- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На какво може да се дължи?
Ами имам едно проблемче... в последно време (последните 2-3 месеца) супер много ми се вие свят и ми причернява. Като се изправя например, или като си сменя по-рязко позицията на тялото.
Всъщност някъде от седми клас съм така, само че напоследък много зачестява... непрекъснато е, даже когато изобщо не се изправям рязко :/ а пък има и случаи когато ми се върти главата през целия ден, ужасно е дразнещо^^
Честно казано трябва да си вземеш направление от личния и да отидеш на кръвни изследвания.И аз имам същия проблем и преди 3 месеца си направих изследвания съвсем случайно и се оказа че имам анемия.По-добре отиди на лекар,за да разбереш причината преди да е станало много късно.Не чакай до последния момент като мен![]()
Може наистина да е от анемия,но пък може и да е ниско кръвно или нещо съвсем друго.И моят съвет е да отидеш на лекар.
Вазможно е тумор в главата.Аз съм онкоболен и имах подобни симптоми.Но е възможно и да е нещо по-просто.
[/b]
Права е .Първоначално написано от Just_me_91
Аз имам същия проблем , ако може да се нарече така, и не е приятно въобще
![]()
.Почти всяка сутрин като ставам от леглото съм така,но това може и да се дължи на това ,че съм спала досега и съм била отпусната и изведнъж ставаш от леглото,което " стресира един вид организма. Най-добре отиди на лекар.
анемия, ниско кръвно, мигрена..
Много неща може да са. Имам го абсолютно същия проблем, но най-гадното е, че ходих на 686353435 лекаря и пак нищо![]()
![]()
Много е гадно да ти има нещо и ти да знаеш, че го има, а лекарите да ти казват "нищо ти няма, много си си добре"...
Pendulum - Blood sugar (music)~
Да, и мигрената много често се проявява при мен... откакто се помня... А нищо чудно да е анемия, всъщност и майка ми има...
Мерси на всички иначе :)
ami i az sum taka! Kogato stavam mnogo riazko ili ne6to podobno vsi4ko mi se vurti a kogato se protiagam poniakoga daje se tresa mnogo e stranno! No az poneje pripadah i sa mi pravili vsiii4ki izsledvania i ni6to mi niama. Prosto kogato se izpravij riazko muskolite ti se svivat ili ne6to podobno i eto za6to se polu4ava taka. No za vseki slu4ai idi na lekar
Нали я знаете малката подробност,че на лекарите въобще не им пука и им е най-лено да ти кажат "мии няма ти нищо "супер си" "в отлично здраве си"...
То и аз съм така но мойто е наследствено просто като стана рязко и ми причернява ... по - добре питай родителите си дали е нормално и дали им се случва ако не по- добре иди на лекар ... Успех !!!
Много хора имат същия проблем, което в повечето случаи е нормално явление. Нарича се " ортостатична реакция " и представлява рязко спадане на артериалното кръвно налягане при изправяне от легнало или наведено положение. По-често е при хора с постоянно ниско кръвно и при жени ( поради менструацията ). Възможно причина е анемията. Моят съвет е да се посети лекар, тъй като е възможно да има и друга причина за тези симптоми, която само специалист бил открил.
то и аз като лежа и после като стана рязко се получава така не се притеснявай защото ходя по два пъти на година на основен преглед и нищо ми няма![]()
На мен ми се случва много често.Причините поне при мен са: ниско кръвно,неядене,много кафета и цигари,не ям сладко и не пия достатъчно течности.
Ако поне едно от нещата правиш и ти - това е причината
Така бях и аз преди. Само че и не знаех къде съм в продължение на няколко секунди и ми причерняваше. Правиха ми ЕКГ на главата, нищо ми нямаше, но проблема отшумя с течение на времето. Нищо чудно да е от възрастта. Знае ли човек...![]()
Хах аз сам така ...Преди често си прпадах и маика ми се беше изплашила и ми праиха пални кравни изледвания,но слава богу не излена нищо... Сега съм си свикнала и когато усета че прекалено ми причернява и посядам или се облягам някаде...По-принцип имам малко ниско кравно но не ме притеснява ...
Ами по-скоро ми става черно пред очите, много е неприятно...Първоначално написано от baby_bitch
Иначе не знам, скоро не са ми мерили кръвното, може наистина да е ниско...
От кръвното е сигурно,защото и на мен понякога ми се случва.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Според мен е от ниско кръвно, и аз бях така като по-малка. Изгради си навик да не ставаш рязко от леглото или въобще от седнало и легнало положение. Ставай бавно и постепенно. Яж шоколад всеки ден, или пий кафе и кола. Пий много течности. Ако усетиш, че ти става зле, направи си яйрян със сол и го изпий. Носи винаги шишенце вода с теб и ментов бонбон - двете са много необходими при ниско кръвно.
Всъщност и аз имам същия проблем, сега съм на 18 г. и откакто се помня съм си така. Няколко пъти са ми правили кръвни изследвания по други причини и лекарката каза, че са доста добри. По принцип винаги съм имала доста ниско кръвно - около 90/60 и мисля, че е от това. Твоето кръвно колко е? А и още нещо - наскоро един лекар ми каза, че мислел, че може да съм анемична, защото съм много бяла, но аз винаги съм си била такава и ако имах анемия щеше да се види на кръвните изследвания, които съм си правила, нали? Вие какво мислите?
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
За всеки случай отиди на лекар .
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
spored mene e ot kruvnoto 4esno kazano i na mene mi e stavalo taka i mi kazaha 4e e ot razteja be6e mn zle tolkva mi se vie6e svqt i mi pri4ernqva6e leko i daje vijdah razmazano mn be6e 6ibano spox spored mene nqma problem![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Точно тази тема ми трябваше!Значи ше се опитам да опиша проблема си по най подробния начин.Момиче на 15 съм,попринцип съм си слабичка но както аз така майка ми забелязваме че напоследък с1м станала още по слаба.Нещо ми е едно отмаляло..при рязки движения ми пречернява.А снощи изведнъж за секунди ми се зави свят дори немога да го опиша нещо сякаш ме чална в главата.И за секунди естесвено отмина.Обаче държа да отбележа че не пия много вода а особено в тези жеги е много необходимо но какво да се прави..не ми се допива и забравям.А за храненето..също немога да кажа че се храня кой знай колко редовно ама се пак..Та..притесненията ми са възможно ли е да имам анемия или нещо такова..какви са признаците и т.н..Много ви се моля който има мнение по въпроса или знае нещо да отговори.Благодаря ви предварително![]()
![]()
Който е приятел на всички, не е приятел на никого...
Пиите повече течности![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!