.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Hybrid View

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Имат ли шанс добрите момчета?

Цитирай Първоначално написано от str802
    Пиша тази тема защото повечето ми приятели и познати и аз самият сме на мнение, че съм прекалено добър и интелигентен, а момичетата не се чувастват сигурни с добри и предпочитат далеч по- "агресивни" момчета. Та моето питане към Вас е има ли все пак такива момичета които да не са съвсем на това мнение? По принцип аз съм красив и според повечето около мен дори излъчвам сексапил. Но проблема е, че съм прекалено добър човек, а да си кажа, че от днес ставам по- лош просто не става. Аз не искам да се променям. Просто това съм си аз. Досега имам само разочарования, свързани с това, че на повечето момичета бързо им омръзвам и оправданието им е, че съм прекалено добър, че за кратки връзки ставам, но не и за нищо повече. Та кажете бих ли могъл да имам шанс в този живот с това което съм в момента или трябва вечно да се задоволявам с кратки авантюри и да си умра в самота.

Моля бъдете искрени и не пишете безсмислени коментари. Ако има момичета които са заинтересувани от портрета ми можете да ми оставите някъкви координати
    Не пич,ако искаш да летиш трябва да имаш криле или да скачаш нависоко.Нямаш шансове!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Еми и аз харесвам момчета като теб..Имаш шанс просто трябва да намериш момичето което те харесва такъв какъвто си!! А не заради няква там дет те има за бройка да загубиш най-хубавото!!
    Най-великото нещо, което някога ще научиш, е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна !!!

Мега фен
    Град
    SF
    Недей така тъжно, 4овек На колко си? 16? 18?
    Нормално е да се полу4ава така, ако си горе-долу на тази възраст. Моми4етата около тебе търсят 'лоши мом4ета' заради тръпката и преследването, но това минава с времето. Из4акай още една-две годинки и ще видиш. Никое сериозно моми4е, което иска сериозна връзка и мъж, на когото да може да раз4ита, не би предпо4ело лошия пред добрия. Но докато са малки, добри4ките им се струват ску4ни и им омръзват бързо.
    Споко, ще видиш, 4е съм права

Робинята на Quench

хмммм как да го кажа "добрите" момчета не са толкова добри колкото смятате...Много малка част , ама много малка са истински "добри".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си