- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На какво може да се дължи?
Ортостатична хипотония най-вероятно. Устните розови ли са?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абсолютно същата съм! И съм яла, и съм отпочинала и пак така ми става...Имаш чуството, че ще паднеш. Не съм му обърнала голямо внимание до сега, но мисля, че е от кръвното.![]()
♥ ♥ ♥
Това сигурно наистина е от ниско кръвно,затова по-добре се посъветвай с лекар.![]()
![]()
![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
Бла.. много е неприятно.. Вчера цял ден ми се виеше свят, а не беше горещо. Смисъл, бях в планината, бях си яла... а и си пия достатъчно течности :/
Добре, че намерих тази тема. И аз от около 1-2 месеца имам този проблем. Стана ли от леглото сутрин и изведнъж ми причернявя и почва да ми се вие свят. Даже веднъж ми стана толкова лошо, че не се държах на краката си и за малко да припадна. Питах майка си и тя казя, че не е сериозно и е щот имам анемия сигурно или ниско кръвно. Но продължавам да си се притеснявям де....![]()
За по-горния въпрос ..устните ми са розови но мисля че попринцип съм си така![]()
А за мнението малко над мен - искам да ти кажа че когато аз бях на планина мене също ми се виеше свят даже по гадно немога да го опиша..едно такова се едно несъм аз в момента но в същото време осъзнавам всичко..леле немога да го опиша ше ме помислите за луда.. таа мисълта ми беше че може да е от климата и аз тяка бях и когато се прибрах във варна и ми мина веднага![]()
Който е приятел на всички, не е приятел на никого...
Ааа да ви попитам от анемията отслабва ли се / много ?![]()
Който е приятел на всички, не е приятел на никого...
За отслабване не знам, но устните и ноктите на ръцете посиняват.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имам същия проблем, ако може да се нарече така. Не пречи много, даже понякога ми е готино. Най-вероятно е ниско кръвно и когато рязко се изправиш недостатъчно кръв достига до главата, което причинява световъртеж и причерняване. Може и да си хипотоник ( ниско кръвно)