.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Някой приет в НПМГ?

..и по-точно с география? =))

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз имам една приятелка,която влезе там...обаче май с биология.

Аз влязох с география!Май ще сме съученици!

Цитирай Първоначално написано от ndx13
    Аз влязох с география!Май ще сме съученици!
    Ми то паралелката с гео е само една.. нямаш друг избор мухах ^^

Град
    старчески дом
    Аз с биология!

Аз съм там,ама с химия

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

апа аз с математика

аз съм с биология и немски
    (въпреки че страстта ми беше химията, но решихме с родителите ми че "биологията е по-добрия избор")

Голям фен Аватара на Yancheto
    Ммм,и аз съм в НПМГ с биология!!! 7oup, ти с англ. или с немски език си?

немски. малко за разнообразие вие?

Английски А ти как се казваш???

аз ли? лазар. ти?
    колко имаше на изпита и ходила ли си на курсовете на дойнов?

Ами,аз съм Яна... на изпита имах само 4.7.. И ходих на курсовете...А случайно да познаваш едно момиче,което се казва Деляна???

ами и аз ходих за онова момиче не съм сигурен.
    ама на кои? аз на посл тридневните.

Да,и аз бях на тях... А познаваш ли Биляна? Сигурна съм,че ако някога си я познавал,ще се сетиш...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    nai-zadrystenite groznici, gnuslqri, idioti, maloumnici ot moq klas sa vlezli tam tejko vi i gorko
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    nai-zadrystenite groznici, gnuslqri, idioti, maloumnici ot moq klas sa vlezli tam tejko vi i gorko
    офф и аз се отччаях ония ден кат отивах да се запиша имаше такива здухльовци нз ко ше прая дано поне останалите (шот се пак 300 човека) са по-така май почвам да съжалявам но даскалките ми по мат казаха че това било по-доброто училище с математика (сравнено с СМГ) ае успех на вс и да се оплача има само 5 момичета в класа

Град
    СоФиЯ
    хахаха в НПМГто тая година бала падна мноооогоо ... ебати пропадналото 20 бал и хоп в НПМГ
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от balbuk-balbuk
    ае успех на вс и да се оплача има само 5 момичета в класа
    Добре, че ми беше седмо желание
    @glezli4ka483 - Абе бала за математиката си беше доста над този за другите паралелки
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    СоФиЯ
    Искам да задам един риторичен въпрос? Толкова ли е паднало нивото на Национамната Природо-математическа гимназия в София, че гледайки класираните да си задавам този въпрос? Влизане в едно от най-елитните училища в БГ с бал 23, .... Просто нямам думи. При толкова много кандидатстващи, толкова ли е ниско нивото им? По времето, когато майка ми е кандидатствала там , това е било елита на подрастващите, деца с много знания, амбиции и перспективи. Какво стана, не мога да си обясня.
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Да,и аз много се учудих как може да има влезли в ''толкова елитното училище'' НПМГ с БАЛ 23! Това,говори,че на изпитите са имали сигурно 3,20-3,50! НАИСТИНА ПОТРЕСАВАЩО!

Град
    СоФиЯ
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ми аз като гледам оценките от изпитите варират от 3.200 до 4.200 по математика и от 3.500 до 4.500 по БЕЛ
    разбира се има и много по-високи но множинството са
    ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

нз обаче в моя клас имаше само един с нисък бал и то сигурно е от олимпиада. а тия ниски балове там са точно заради олимпиадите. някой има на олимпиадата 5-6 а по БЕЛ и МАТ 3 и те го приемат а бала.....

аве да ви кава в мойта паралелка(математика с англииски) аз съм предпоследен по бал а па на техния изпит имам 5.027 на държавния по мат-5.000 а по бел-5.357 така 4е.... то слабите оценки са най вече по география и био където желае6тите са горе долу колкото местата и влизат и най-тъпите

ми... една хипер задръстена "ФР" от нашия клас влезе там...правете си изводи
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си