- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой приет в НПМГ?
..и по-точно с география? =))
Аз имам една приятелка,която влезе там...обаче май с биология.
Аз влязох с география!Май ще сме съученици!![]()
Ми то паралелката с гео е само една.. нямаш друг избор мухах ^^Първоначално написано от ndx13
![]()
Аз с биология!![]()
Аз съм там,ама с химия
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
апа аз с математика![]()
![]()
аз съм с биология и немски
(въпреки че страстта ми беше химията, но решихме с родителите ми че "биологията е по-добрия избор")
Ммм,и аз съм в НПМГ с биология!!! 7oup, ти с англ. или с немски език си?![]()
немски. малко за разнообразиевие?
аз ли? лазар. ти?
колко имаше на изпита и ходила ли си на курсовете на дойнов?
Ами,аз съм Яна... на изпита имах само 4.7.. И ходих на курсовете...А случайно да познаваш едно момиче,което се казва Деляна???
ами и аз ходихза онова момиче не съм сигурен.
ама на кои? аз на посл тридневните.
Да,и аз бях на тях... А познаваш ли Биляна? Сигурна съм,че ако някога си я познавал,ще се сетиш...
nai-zadrystenite groznici, gnuslqri, idioti, maloumnici ot moq klas sa vlezli tamtejko vi i gorko
![]()
Първоначално написано от Riot
офф и аз се отччаях ония ден кат отивах да се запиша имаше такива здухльовциПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
нз ко ше прая
дано поне останалите (шот се пак 300 човека) са по-така
май почвам да съжалявам но даскалките ми по мат казаха че това било по-доброто училище с математика (сравнено с СМГ) ае успех на вс и да се оплача има само 5 момичета в класа
![]()
![]()
хахаха в НПМГто тая година бала падна мноооогоо ... ебати пропадналото 20 бал и хоп в НПМГ
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Първоначално написано от balbuk-balbuk
Добре, че ми беше седмо желание
@glezli4ka483 - Абе бала за математиката си беше доста над този за другите паралелки![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Искам да задам един риторичен въпрос? Толкова ли е паднало нивото на Национамната Природо-математическа гимназия в София, че гледайки класираните да си задавам този въпрос? Влизане в едно от най-елитните училища в БГ с бал 23,
.... Просто нямам думи. При толкова много кандидатстващи, толкова ли е ниско нивото им? По времето, когато майка ми е кандидатствала там , това е било елита на подрастващите, деца с много знания, амбиции и перспективи. Какво стана, не мога да си обясня.
![]()
![]()
![]()
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Да,и аз много се учудих как може да има влезли в ''толкова елитното училище'' НПМГ с БАЛ 23! Това,говори,че на изпитите са имали сигурно 3,20-3,50! НАИСТИНА ПОТРЕСАВАЩО!![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ми аз като гледам оценките от изпитите варират от 3.200 до 4.200 по математика и от 3.500 до 4.500 по БЕЛ
разбира се има и много по-високи но множинството са ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
нз обаче в моя клас имаше само един с нисък бал и то сигурно е от олимпиада. а тия ниски балове там са точно заради олимпиадите. някой има на олимпиадата 5-6 а по БЕЛ и МАТ 3 и те го приемат а бала.....
аве да ви кава в мойта паралелка(математика с англииски) аз съм предпоследен по бала па на техния изпит имам 5.027 на държавния по мат-5.000 а по бел-5.357 така 4е.... то слабите оценки са най вече по география и био където желае6тите са горе долу колкото местата
![]()
и влизат и най-тъпите
![]()
ми... една хипер задръстена "ФР" от нашия клас влезе там...правете си изводи![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee