.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Frankie
    Може би още не си излизала с по-големи какички и детското в теб стой след 2 години максимум ще си бъдеш "нормална", просто този период идва по бавно при теб.
    И аз така мисля

Цитирай Първоначално написано от Frankie
    Може би още не си излизала с по-големи какички и детското в теб стой след 2 години максимум ще си бъдеш "нормална", просто този период идва по бавно при теб.
    Какво значи нормална, бе?

Да се чука като невидяла от 14-15 годишна ?

Супер фен
    Град
    Своге
    Hubavo e da si nedostupna,ama ne 4ak tolko.

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    По начина по описа живота си , се убедих на 100% че си некое задръстено лапе , също и едва ли си първа хубост в действителност . Просто отчаяно искаш некой да ти обърне внимание , и като не го получаваш = пишеш тук , с мисълта че някой ще го направи .....
    ти пък си голем Убавец пффф...

и авторката спокс нормална си

Едно не разбрах-кво те дразни?Това,че подсвиркват по теб ли?Ми ако е това трябва да се радваш.Искаш си детството-ми дръж си го.Не бъди като останалото стадо с овци.Ще си имаш приятел,когато ти поискаш.Ще се целуваш,когато ти решиш,а не защото момичетата на твоята възраст са се прое*али и ти да не останеш назад.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Едно не разбрах-кво те дразни?Това,че подсвиркват по теб ли?Ми ако е това трябва да се радваш.Искаш си детството-ми дръж си го.Не бъди като останалото стадо с овци.Ще си имаш приятел,когато ти поискаш.Ще се целуваш,когато ти решиш,а не защото момичетата на твоята възраст са се прое*али и ти да не останеш назад.
    +1
    mindscan

Дай една снимка и ще оредим въпроса :P
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

не си нормална , земи си стой у вас и играй с барбитата

Супер фен Аватара на miShle

Re: normalna li s1m

Цитирай Първоначално написано от Girlicious
    Цитирай Първоначално написано от aishalady2007
    Na 14 godini s1m i do sega ne s1m imala gadje ne s1m se celuvala i takiva raboti poradi prostata pri4ina 4e s1m dosta konservativna smqtam 4e si iskam detstvoto i kato nqkoi dr nqma da si go dam na nikoi imala s1m predlojeniq vinagi otkazvam no na posled1k po4nah seriozno da se draznq kogato si minavam po ulicata i nekvi 18 20 godi6ni da me oglejdat da mi podsvirkvat i kakvo li ne tam dr iskam da zn dali e normalno tolko da se draznq
    би трябвало да ти става хубаво когато те заглеждат момчетата...значи са те харесали...а тфа че неискаш гадже е нормално,смисъл едва ли ще е нещо сериозно...спокойно-нормална си!
    Да я заглеждат .. аха ти знаеш ли какво си мислят тея момчета,батковци,чичковци, ядки ... - Е тая кфи яки цици има,къф як задник.О как искам да я *** ... Никога ни съм се кефела на "заглеждания" ... Тея хора са ми супер зле ...
    Колкото до темата ти .. Ест,че е нормално ама все пак си на 14 .. може би не си готова да пораснеш,но така или иначе някой ден ще ти се наложи.. Абе живей си детството.. все някога ще се усетиш..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен
    Град
    Своге

