- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормална ли съм
И аз така мисляПървоначално написано от Frankie
![]()
Какво значи нормална, бе?Първоначално написано от Frankie
Да се чука като невидяла от 14-15 годишна ?
Hubavo e da si nedostupna,ama ne 4ak tolko.![]()
ти пък си голем УбавецПървоначално написано от Xtuning
пффф...
и авторката спокс нормална си![]()
Едно не разбрах-кво те дразни?Това,че подсвиркват по теб ли?Ми ако е това трябва да се радваш.Искаш си детството-ми дръж си го.Не бъди като останалото стадо с овци.Ще си имаш приятел,когато ти поискаш.Ще се целуваш,когато ти решиш,а не защото момичетата на твоята възраст са се прое*али и ти да не останеш назад.
+1Първоначално написано от princesa_viki
mindscan
Дай една снимка и ще оредим въпроса :P
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
не си нормална , земи си стой у вас и играй с барбитата
Да я заглеждат .. аха ти знаеш ли какво си мислят тея момчета,батковци,чичковци, ядки ... - Е тая кфи яки цици има,къф як задник.О как искам да я *** ... Никога ни съм се кефела на "заглеждания" ... Тея хора са ми супер зле ...Първоначално написано от Girlicious
Колкото до темата ти .. Ест,че е нормално ама все пак си на 14 .. може би не си готова да пораснеш,но така или иначе някой ден ще ти се наложи.. Абе живей си детството.. все някога ще се усетиш..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
kato kaza dqdkovci,adski me e gnus ot teq pedofili gadni we naprao nekoi mi ide da gi smaja.Edin put izleznah po centura s po dulboko dekolte i tiq starci mrusni se tam gledahaПървоначално написано от _miShlence_
napravo ot togava nee sum nosila potnik s dulboko dekolte,6toto prosto me e gnus da me zqpat tam
Не са педофили, ти се правиш на жена. Ако беше в розово с панделки и две опашки... нямаше да те загледат. Ти защо го носиш това деколте?! За да те гледат! Не може да избираш кой да те гледа в такъв случай.
mindscan
da we ok,ve4e ne nosa nqma se povtoriПървоначално написано от preichetoy
![]()
Е ти по-грубо не можа ли !?Първоначално написано от Xtuning
Аз мило и драго бих дала на времето да съм мислела като това девойче, а не да се заблуждавам и да слушам уж "порасналите" ми приятелки ...
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Hey, hora, nikoi ne se seti, che moje da e lesbiika?!Първоначално написано от StEaLtHy_girl
![]()
Ебаси тъпото пишлеме като искаш да не те гледат си сложи фередже и ходи забулена че да не ти гледат миризливата пу**а!![]()
Просто си една от малкото 14 годишни, които не са се впуснали да се ебат с първия човек който видят на улицата.ЕвалаПървоначално написано от aishalady2007
![]()
Отдавна си минала рамките на нормалното![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За кое по-точно дали си ненормална - за това, че се дразниш, че ти подсвиркват някви празноглави тревоманчета, или за това, че още не си се целувала,не си имала гадже и им отказваш?!![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Предложение за някой конкретно ли е товаПървоначално написано от Nadelina
![]()
mindscan
пораснина 14 години вече никво детсво няма да имаш...ее зависи от теб....
![]()
![]()
няма смисъл да бъдеш толкова консервативна..отпусни се..няма да изгубиш детството си ако си намериш момче..
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Първоначално написано от hypn0tized*
+1
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
mnogo si e normalna ,kogato my doide vreme sama 6te razbere6 ,4e iska6 da ne si devstvena ve4eПървоначално написано от aishalady2007
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti