.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

какво стана...

интересно ми е колко вр сте ходили(може и да не сте ходили но да нещата да са се прецакали),,как сте се разделили и за колко вр преодоляхте болката и дали след това сте се 4увствали самотни въпреки 4е е имало мн хора около вас и колко вр след това сте запо4нали др връзка и дали бихте се върнали при него/нея

При последния такъв случай (и единствения засега) ходихме 2 месеца, скъсахме по нейно желание заради друг и периода на преодоляваме на болката беше доста дълъг - някъде около 6 месеца.
    Чувствах се самотен, да.
    Вероятно бих се върнал при нея, но това няма да стане..
    Не помня точно колко време след като скъсахме почнах нова връзка, обаче тя беше кратка и неуспешна и изобщо не я броя като такава..

Град
    в лайната!
    мии ходихме 7-8 месеца (забравих вече колко точно) спр мн се обичахме,всеки ден заедно,еднакви интереси,страхотни моменти заедно...обаче той се захвана с наркотици (леки,за кос става дума) и се наложи да се разделим.аз не съм го преживяла избщо още за тва избщо не съм готова за нови връзки и тем подони глупости.мисля че ше ми тряя бая време ама гледам да не мисля за тва и да не се ядосвам (:

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    мии ходихме 7-8 месеца (забравих вече колко точно) спр мн се обичахме,всеки ден заедно,еднакви интереси,страхотни моменти заедно...обаче той се захвана с наркотици (леки,за кос става дума) и се наложи да се разделим.аз не съм го преживяла избщо още за тва избщо не съм готова за нови връзки и тем подони глупости.мисля че ше ми тряя бая време ама гледам да не мисля за тва и да не се ядосвам (:
    Е само заради единия коЗ?

Град
    РЮАР
    хахаха преживях го на втория или третия ден май беше.Човек с голяма воля с1м.Започнах вр1зка сигурно на 4 или 5-тия ден мисля, че беше..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ходихме 10 месеца, преодолях го за около 1-2 месеца Много гадно ми беше. Друга връзка нямам за сега.. Винаги бих се върнала при него
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ходихме 3-4 месеца, не помня колко. Имахме проблеми, не исках вече да съм с него и 1 вечер стана така, че му изневерих със сегашния ми приятел. Реших, че искам да съм с него. И след известно време, след много заплахи, че 'ще се самоубия ако ме зарежеш' успях да се отърва и се разделихме. Как го приех ли? Бях по-щастлива от всякога.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Беше ужасно запознахме се в дискотеката...всичко беше тооолкова прекрааасно...най-вече задницата и...после всичко беше толкова романтично....продължи цялааа нощ, а като си тръгна на сутринта направо ми разби сърцето...даже още помня името и....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

ох ами беше голям шок че скъсахме с него...защото не го очаквах,пък и нямаше причина.не ме боля толкова че го обичам или че съм привързана ,а защото съм се вързала на игричките му,защото съм му повярвала,не можех да си го побера в гордостта.за месец и половина отмина сега отвреме на време мисля за него ама не е кой знай какво,а нова връзка скоро няма да мисля защото един вид бях изиграна не искам още едно поражение
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Беше ужасно запознахме се в дискотеката...всичко беше тооолкова прекрааасно...най-вече задницата и...после всичко беше толкова романтично....продължи цялааа нощ, а като си тръгна на сутринта направо ми разби сърцето...даже още помня името и....

и би ли се върнал при нея

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    hodim ot 16-17 dena nqkude,tva e ob6o zeto
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    sofiq
    ами...малко е объркано..първо запознахме се..ии тръгнахме за 3 месеца..разделихме се..не се виждахме но нито аз нито той забравихме..минаха се 6 месеца..и пак се събрахме..нещата бяха невероятни..връзка наситена с много красиви чувства и емоции...бяхме заедно 7 месеца..но лека полека както всяка дълга връзка нещата ставаха еднакви..нищо ново не се случваше..той се кълнеше че ме обича,но явно любовта му не е била достатъчно силна..имайки се в предвид че ме заряза..блокира ме в скаип..и говори невероятно цинично за мен...да съм го преживяла..както казах..вижте за какав период от време говорим..от рздялата минаха вече 4 месеца..но аз не спирам да мисля за него липсва ми до болка..въпреки че имах 2 гаджета и сега съм с друго момче никои не може да смени него..спомням си колко щастлива бях с него и се надявам след време...отново да изпитам тези неща...в началото...дори нямах желание за живот..звучи прекалено но беше истина..

3 месеца и нещо и се разделихме по взаимно съгласие и така...честно казано не го преживях мн трудно защото още по време на самата ни връзка се разбираше накъде отиваме
    Никога не можем да устоим на това,което не притежаваме...
    Loser,I still love you!!!
    Не ме е яд че си тъп,яд ме е че ти личи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си