здр на всички , и вашият прекрасен форум , привет

продължавайте все напред и нагоре !!!
а относно моето проблемче , ако може така да се нарече , но ооо да може и то много ... Срам
та харесах си едно момиче , не давам точно информация понеже и аз незнам , години ~20 , работи в едно магазинче , аз толкова пъти съм искал да я заговоря , да се запознаем , но не и не , тъп човек съм

та мислих и измислих нещо , на някои може да ви се стори странно и тъпо , но за мен не е !
Та накарах една приятелка , след като първо минахме през пазара да вземем букет от 11 рози , опакован страхотнно , та приятелката ми да и го занесе , и да и каже думите .... та както и да е , момичето останало очаровано , без думи , притеснено , замислено , много усмихнато и весело , без дъх

заради жеста , то ако бях и аз жена .... веднага първото се шокирам и почвам на ум да прехвърлям кой може да е , но както и да е , естествено питала кой съм . и неща от сорта , но приятелката ми , казала че ще разбере сама ... и тук идвам аз , в случая с появяването , което ми е проблем , в смисъл защото съм си срамежлив мамка му

но , и се почва и другото .... нали знаете , дали ще ме хареса , дали тва - дали онова , та искам да ми дадете съвет какво да правя .... буквално ... да се изтърся , да нося ли пак цвете/я ? въобще давайте идеи , моля без подигравки и тъпи мнение , защото е достатъчно че пускам тази тъпа тема !
Благодаря Предварително на всички !