.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    за сега като гледам има най-много версии с цветя да се изръся , отново

Град
    -От НякЪдЕ-
    Да най-добре така ако те види с букет рози мисля че веднага ще се сети успех пич
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Цитирай Първоначално написано от candy_girl4e
    Да най-добре така ако те види с букет рози мисля че веднага ще се сети успех пич

мисля че ще ми е от голяма полза

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Опитай да поискаш скайпа й. Не е толкова трудно. Преодолей срама си и й кажи "Извинявай...много тъпа постъпка, но ще ми дадеш ли скайпа си." След няколко дни си уговорете среща и малко преди това й занеси цветя в магазина.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Опитай да поискаш скайпа й. Не е толкова трудно. Преодолей срама си и й кажи "Извинявай...много тъпа постъпка, но ще ми дадеш ли скайпа си." След няколко дни си уговорете среща и малко преди това й занеси цветя в магазина.

да обаче не всичко се върти около Скайп , нали се сещаш

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от db
    за сега като гледам има най-много версии с цветя да се изръся , отново
    Тва, че има повече версии за цветята, не означава, че е най-удачно.
    Понапъни си малко влюбената главица.

насрочената среща е за сряда , трябва да се престраша и да измисля с какво да се появя

Помогнах с каквото мога брат ми
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Помогнах с каквото мога брат ми

да да , благодаря , на теб , и на всеки който се опита да помогне , сега всичко зависи единствено и само от мен (и от нея де )

ще видим , каквото излезе , ще ви информирам

Цитирай Първоначално написано от zvezdi4ka_su
    heheh spored men p1k sqka6 se izt1rsi sas absolutno s16tiq buket o6te vednaj za da razbere sama 4e si ti..zkarai nqkoi laf..p1k posle ddzn karai go po poleka kakto kazaha po gore aide uspeh
    Даам .. и аз мисля така ...

понеже обещах , някой ако го интерисува ....

значи идох днес , със същият букет , влязох , малко едно такова криво ... и го подадох ... тя се усмихна , зарадва , Стоян каза тя , Аз да приятно ми е , а ти ....... Така малко лафчета в магазина , много смях , и после изпращане ... понеже не бях мераклия да я водя точно днес на кафе нищо не казах , тя ме попита , ти какво ще правиш довечера , искаш ли да излезем , аз се дръпнах леко , но добре , излязох , в ореченото време 21часа заваля дъжд , крихме се под неийният чадър , отидохме в най-близкото кафе , смях , въпросчета , нали нормални - за опознаване и тем подобни , до 22:45 , време минало много приятно за мен ..

сигурно ви е скучно да четете това , но не съм карал никой насила !

лека и благодаря ви , нататака каквото стане , ако не надявам се на една прекрасна приятелка , ако не нещо повече .
    Поздрави !

Чак сега видях темата.Проследих я....и да ти кажа, постъпил си чудесно и се радвам за теб
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Заговаряи я.. от какво те е срам започни от нищото ... примерно разбираш с кои се води каде се събират отиваш и ти иии здравей здрасти.. как си какво правиш елементрни въпроси с които да не направиш голямо впечатление.. след което (предполага се че ще сте в кафе) сядаш си на масичката с някои фр и си я наблюдаваш.. може да разбереш дали си има гаже как се държи и т.н. какво е толкова трудно не м и е ясно или пък също може и по скайпа да деистваш

Според мен след букета рози, е някак си по-тайнствено и дори секси да се появиш само с една червена роза и захилен до уши, нагласен (надявам се да знаеш, че не трябва да прекаляваш и с гласенето де) да и я поднесеш. И няма проблем да се срамуваш, много е сладко (ако и ти си сладък де, иначе това ще и е 1-вото впечатление за теб и може малко да се отдръпне, казвам ти го направо...) и да заекваш, да се смееш.

Успех!

Град
    РЮАР

Re: :) малко съветче

..то ако бях и аз жена..
    ЪъЪъъъъ....ми стани бе

Повече от фен Аватара на Valhala
    Ето ти един хубав начин пич (поне за мене) Влизаш в магазина,заставаш пред нея и я питаш "Надявам се,че си харесала цветята? " и щом каже "да" или нещо от сорта ти кажи " Защото тук има още едно,което иска да отиде при другите " и подай още едно,за предпочитане същото като останалите...Мисля че е добре като за начало
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    той вече го е напправил,поне четете малко повече...
    Браво! МНого добре се е получило, дано занапред да е още по-добре

Цитирай Първоначално написано от db
    понеже обещах , някой ако го интерисува ....

значи идох днес , със същият букет , влязох , малко едно такова криво ... и го подадох ... тя се усмихна , зарадва , Стоян каза тя , Аз да приятно ми е , а ти ....... Така малко лафчета в магазина , много смях , и после изпращане ... понеже не бях мераклия да я водя точно днес на кафе нищо не казах , тя ме попита , ти какво ще правиш довечера , искаш ли да излезем , аз се дръпнах леко , но добре , излязох , в ореченото време 21часа заваля дъжд , крихме се под неийният чадър , отидохме в най-близкото кафе , смях , въпросчета , нали нормални - за опознаване и тем подобни , до 22:45 , време минало много приятно за мен ..

сигурно ви е скучно да четете това , но не съм карал никой насила !

лека и благодаря ви , нататака каквото стане , ако не надявам се на една прекрасна приятелка , ако не нещо повече .
    Поздрави !
    Браво,най-страшното е минало - преодоляването на срама и притеснението
    Сега вече каквото сабя покаже.Успех

Повече от фен Аватара на Valhala
    Браво,добре се е получило sry за предната грешчица
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

да благодаря ви !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си