.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

лагерите през лятото

здр,
    исках да си поговорим за летните лагери.как е атмосферата там .например в Кранево
    бих се и поинтересувала дали там както се казва "цари разврат" защото ме очаква лагер там а и приятеля ми и доста ни вълнува и двамата тази тема... дали не бихме си развалили отношенията отивайки по отделно
    атмосфера,дискотеки,такива нещица

не го зн къде е това кранево, но искам да вмъкна, че с нетърпения очаквам моя лагер, тъй като ще бъде голямо мазало
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Няма да се разочароваш отиди приятно място е.Аз как няма да съм ходил нали съм от Варна.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: лагерите през лятото

Цитирай Първоначално написано от izprati
    здр,
    исках да си поговорим за летните лагери.как е атмосферата там .например в Кранево
    бих се и поинтересувала дали там както се казва "цари разврат" защото ме очаква лагер там а и приятеля ми и доста ни вълнува и двамата тази тема... дали не бихме си развалили отношенията отивайки по отделно
    аз преди...2 години май бях там на море...иии всъщност де ти кажа не е нищо особено.Има заведения ,капанчета на плажа...Цените са доста високички,но иначе дали добре ще си прекарате си зависи от вас с приятеля ти и от компанията...
    ПП В Кранево е пълно с тинейджъри от Русия,тъй,че поне ще има с кой да си пиете

Re: лагерите през лятото

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от izprati
    здр,
    аз преди...2 години май бях там на море...иии всъщност де ти кажа не е нищо особено.Има заведения ,капанчета на плажа...Цените са доста високички,но иначе дали добре ще си прекарате си зависи от вас с приятеля ти и от компанията...
    ПП В Кранево е пълно с тинейджъри от Русия,тъй,че поне ще има с кой да си пиете
    Но за 2ма е добре
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз съм ходила там Не е лошо И да,наистина има руснаци По-важно е с кой си,а не къде си
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Аз съм ходила там Не е лошо И да,наистина има руснаци По-важно е с кой си,а не къде си
    Постоянно повтарят."Я люблю тебя многа" кат пиинат малко
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Така си е важно е с кой се чукаш а не къде...то там навсякъде става Има и капка истина в историйте за разврата...но всичко зависи от хората има такива дето им допада и такива дето не...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ne sum hodila tam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    в мазето ;dd
    В Кранево не съм ходила, но преди седмица-две бях на лагер в Приморско.Беше супер яко.Имаше много руснаци...ама някои от тях бяха доста големи сладури и направо пощурявахме

Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    В Кранево не съм ходила, но преди седмица-две бях на лагер в Приморско.Беше супер яко.Имаше много руснаци...ама някои от тях бяха доста големи сладури и направо пощурявахме
    яко е там
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Ходила съм в Кранево, но не на лагер.Иначе на лагерите винаги е голям купон! :P

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ходих на лагер в Кранево като бях 6-ти клас (лятото за 7-ми клас).Като цяло,курорта е хубав.Ако си достатъчно сериозна,не мисля,че едно забавление с приятелите ти,каквото се предполага да е лагера,ще повлияе по някакъв начин на отношенията ви с твоето момче.Това разбира се зависи и от самата теб,колко си сериозна и доколко се обичате с приятеля си.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

АМ аз ще ходя на кагер в Мийковци ...

но по принцип казват, че на такива лагери е мн яко.. смисъл, падат адските купони.. пък и щом вече си се записала..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Град
    -От НякЪдЕ-
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    Даа в Приморско е невероятно
    аа по темата:за Кранево нз обаче зависи си от компанията попринцип е мно0ог0о0 забавно
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

ее и аз не съм ходила в Кранево..
    ама пък Китен ни чака :P
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Az pyk sega 6te hodq na Albena na lager, na Slyn4evite ky6ti4ki, to mislq, 4e e blizo do Kranevo, taka 4e predpolagam i az 6te vidq dosta rusnaci

P.S Sorry, nqmam kirilica za momenta

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Лагер ли?... Страшно шоу. Само купони, пиене, ядене и дискотеки с приятелите. А за разврата ... мое мнение е, че както си го направиш - така ще си стане. Айде приятно прекарване на всички ;]
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ооо, по тез летни лагери винаги може да се случи нещо... Ама зависи от вас де... При мен нещата тотално се съсипаха веднъж точно заради летните ми изпълнения... И неговите също... Ама аз лятото съм си така... Нямам спирачки... Само дивотии и после понякога съжелявам, но въпреки всичко лятото ми е най-якият сезон... Та зависи от вас...
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Зависи от хората, с които си. Ще цари разврат, ако ти го позволиш. Иначе на Кранево си е нормално, но не е най-хубавото място на което съм ходила на море. Не е скъпо, изобщо, което е добре, но примерно Кранево е на 1 км от Албена по плажната ивица и по пътя има нудистки плаж, на който определено цари разврат
    Аре, да си изкараш яко и вниманай, че там спасителите специално на Кранево са големи развратници, а някои дори крадат.
    Приятно изкарване

да има малко разврат на кранево,но нормално .аз съм била там и е готино като цяло,особено ако човек е в готина компания .айде приятно изкарване на лагеруващите :P

Град
    pz city
    ще си праснете путките

Мега фен
    леле аз колко исках да ида на легер ама не намерих къде вие къде се записахте бе хора? и кога в сми кой месец си уредихте 4е 6е замнавате 4е да ида и аз др година да покупонясвам малко

Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    не го зн къде е това кранево, но искам да вмъкна, че с нетърпения очаквам моя лагер, тъй като ще бъде голямо мазало
    +1.. нееенормално ще е..п.п на Приморско съм аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си