- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- :) малко съветче
за сега като гледам има най-много версии с цветя да се изръся , отново![]()
Да най-добре такаако те види с букет рози мисля че веднага ще се сети успех пич
![]()
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
Първоначално написано от candy_girl4e
мисля че ще ми е от голяма полза![]()
Опитай да поискаш скайпа й. Не е толкова трудно. Преодолей срама си и й кажи "Извинявай...много тъпа постъпка, но ще ми дадеш ли скайпа си." След няколко дни си уговорете среща и малко преди това й занеси цветя в магазина.
Първоначално написано от Pliok0019
да обаче не всичко се върти около Скайп , нали се сещаш![]()
Тва, че има повече версии за цветята, не означава, че е най-удачно.Първоначално написано от db
Понапъни си малко влюбената главица.
![]()
насрочената среща е за сряда , трябва да се престраша и да измисля с какво да се появя![]()
![]()
Помогнах с каквото мога брат ми![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Първоначално написано от AnzaRe
да да , благодаря , на теб , и на всеки който се опита да помогне , сега всичко зависи единствено и само от мен (и от нея де)
ще видим , каквото излезе , ще ви информирам![]()
Даам .. и аз мисля така ...Първоначално написано от zvezdi4ka_su
![]()
понеже обещах , някой ако го интерисува ....
значи идох днес , със същият букет , влязох , малко едно такова криво ... и го подадох ... тя се усмихна , зарадва , Стоян каза тя , Аз да приятно ми е , а ти ....... Така малко лафчета в магазина , много смях , и после изпращане ... понеже не бях мераклия да я водя точно днес на кафе нищо не казах , тя ме попита , ти какво ще правиш довечера , искаш ли да излезем , аз се дръпнах леко , но добре , излязох , в ореченото време 21часа заваля дъжд , крихме се под неийният чадър , отидохме в най-близкото кафе , смях , въпросчета , нали нормални - за опознаване и тем подобни , до 22:45 , време минало много приятно за мен ..
сигурно ви е скучно да четете това , но не съм карал никой насила !
лека и благодаря ви , нататака каквото стане , ако не надявам се на една прекрасна приятелка , ако не нещо повече .
Поздрави !
Чак сега видях темата.Проследих я....и да ти кажа, постъпил си чудесно и се радвам за теб![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Заговаряи я.. от какво те е срам започни от нищото ... примерно разбираш с кои се води каде се събират отиваш и ти иии здравей здрасти.. как си какво правиш елементрни въпроси с които да не направиш голямо впечатление.. след което (предполага се че ще сте в кафе) сядаш си на масичката с някои фр и си я наблюдаваш.. може да разбереш дали си има гаже как се държи и т.н. какво е толкова трудно не м и е ясно или пък също може и по скайпа да деистваш
Според мен след букета рози, е някак си по-тайнствено и дори секси да се появиш само с една червена роза и захилен до уши, нагласен (надявам се да знаеш, че не трябва да прекаляваш и с гласенето де) да и я поднесеш. И няма проблем да се срамуваш, много е сладко (ако и ти си сладък де, иначе това ще и е 1-вото впечатление за теб и може малко да се отдръпне, казвам ти го направо...) и да заекваш, да се смееш.
Успех!
ЪъЪъъъъ....ми стани бе..то ако бях и аз жена..![]()
Ето ти един хубав начин пич (поне за мене) Влизаш в магазина,заставаш пред нея и я питаш "Надявам се,че си харесала цветята? " и щом каже "да" или нещо от сорта ти кажи " Защото тук има още едно,което иска да отиде при другите " и подай още едно,за предпочитане същото като останалите...Мисля че е добре като за начало![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Браво,най-страшното е минало - преодоляването на срама и притеснениетоПървоначално написано от db
Сега вече каквото сабя покаже.Успех
Браво,добре се е получилоsry за предната грешчица
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
да благодаря ви !![]()