Цитирай Първоначално написано от str802
Пиша тази тема защото повечето ми приятели и познати и аз самият сме на мнение, че съм прекалено добър и интелигентен, а момичетата не се чувастват сигурни с добри и предпочитат далеч по- "агресивни" момчета. Та моето питане към Вас е има ли все пак такива момичета които да не са съвсем на това мнение? По принцип аз съм красив и според повечето около мен дори излъчвам сексапил. Но проблема е, че съм прекалено добър човек, а да си кажа, че от днес ставам по- лош просто не става. Аз не искам да се променям. Просто това съм си аз. Досега имам само разочарования, свързани с това, че на повечето момичета бързо им омръзвам и оправданието им е, че съм прекалено добър, че за кратки връзки ставам, но не и за нищо повече. Та кажете бих ли могъл да имам шанс в този живот с това което съм в момента или трябва вечно да се задоволявам с кратки авантюри и да си умра в самота.

Моля бъдете искрени и не пишете безсмислени коментари. Ако има момичета които са заинтересувани от портрета ми можете да ми оставите някъкви координати
Ммм аз лично предпочитам добрите пред тези агресивните .... и незнам защо си мислиш че добрите момчета нямат шанс ПОЗдравяВам ТЕ че си от тях само такива тряя да са повечето