- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имат ли шанс добрите момчета?
Пиша тази тема защото повечето ми приятели и познати и аз самият сме на мнение, че съм прекалено добър и интелигентен, а момичетата не се чувастват сигурни с добри и предпочитат далеч по- "агресивни" момчета. Та моето питане към Вас е има ли все пак такива момичета които да не са съвсем на това мнение? По принцип аз съм красив и според повечето около мен дори излъчвам сексапил. Но проблема е, че съм прекалено добър човек, а да си кажа, че от днес ставам по- лош просто не става. Аз не искам да се променям. Просто това съм си аз. Досега имам само разочарования, свързани с това, че на повечето момичета бързо им омръзвам и оправданието им е, че съм прекалено добър, че за кратки връзки ставам, но не и за нищо повече. Та кажете бих ли могъл да имам шанс в този живот с това което съм в момента или трябва вечно да се задоволявам с кратки авантюри и да си умра в самота.
Моля бъдете искрени и не пишете безсмислени коментари. Ако има момичета които са заинтересувани от портрета миможете да ми оставите някъкви координати
![]()
Ще ти кажа баналното - "За всеки влак си има пътници!"
Животът е адът описан в Библията!
Ммм аз лично предпочитам добрите пред тези агресивните ....Първоначално написано от str802
и незнам защо си мислиш че добрите момчета нямат шанс
ПОЗдравяВам ТЕ че си от тях
![]()
![]()
само такива тряя да са повечето
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Имат ли шанс добрите момичета?
Не е лошо да си доб1р.. недей да се променят.Остани колкото се може по "истински"..
СсАаМмОо ТтОоВвАа ЩщЕе ТтЕе ПпОоСс11ВвЕеТтВвАаМм ( стана ми студено нещо )
i moeto mom4e e dobro...i go obicham bezkraino mnogo ..makar da imame raznoglasiq za gluposti..no tova si e ot inat6te namerish momicheto koeto 6te te ceni takaf kakavto si ..uspeh :}
ееее стига бе...
кви са тея изтъркани изрази... "добри"... "лоши"... "агресивни" момчета
аз такива не съм срещала.... всеки човек си има "моменти"
А теб кво те прави "добро" момче?
и сте ми много смешни като тръгнете да се описвате (примери давам, не само от тази тема) ... "излъчвам сексапил"... "мноо съм готян"... "мноу ма аресват пичките" .... бла бла бла
Ти може да си мислиш така... ама момичетата....
+1 ti ko iskash si4ki da sa ednakfi li ?!Първоначално написано от MiMcHeToOo
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Сигурно е имала предвид, че си прекалено добър - постоянно внимаваш да не я нараниш с нещо (което е нормално, де), угаждаш и с квото може.. Просто тръпката при тях се губи..
И аз бях така преди, но нещо ми стана и се промених..![]()
budi sebe si! ne se promenqi zaradi drugite she napraish ogromna greshka!az f takia slu4ai iam slednata prikazka "ne se promenqi zaradi nekoi koity ne zaslu4afa" i az haresfam dobrite mom4eta![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Добрите момчета имат шанс,смотаните-не.Прави си изводите.Имаш доста голямо самочувствие,започни да го прилагаш и във връзките си.
..Impulse.bg,Aha.bg,Hot.bg,Gepime.com и т.нАко има момичета които са заинтересувани от портрета миможете да ми оставите някъкви координати
![]()
Имаш шанс.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
естествено,че имаш шанс-просто не си намерил още подходящото момичеи по-добре не се опитвай да се променяш
![]()
естествено,че имаш шанс-просто не си намерил още подходящото момичеи по-добре не се опитвай да се променяш
![]()
Ами смотан определено не съм, освен ако не е смотано да си добро момче... . Всъщност смотано ли е?
Не, не е смотано! ! ! Но ти задаваш смотани въпроси! Просто до сега си попадал на неподходящи момичета! Изчакай малко, ще дойде и твоето време!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Край ! Променям си мнението ! Самочувствието ти куца ! Или по-скоро самоувереността,не знам кое точно.Не е смотано да си добро момче.Даже е добре.Стига да внасяш малко разнообразие във връзката и да не тичаш постоянно подир г*за на момичето.Аз съм в кофти настроение и имам за цел да се заяждам със всички.Казах нещо и в теб веднага се породи съмнение,дали си смотан..Първоначално написано от str802
Пич,трябва да вярваш повече в себе си
те са за предпочитане![]()
em az li4no si padam po-dobrite mom4enca,ima6 6ans![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ти първа ще се метнеш на врата на първия агресивен, дето срещнеш... аз съм добричка също, ама често търся по-отворени и се занимавам с тях (а после съжалявам, признавам си!)Първоначално написано от dark_angel_7813
авторе, не се отчайвай.
добрите момчета също имат шансове, при добрите и тихите момичета.
но признай си, ти искаш някоя отвореничка, красивичка, по-модерничка, не консервативна, да ходи по кафета... нали?
кво да се направи, в пубертета никой не знае кво иска, всеки гледа противоположностите, желанията не са осъществими, искаме много, даваме малко, мислм малко
ще пораснем ще си намерим точния човек..
нз как ми хрумна но реших да го напиша...
аз например имам нужда от добро момче, ама се вълнувам повече от мистър high life дето не му е цялото време своеобно за мен!
как да ти кажа..
и все пак, промени средата си и ще си намериш шанса..
никой през пубертета не е седял сам самичък, приятелка ще си намериш, и ти пожелавам да е като тебе и да си се обичате мноо..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
по-скоро не, но пък зависи сред какви момичета търсиш![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Не се безпокой.Остани си същия.И по-важното: Не си единственПървоначално написано от str802
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ами нормално е за тази възраст но след време търсят точно това което си ти сега...не се променяй...
Само едно ще кажа имат шанс.Колко такива като теб момчета съм търсила, но за мой лош късмет не съм намерила.Така, че на се променяй![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!