- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормална ли съм
Na 14 godini s1m i do sega ne s1m imala gadje ne s1m se celuvala i takiva raboti poradi prostata pri4ina 4e s1m dosta konservativna smqtam 4e si iskam detstvoto i kato nqkoi dr nqma da si go dam na nikoi imala s1m predlojeniq vinagi otkazvamno na posled1k po4nah seriozno da se draznq kogato si minavam po ulicata i nekvi 18 20 godi6ni da me oglejdat da mi podsvirkvat i kakvo li ne tam dr iskam da zn dali e normalno tolko da se draznq
![]()
![]()
![]()
Т.7 от правилника!
swords1010
Не си нормална, ти си някаква жаба![]()
![]()
би трябвало да ти става хубаво когато те заглеждат момчетата...значи са те харесали...а тфа че неискаш гадже е нормално,смисъл едва ли ще е нещо сериозно...спокойно-нормална си!Първоначално написано от aishalady2007
Може би още не си излизала с по-големи какички и детското в теб стойслед 2 години максимум ще си бъдеш "нормална", просто този период идва по бавно при теб.
като бях недорасла пикличка (в началото на пубертета) се кефех да ми свирукат, сега го мисля за ебаси селташкото, и не, НЕ СЕ КЕФЯ!
а бтв авторката на темата си е напълно нормална.
трудно е обаче да отстояваш личната си истина пред хора, на които като им кажеш че искаш да си живееш детството, седят така![]()
щото те видиш ли са си изпуснали своето...
еби ги и бъди себе си : ) напълно нормална си..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
По начина по описа живота си , се убедих на 100% че си некое задръстено лапе , също и едва ли си първа хубост в действителност . Просто отчаяно искаш некой да ти обърне внимание , и като не го получаваш = пишеш тук , с мисълта че някой ще го направи .....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Подсвиркването е невероятно селско. Няма нищо лошо в тва да не искаш да си даваш детството, но една целувка няма да ти го отнемеА пък на предложенията съм сигурна, че нямаше да откажеш, ако имаше интерес. Просто сега не ти е до такива работи. Евала
![]()
mindscan
Ух,не ненормална сиАз ако пусках тема за всяко нещо,което ме съмнява...Нещо малко по сериозно??
Тука е некво задръстено с такива теми!
![]()
Всеки е различен,щеше да си ненормална ако беше в лудница,напълно нормална си си,просто имаш различна гледна точка и тва е!
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
кой ти дава право да обиждаш уе..Първоначално написано от Xtuning
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Браво моето момиче и без това си малка да почваш да практикуваш - всичко с времето си! Ако аз бях на твойте години с моя акъл.. ехеее, чудеса щях да правя :P
There Is Only One..
По постовете ти забелязвам, че си невероятно скромен.Първоначално написано от HeartBreakKid
![]()
mindscan
+1Първоначално написано от preichetoy
Pendulum - Blood sugar (music)~
Първо това с подсвиркването е част от ежедневието .. винаги ще има такива простациВторо ние какво да направим, че си искаш детството? Като си го искаш, изживей си го и кат станеш на 50 си хвани едно гадже и живейте щастливо
и трето .. моля те недей утре да пуснеш тема ''хванах си гадже, но не мога да се целувам! помогнете!''
enJoy
![]()
Just wanna be me! It`s my need to be fRee ....
Ти си зле... ?
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Различни хора, различна характери
Голям размер на картинката! /machoka/
ne e osobeno nenormalno da si si nqmala priqtel i da ne si se celuvala,6tom kazva6 4e te oglejdat "batkovite" zna4i i ne si grozna.na godini si porasnala za celuvki i gadjeta no na akul mislq 4e ima o6te da raste6
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен тва да ти свиркат по улицата някви строители е супер селяшко...Или каквито и да било от противоположния пол...Аз просто не им обръщам внимание и това си е.![]()
И аз, ама понякога просто ми иде да им кажа как стоят нещата в живота и къде се намират те в живота.Първоначално написано от SuNsEt
![]()
ПТ: 'Ми нормална си си...Нямаш нужда все още от момчета и си го разбрала, което значи, че всъщност си по-зряла от някой други индивидчета... Друго нещо може да е, че ни лъжеш и всъщност никой до сега не те е харесвал и ти просто си си измислила лъжа за пред себе си.. а сега и нас да залъгваш.
Казвам каквото мисля аз , не обиждам - затфа е форум " УЕ" ....Първоначално написано от jghgh
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
e,ako pysne6 snimka 6e e hybavo![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ne se li kefi6 4e te oglejdat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nz si4ko drugo mi se vijda nap1lno normalno ama momi4e За какво не се кефиш че те оглеждат бе ?!?
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
пффф гледам от мойта порода си Зеленоципесто махарадупесто харабърдарче ... ама нещо ме предаваш деба ... я се стегни малко .. ходи при тоя 18 годишен който ти свирка свирни му и ти ... така и двамата ще сте доволни![]()
![]()
Особено той
![]()
![]()