- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, какво бихте направили?
Ще се заробиш с Майката, въпреки че не я обичаш? Т.е. лишаваш се напълно от своето щастие, което би могъл да споделиш с Момичето на Живота си, заради едно бебе? /а за капак и в това, което цитирах, preichetoy беше направила уточнение, че детето може и да не се окаже твое/.. Но дори и да е твое.. Би се отказал от Любовта завинаги?!Първоначално написано от HeartBreakKid
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз съм момиче и... не знам ..според мен не трябва да казвате че ще го гледате защото ако наистина се случи не знам дали ще мислите така.....в тая възраст по-добре аборт .. говоря за възраст между 13-18 години
познавам момиче което роди тая година по време на стачката (в 8 клас) и много трудно завърши годината...живее с гаджето и...и си гледат бебето ....
![]()
Бягам във Африканската джунгла![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Аз може би ще получа инфаркт ако на 17 стана баща... може би първата седмица ще си блъскам главата... както в повечето случай и после ще се примиря и ще стана мъж за примерзатова слагайте презервативи момчета, а жените да взимат противозачатъчни, иначе съм намислил да имам 2 деца на 24 години
![]()
Само искам да ти кажа евала ,за коментарите тиПървоначално написано от HeartBreakKid
![]()
Трее да се мисли...![]()
![]()
http://2win.hit.bg - ИСТИНСКИТЕ ПРОГНОЗИ
Не, не съм готова да имам дете. Говорила съм стотици пъти с приятеля си и сме на мнение, че ако се случи няма да абортирам, но дано да не се случва следващите 1-2 години. Просто нямам какво да му предложа. да, несъмнено ще е обожавано от всички, несъмнено ще е плод на любов, а не на грешка, но просто нищо не съм готова. Това, че децата ме умиляват, не значи, че ще тръгна да раждам веднага. да, нещата са различни от преди 2-3 години, но все пак ни трябва още малко време, за да се решим на дете. А и ни трябват пари....колкото грубо да звучи. Като стана на 25.....тогава ще раждам. сега ми е времето за други неща, нищо че съм на 23-още не съм се нарадвала на мъжа си, на секса, на любовта ни.Първоначално написано от black_wish
Първо никога няма да направя тази грешка преди да се оженя... Под грешка не ме разбирайте че не мисля на това сериозно, но ако не си пълнолетен си е грешка..
Money won't fall, pockets don't swole
Rubberband keep popping out my own stole
I ain't tellin' no lies
Man, shawty live a hell of a life..;]]
ooo ne se trevoji takiva gi ima mn ...Първоначално написано от HeartBreakKid
хах Лесно е да пишете ще го отгледам глупости няма да го изоставя...На 16 Години какво ще гледаш още леглото не си оправяш сам парички от мама и тате.Едно дете изисква грижи,пари,любов и всичко от което се нуждае 1 дете,по точно бебе.Адски е трудно така че не пишете глупости..На никой да не се случва "нежелано" бебе.Не искам да пиша какво ще правя,защото нищо не се знае..
Подкрепям последното мнение...познавам хора който като бяха на 16 им се роди дете...реакцията на родителите на момчете беше...че го изгониха от тях на 16...когато все още учи и е зависим от тях ! Евала му правя че после си намери работа + ходеше на училище което преди 2 години завърши успешно а сега учи висше вече 2-та година !
Попринцип е по-добре да се мисли преди да стане фалла, и да се ползват презервативи спирали или хапчета...а не след дъжд качулка...
Съгласна съм,освен това как бихте се почувствали ако детето ви един ден разбере,че е "грешка" или че родителите му са сключили брак без да се обичат само заради него или че не могло да има детсвото което е можело да има при други обстоятелствахах Лесно е да пишете ще го отгледам глупости няма да го изоставя...На 16 Години какво ще гледаш още леглото не си оправяш сам парички от мама и тате.Едно дете изисква грижи,пари,любов и всичко от което се нуждае 1 дете,по точно бебе.Адски е трудно така че не пишете глупости..На никой да не се случва "нежелано" бебе.Не искам да пиша какво ще правя,защото нищо не се знае...
уникален си,много радвашПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Браво...Първоначално написано от Lqqchinko
![]()
Те лъжат,повярвай ми .Първоначално написано от ELFIQ
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ида с теб !Първоначално написано от Tazadar
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Не бягайте от отговорност!Първоначално написано от Xtuning
![]()
mindscan
Спирам да си представям и тя нито е бременна нито сам я ебалку стане тогава ще го мисля
![]()
Ще я попитам дали е гледала филма "Да изчезнез за 60 секунди" ....
(бъзикам се естевено) .... незнам кво ще стане .... бих поговорил с родителите ми 1во ... после с нея и нейните родители и така да се стигне до някво решение което е най-добро и за 2те страни ....
Постинор или Ескапеле... след което тест... ако не хванат хаповете - аборт... не ми се занимава с хлапе в момента, а мога да си позволя всичко останало.Първоначално написано от preichetoy
rock more... roll more... fuck more !~!
Постинор или Ескапеле... след което тест... ако не хванат хаповете - аборт... не ми се занимава с хлапе в момента, а мога да си позволя всичко останало.Първоначално написано от preichetoy
rock more... roll more... fuck more !~!