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Цитирай Първоначално написано от Girlicious
    Na 14 godini s1m i do sega ne s1m imala gadje ne s1m se celuvala i takiva raboti poradi prostata pri4ina 4e s1m dosta konservativna smqtam 4e si iskam detstvoto i kato nqkoi dr nqma da si go dam na nikoi imala s1m predlojeniq vinagi otkazvam no na posled1k po4nah seriozno da se draznq kogato si minavam po ulicata i nekvi 18 20 godi6ni da me oglejdat da mi podsvirkvat i kakvo li ne tam dr iskam da zn dali e normalno tolko da se draznq
    би трябвало да ти става хубаво когато те заглеждат момчетата...значи са те харесали...а тфа че неискаш гадже е нормално,смисъл едва ли ще е нещо сериозно...спокойно-нормална си!
    Да я заглеждат .. аха ти знаеш ли какво си мислят тея момчета,батковци,чичковци, ядки ... - Е тая кфи яки цици има,къф як задник.О как искам да я *** ... Никога ни съм се кефела на "заглеждания" ... Тея хора са ми супер зле ...
    Колкото до темата ти .. Ест,че е нормално ама все пак си на 14 .. може би не си готова да пораснеш,но така или иначе някой ден ще ти се наложи.. Абе живей си детството.. все някога ще се усетиш..
    kato kaza dqdkovci,adski me e gnus ot teq pedofili gadni we naprao nekoi mi ide da gi smaja.Edin put izleznah po centura s po dulboko dekolte i tiq starci mrusni se tam gledaha napravo ot togava nee sum nosila potnik s dulboko dekolte,6toto prosto me e gnus da me zqpat tam

Град
    София, Люлин
    Не са педофили, ти се правиш на жена. Ако беше в розово с панделки и две опашки... нямаше да те загледат. Ти защо го носиш това деколте?! За да те гледат! Не може да избираш кой да те гледа в такъв случай.
    mindscan

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Не са педофили, ти се правиш на жена. Ако беше в розово с панделки и две опашки... нямаше да те загледат. Ти защо го носиш това деколте?! За да те гледат! Не може да избираш кой да те гледа в такъв случай.
    da we ok,ve4e ne nosa nqma se povtori

ощее си малка ее, има цял живот...

Я малко Усещaне

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    По начина по описа живота си , се убедих на 100% че си некое задръстено лапе , също и едва ли си първа хубост в действителност . Просто отчаяно искаш некой да ти обърне внимание , и като не го получаваш = пишеш тук , с мисълта че някой ще го направи .....
    Е ти по-грубо не можа ли !? Аз мило и драго бих дала на времето да съм мислела като това девойче, а не да се заблуждавам и да слушам уж "порасналите" ми приятелки ...
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    ПТ: 'Ми нормална си си... Нямаш нужда все още от момчета и си го разбрала.
    Hey, hora, nikoi ne se seti, che moje da e lesbiika?!

Ебаси тъпото пишлеме като искаш да не те гледат си сложи фередже и ходи забулена че да не ти гледат миризливата пу**а!

Просто си една от малкото 14 годишни, които не са се впуснали да се ебат с първия човек който видят на улицата.Евала

Град
    на кънда мънда в дивия
    Отдавна си минала рамките на нормалното

За кое по-точно дали си ненормална - за това, че се дразниш, че ти подсвиркват някви празноглави тревоманчета, или за това, че още не си се целувала,не си имала гадже и им отказваш?!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    ПТ: 'Ми нормална си си... Нямаш нужда все още от момчета и си го разбрала.
    Hey, hora, nikoi ne se seti, che moje da e lesbiika?!
    Предложение за някой конкретно ли е това
    mindscan

Мега фен Аватара на Rofl4e
    не се тревожи рано или късно ще започне да ти харесва

порасни на 14 години вече никво детсво няма да имаш...ее зависи от теб....

няма смисъл да бъдеш толкова консервативна..отпусни се..няма да изгубиш детството си ако си намериш момче..
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Цитирай Първоначално написано от hypn0tized*
    Първо това с подсвиркването е част от ежедневието .. винаги ще има такива простаци Второ ние какво да направим, че си искаш детството? Като си го искаш, изживей си го и кат станеш на 50 си хвани едно гадже и живейте щастливо и трето .. моля те недей утре да пуснеш тема ''хванах си гадже, но не мога да се целувам! помогнете!'' enJoy
    +1
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

mnogo si e normalna ,kogato my doide vreme sama 6te razbere6 ,4e iska6 da ne si devstvena ve4e
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си