.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Нормална ли съм

Na 14 godini s1m i do sega ne s1m imala gadje ne s1m se celuvala i takiva raboti poradi prostata pri4ina 4e s1m dosta konservativna smqtam 4e si iskam detstvoto i kato nqkoi dr nqma da si go dam na nikoi imala s1m predlojeniq vinagi otkazvam no na posled1k po4nah seriozno da se draznq kogato si minavam po ulicata i nekvi 18 20 godi6ni da me oglejdat da mi podsvirkvat i kakvo li ne tam dr iskam da zn dali e normalno tolko da se draznq

Т.7 от правилника!
    swords1010

Мега фен
    Не си нормална, ти си някаква жаба

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив

Re: normalna li s1m

Цитирай Първоначално написано от aishalady2007
    Na 14 godini s1m i do sega ne s1m imala gadje ne s1m se celuvala i takiva raboti poradi prostata pri4ina 4e s1m dosta konservativna smqtam 4e si iskam detstvoto i kato nqkoi dr nqma da si go dam na nikoi imala s1m predlojeniq vinagi otkazvam no na posled1k po4nah seriozno da se draznq kogato si minavam po ulicata i nekvi 18 20 godi6ni da me oglejdat da mi podsvirkvat i kakvo li ne tam dr iskam da zn dali e normalno tolko da se draznq
    би трябвало да ти става хубаво когато те заглеждат момчетата...значи са те харесали...а тфа че неискаш гадже е нормално,смисъл едва ли ще е нещо сериозно...спокойно-нормална си!

Може би още не си излизала с по-големи какички и детското в теб стой след 2 години максимум ще си бъдеш "нормална", просто този период идва по бавно при теб.

като бях недорасла пикличка (в началото на пубертета) се кефех да ми свирукат, сега го мисля за ебаси селташкото, и не, НЕ СЕ КЕФЯ!
    а бтв авторката на темата си е напълно нормална.
    трудно е обаче да отстояваш личната си истина пред хора, на които като им кажеш че искаш да си живееш детството, седят така
    щото те видиш ли са си изпуснали своето...
    еби ги и бъди себе си : ) напълно нормална си..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

По начина по описа живота си , се убедих на 100% че си некое задръстено лапе , също и едва ли си първа хубост в действителност . Просто отчаяно искаш некой да ти обърне внимание , и като не го получаваш = пишеш тук , с мисълта че някой ще го направи .....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Подсвиркването е невероятно селско. Няма нищо лошо в тва да не искаш да си даваш детството, но една целувка няма да ти го отнеме А пък на предложенията съм сигурна, че нямаше да откажеш, ако имаше интерес. Просто сега не ти е до такива работи. Евала
    mindscan

Ух,не ненормална си Аз ако пусках тема за всяко нещо,което ме съмнява...Нещо малко по сериозно?? Тука е некво задръстено с такива теми!
    Всеки е различен,щеше да си ненормална ако беше в лудница,напълно нормална си си,просто имаш различна гледна точка и тва е!
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    По начина по описа живота си , се убедих на 100% че си некое задръстено лапе , също и едва ли си първа хубост в действителност . Просто отчаяно искаш некой да ти обърне внимание , и като не го получаваш = пишеш тук , с мисълта че някой ще го направи .....
    кой ти дава право да обиждаш уе..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

:)

Браво моето момиче и без това си малка да почваш да практикуваш - всичко с времето си! Ако аз бях на твойте години с моя акъл.. ехеее, чудеса щях да правя :P
    There Is Only One..

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    Браво моето момиче и без това си малка да почваш да практикуваш - всичко с времето си! Ако аз бях на твойте години с моя акъл.. ехеее, чудеса щях да правя :P
    По постовете ти забелязвам, че си невероятно скромен.
    mindscan

Град
    BapHa
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Подсвиркването е невероятно селско. Няма нищо лошо в тва да не искаш да си даваш детството, но една целувка няма да ти го отнеме А пък на предложенията съм сигурна, че нямаше да откажеш, ако имаше интерес. Просто сега не ти е до такива работи. Евала
    +1
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Град
    It`s doesn`t reaLLy matteR! ;)
    Първо това с подсвиркването е част от ежедневието .. винаги ще има такива простаци Второ ние какво да направим, че си искаш детството? Като си го искаш, изживей си го и кат станеш на 50 си хвани едно гадже и живейте щастливо и трето .. моля те недей утре да пуснеш тема ''хванах си гадже, но не мога да се целувам! помогнете!'' enJoy
    Just wanna be me! It`s my need to be fRee ....

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Ти си зле... ?
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Различни хора, различна характери
    Голям размер на картинката! /machoka/

И аз се дразня от подсвиркването... Споко, нормална си, просто си по-различна от общоприетия стереотип ...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ne e osobeno nenormalno da si si nqmala priqtel i da ne si se celuvala,6tom kazva6 4e te oglejdat "batkovite" zna4i i ne si grozna.na godini si porasnala za celuvki i gadjeta no na akul mislq 4e ima o6te da raste6

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Не си нормална, ти си някаква жаба

На мен ми прилича на избиване на некфи комплекси...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Според мен тва да ти свиркат по улицата някви строители е супер селяшко...Или каквито и да било от противоположния пол...Аз просто не им обръщам внимание и това си е.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Според мен тва да ти свиркат по улицата някви строители е супер селяшко...Или каквито и да било от противоположния пол...Аз просто не им обръщам внимание и това си е.
    И аз, ама понякога просто ми иде да им кажа как стоят нещата в живота и къде се намират те в живота.

ПТ: 'Ми нормална си си... Нямаш нужда все още от момчета и си го разбрала, което значи, че всъщност си по-зряла от някой други индивидчета... Друго нещо може да е, че ни лъжеш и всъщност никой до сега не те е харесвал и ти просто си си измислила лъжа за пред себе си.. а сега и нас да залъгваш.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    кой ти дава право да обиждаш уе..
    Казвам каквото мисля аз , не обиждам - затфа е форум " УЕ" ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    e,ako pysne6 snimka 6e e hybavo
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: normalna li s1m

Ne se li kefi6 4e te oglejdat

nz si4ko drugo mi se vijda nap1lno normalno ama momi4e За какво не се кефиш че те оглеждат бе ?!?
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    пффф гледам от мойта порода си Зеленоципесто махарадупесто харабърдарче ... ама нещо ме предаваш деба ... я се стегни малко .. ходи при тоя 18 годишен който ти свирка свирни му и ти ... така и двамата ще сте доволни Особено той
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си