I E DJENTALMEN!!!! tova e mn vajno ima strashno 4uvstvo za humor , sexy e ama ... nz [!] dneshnite momi4eta sa... NO COMMENT...
    мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
    3а Повече Контакти Търсете Разклонител.

Няма да ти оставя никЪкви координати,защото това не е сайт за запознанства,първо.Второ спрете с тези теми по дяолите!!! Вече ставате банални - няма добри и лоши момчета има хора,които се правят на такива.За всеки влак си има пътници и когато му дойде времето ще си намерите половинката.Като толкова искате да си хванете гадната кифла-фешънка,станете лоши момчета - те само на такива се лепят.Пфффф...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Сигурно е имала предвид, че си прекалено добър - постоянно внимаваш да не я нараниш с нещо (което е нормално, де), угаждаш и с квото може.. Просто тръпката при тях се губи..
    И аз бях така преди, но нещо ми стана и се промених..
    Така е.Аз лично не бих издържала много с човек, който ми угажда постоянно, едва ли не ме носи на ръце.Когато няма за какво да му се скараш, не е интересно Поне за мен
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си